reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondi kochana nie chciałam Cię przestraszyć to była moja pierwsza ciążą nie miałam badań i leków. Nie poznaliśmy przyczyny. Mam mutacje hetero. u maliny test CBK i IMK.
Kochana ratują ale moja córka odeszła w brzuszku
Fondi pisałam o tym kilka razy juz ty nie bierz sobie do głowy u mnie tak miało być u Ciebie wcale nie będzie

reklama
Dziewczyny czy może macie podobny wynik albo wiecie coś więcej na temat
p/cial przeciw beta -2 glikoproteinie?
Wprawdzie byłam wtedy w ciąży gdy Malina mi to zlecił ale wynik w klasie IgM wynosił 50 przy normie do 20. W klasie IgG moj wynik 6,6.
Matko w 26 tyg? Porzeczka podłączam się do prośby Fondie, jesteś w stanie napisać coś więcej? To takie smutne, nawet sobie nie potrafię wyobrazić przez co przeszlas :( a może niepotrzebnie rozdrapywac rany może powinno się iść do przodu, dzielnie walczyć. W każdym razie pozdrawiam cieplutko.

Dziewczynki ja po wizycie. jak zwykle stres przed gabinetem,ale jest wszystko super. Z Usg 9+1tc.
Dostalam skierowanie na badania prenatalne [emoji5]

1481201496728.jpg

Destino ciezka decyzja przed Wami. ja nie mam kontaktu z zadnym chorym dzieckiem,wiec nie pomoge Jak nie zdecydujecie bedzie dobrze [emoji8]

Bertha czekamy na testowanie[emoji5][emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png

Załączniki

• 1481201496728.jpg
    1481201496728.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 465
Ostatnia edycja:
Maciejko, to badanie w kierunku zespołu antyfosfolipidowego.
Udało mi się tylko tyle ustalic, że w klasie IgM to zakrzepica tętnicza a IgG to żylna no to polacialam do pudełka po fraxi i sprawdzam, że owszem pomaga ale przy żylnej no to już nie wiem co o tym sądzić bo ja w drugiej brałam fraxi i nie pomogło :baffled:
A z tą zakrzepica to coś musi u mnie być bo latem strasznie puchną mi nogi i sporo mam pajączków a i moja Maminka i Babinka mają problemy z krążeniem choć na genetyce mialam badana zakrzepice i nie wyszło nic

To musi być cudowne uczucie zobaczyć takiego małego rozwijającego sie bobaska gratki Liluli :biggrin2:

Magda ni ładnie Ci ztym bukietem.

Liluli suuuper. Co zmieniała u siebie w tym podejściu powiesz??

Ja nie wiem jak przeżyje te wszystkie informacje nt ciąży u Lewandowski heh.

Kas Dziękuję za miłe słowo.
Bea25ta No cóż kochana nie każdy pięknie wygląda , zdjęcie zrobione z rana w łóżku bez makijażu . Chciałam podzielić się z wami tym małym szczęściem , za sprawą mojego męża. Dzisiaj kończę 37 lat leżę w łóżku po szczepieniu nie przespałam nocy płakałam bo bolą mnie ręce . Mąż stara się sprawić bym była szczęśliwa w ten dzień. Wszyscy życzą tego samego dzieciątka niby proste, a jednak trudne do osiągnięcia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry