reklama
lamia78
Fanka BB :)
ja mam przy normie 20 -200!! i wiem tylko ,że na to clexane dawka do wagi i jest to już trombofiliaDziewczyny czy może macie podobny wynik albo wiecie coś więcej na temat
p/cial przeciw beta -2 glikoproteinie?
Wprawdzie byłam wtedy w ciąży gdy Malina mi to zlecił ale wynik w klasie IgM wynosił 50 przy normie do 20. W klasie IgG moj wynik 6,6.
Matko w 26 tyg? Porzeczka podłączam się do prośby Fondie, jesteś w stanie napisać coś więcej? To takie smutne, nawet sobie nie potrafię wyobrazić przez co przeszlas a może niepotrzebnie rozdrapywac rany może powinno się iść do przodu, dzielnie walczyć. W każdym razie pozdrawiam cieplutko.
Maciejka78
Magda nie znamy się bo ja dopiero jako nowicjuszka w kategorii przygarnij kropka do Was wołam ale z racji wieku (ja 38 wiosen) czuje jakoś ogromną potrzebę złożenia życzen spełnienia tego malutkiego szczęścia, które będzie się pięknie do Ciebie usmiechalo !!!Magda, sto lat:*
Szczerze Ci kibicuję :*:*
Również szczerze Ci kibicuje
Maciejka78
Lamia dziękuję za odpowiedź. A wiesz może, wiecie moze czy jest różnica między fraxiparina a clexane? Poza cenaja mam przy normie 20 -200!! i wiem tylko ,że na to clexane dawka do wagi i jest to już trombofilia
Magda pędze i ja z życzeniami. Życzę Ci duzo zdrowia a reszta sama się ułożyBea25ta, Asia,Agatush - Dziękuję za Życzenia
Maciejka witaj. I tak dużo wiesz jak na nowicjuszkę. Ja to dopiero bylam zielona u nas większość dziewczyn brała clexan ale to dlatego że lekarze tak proponowali, no chyba ze ma się uczulenie jak Fondie. Widzę że dodatkowy wątek juz przejrzałas super :*
Gabis skarbie czekamy
Kitki napisz jak tak maluszek. My przez ząbkowanie mamy tydzień na ćwiczenie bicepsow przez mamę a skalpel juz masz?
Asia opisz swoje leczenie na dodatkowy wątek bo potem mi poznikacie jak AgnieszkaP czy Tola (pozdrawiamy oczywiscie) a ty masz historie z IO!
i jeszcze parę co obiecalo a poza tym zachęcam was wszystkie.
Bertha jak u Ciebie kochana?
Ta dam... a tu był mój debiut... dacie wiary!?
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-leczenie-immunologiczne.63659/page-521
Magda82, Alusia, Burczus gdzie się podziewacie? :*
magda1208
Nafoczka , Maciejka - Dziękuję za Życzenia.
Maciejka nie przejmuj się ja to dopiero miałam mały zasób wiedzy bardo dużo dowiedziałam się od dziewczyn z forum . Dziewczyny poleciły mi Malinowskiego, obecnie jestem po trzecim szczepieniu.
Maciejka nie przejmuj się ja to dopiero miałam mały zasób wiedzy bardo dużo dowiedziałam się od dziewczyn z forum . Dziewczyny poleciły mi Malinowskiego, obecnie jestem po trzecim szczepieniu.
reklama
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Nafoczka ja tu ciągle jestem Podczytuje Was, ale nie mam o czym pisać.
Chwilowo to walcze z gilami mojego Towarzystwa. A że to upierdliwa choroba to Dzieciaczki zmierzłe- szczególnie Tomek Jak to z facetami. Mieliśmy iść na szczepienie i nie wyszło... I nie zapowiada się by się to w tym roku udało. Już drugi tygdzien mija a ja z glutociągiem i inhalatorem sie nie rozstaję.
A o to moje dzieciaczki
Chwilowo to walcze z gilami mojego Towarzystwa. A że to upierdliwa choroba to Dzieciaczki zmierzłe- szczególnie Tomek Jak to z facetami. Mieliśmy iść na szczepienie i nie wyszło... I nie zapowiada się by się to w tym roku udało. Już drugi tygdzien mija a ja z glutociągiem i inhalatorem sie nie rozstaję.
A o to moje dzieciaczki
Załączniki
Podziel się: