reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Magda ni ładnie Ci ztym bukietem.

Liluli suuuper. Co zmieniała u siebie w tym podejściu powiesz??

Ja nie wiem jak przeżyje te wszystkie informacje nt ciąży u Lewandowski heh.

Beatka witaminki b6,b9,b12. zaczelam brac na dlugo zanim sie udalo.wczesniej mialam folik i femibion clasic. Wieksza dawka clexanu i wiecej luteiny [emoji5] i licze na to ze tym razem sie uda [emoji18]
Kiedy testujesz?

Magda pieknie [emoji7]
Sto lat [emoji320]

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Kas Kochana dziękuję za życzenia i piękną piosenkę popłakałam się . Czasami brakuj mi tej wiary .
Liluli Tobie również dziękuję.

Magda wszystko się ułoży. 100lat w zdrowiu i uśmiechu na co dzień. Dziecka również Ci życzę aby już 38urodziny były pełne szczęścia i zamiast bukietu róż tulila swoje szczęście.

Liluli ja testowalam i będę testować jeszcze w nowym roku ;-). Przede mną starania.

Magda ni ładnie Ci ztym bukietem.

Liluli suuuper. Co zmieniała u siebie w tym podejściu powiesz??

Ja nie wiem jak przeżyje te wszystkie informacje nt ciąży u Lewandowski heh.
Daj spokój. Już w tamtym roku śmiałam się, że jeszcze brakuje żebym otworzyła lodówkę a tam Lewandowski. No nie lubię gościa. Dobrym piłkarzem może jest, ale nic poza tym sobą nie reprezentuje. A teraz co nie będę chciała kupić dla maluszka tam Lewandowska będzie reklamować. Zacznę żygać tęczą [emoji12] [emoji517] [emoji304]

Magda, Wszystkiego Najlepszego, spełnienia marzeń!!!

Beatka to łap moje fluidki na nadchodzące dni [emoji312]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Magda!!! Spełnienia wszystkich marzeń zwłaszcza tego jednego najważniejszego!!! [emoji255][emoji257][emoji254][emoji512][emoji513][emoji483][emoji485][emoji484][emoji482]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Maciejko ewentualnie na priv nie chcę tu stresować naszych kochanych brzuchatek

Liluli super szkrab gratulacje

Madziu wszystkiego naj naj i placzącego brzdąca

Asia669 ja też mam dość Lewandowskich az boję co będzie teraz z tą ciążą Pani żony wszędzie w reklamie zasypki pampersy itd

Czajak dojadę samochodem wózek wezmę przyokazji aby mężowie mogli iść na spacer :). Ciuchy zwróć bo musiałaś być w transie znam to haha.

Fondi do Ciebie też dojadę poznać córeczkę

Kochane moje dziś dzień optymizmu nie wiem dlaczego nadzieja się tli wciąż wierzę ze wszystko będzie dobrze

Ps przyszła choinka zamówiona ale nie mam bombek sobota będzie moja

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 786837

Super:))) ja w tym roku bez choinki nie mam ochoty..... a zakupy fakt w pośpiechu robione ale można zwrócić to się nie martwię:) dobrze ze optymist ci wrócił a może nam Malina niedługo pozwoli się starać. Ty masz dobre wyniki a u nas to mamy przeciwciała prawie na wszystko co zlecil:))) ja wyjeżdżam na weekend to mi zleci do środy. I stajemy do walki znów:)))

Do góry