reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny czy może macie podobny wynik albo wiecie coś więcej na temat
p/cial przeciw beta -2 glikoproteinie?
Wprawdzie byłam wtedy w ciąży gdy Malina mi to zlecił ale wynik w klasie IgM wynosił 50 przy normie do 20. W klasie IgG moj wynik 6,6.
Matko w 26 tyg? Porzeczka podłączam się do prośby Fondie, jesteś w stanie napisać coś więcej? To takie smutne, nawet sobie nie potrafię wyobrazić przez co przeszlas :( a może niepotrzebnie rozdrapywac rany może powinno się iść do przodu, dzielnie walczyć. W każdym razie pozdrawiam cieplutko.
ja mam przy normie 20 -200!! i wiem tylko ,że na to clexane dawka do wagi i jest to już trombofilia

Magda, sto lat:*
Szczerze Ci kibicuję :*:*
Magda nie znamy się bo ja dopiero jako nowicjuszka w kategorii przygarnij kropka do Was wołam ale z racji wieku (ja 38 wiosen) czuje jakoś ogromną potrzebę złożenia życzen spełnienia tego malutkiego szczęścia, które będzie się pięknie do Ciebie usmiechalo !!!
Również szczerze Ci kibicuje ;)

Bea25ta, Asia,Agatush - Dziękuję za Życzenia
Magda pędze i ja z życzeniami. Życzę Ci duzo zdrowia a reszta sama się ułoży :)

Maciejka witaj. I tak dużo wiesz jak na nowicjuszkę. Ja to dopiero bylam zielona :) u nas większość dziewczyn brała clexan ale to dlatego że lekarze tak proponowali, no chyba ze ma się uczulenie jak Fondie. Widzę że dodatkowy wątek juz przejrzałas :) super :*

Gabis skarbie czekamy :)

Kitki napisz jak tak maluszek. My przez ząbkowanie mamy tydzień na ćwiczenie bicepsow przez mamę :D a skalpel juz masz? :p

Asia opisz swoje leczenie na dodatkowy wątek bo potem mi poznikacie jak AgnieszkaP czy Tola (pozdrawiamy oczywiscie) :) a ty masz historie z IO!
i jeszcze parę co obiecalo :p a poza tym zachęcam was wszystkie.
Bertha jak u Ciebie kochana?

Ta dam... a tu był mój debiut... dacie wiary!?
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-leczenie-immunologiczne.63659/page-521

Magda82, Alusia, Burczus gdzie się podziewacie? :*

Nafoczka , Maciejka - Dziękuję za Życzenia.
Maciejka nie przejmuj się ja to dopiero miałam mały zasób wiedzy bardo dużo dowiedziałam się od dziewczyn z forum . Dziewczyny poleciły mi Malinowskiego, obecnie jestem po trzecim szczepieniu.

reklama
Nafoczka ja tu ciągle jestem :) Podczytuje Was, ale nie mam o czym pisać.
Chwilowo to walcze z gilami mojego Towarzystwa. A że to upierdliwa choroba to Dzieciaczki zmierzłe- szczególnie Tomek :) Jak to z facetami. :) Mieliśmy iść na szczepienie i nie wyszło... I nie zapowiada się by się to w tym roku udało. Już drugi tygdzien mija a ja z glutociągiem i inhalatorem sie nie rozstaję. :(
A o to moje dzieciaczki :)

Załączniki

• 100_7645.JPG
    100_7645.JPG
    267,7 KB · Wyświetleń: 117
  • 100_7628.JPG
    100_7628.JPG
    318,8 KB · Wyświetleń: 113
  • 100_7686.JPG
    100_7686.JPG
    177,4 KB · Wyświetleń: 125
Do góry