reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Foczka ja jestem tylko czytająca.Jestem trochę w stresie bo ostatnio dużo zmian w moim życiu .Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spełnienia marzeń .

reklama
Nafoczka ja tu ciągle jestem :) Podczytuje Was, ale nie mam o czym pisać.
Chwilowo to walcze z gilami mojego Towarzystwa. A że to upierdliwa choroba to Dzieciaczki zmierzłe- szczególnie Tomek :) Jak to z facetami. :) Mieliśmy iść na szczepienie i nie wyszło... I nie zapowiada się by się to w tym roku udało. Już drugi tygdzien mija a ja z glutociągiem i inhalatorem sie nie rozstaję. :(
A o to moje dzieciaczki :)
No i to mi się podoba!!!!
Tesknimy tu za wami ♡ cudowne cuda!!!
A co do glików to u nas tez były jak Wikus miał 2.5 mca a potem jeszcze raz

Foczka ja jestem tylko czytająca.Jestem trochę w stresie bo ostatnio dużo zmian w moim życiu .Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spełnienia marzeń .
Madziu a co tak zmieniasz, jeśli można zapytać? Mnie też nosi a najchętniej zmieniła bym prace!!!

Chwilowo to walcze z gilami mojego Towarzystwa. A że to upierdliwa choroba to Dzieciaczki zmierzłe- szczególnie Tomek :) Jak to z facetami. :) Mieliśmy iść na szczepienie i nie wyszło... I nie zapowiada się by się to w tym roku udało. Już drugi tygdzien mija a ja z glutociągiem i inhalatorem sie nie rozstaję. :(

Ale słodkości!!!!! :)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Śliczne skarby i jakie podobne do siebie.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Co zmieniam .Przede wszystkim się przeprowadziliśmy , czeka mnie operacja ,zamierzamy budować dom .Ja też chętnie zmienilabym pracę ,ale na razie to niemożliwe .

Magda Wszystkiego Najlepszego spuźnione szczere:))) wieczorami nadrabiam forum:)) pakuje się na weekend do Zakopca:) jutro na parę godzinę do pracy i długi weekend.... może nabiera sił przed wizytą w środę i się troszkę wyciszenie. Dzisiaj teściowa zapytała jak wyniki i się nie mogłam opanować kryzys wrócił. Pozdrawiam wszystkie:))

A ja jestem nierormalna:( paraliżuje mnie strach, ciągle mi się wydaje, ze jestem chora, albo ze zaraz będę i nici ze starań. Poł tygodnia siedziałam w domu z opryszczką (nie chciałam zarażać dzieci) i jak nie ukłucie migdałka, to lekko opuchnięta ślinianka. Teraz przez 2 dni budzę się z przekrwionymi oczami. W ciągu dnia to ustępuje. Nie chce znow isc do lekarza, ostatnio (5dni temu) oprócz opryszczki i kończącego przeziębienia nic nie wybadała złego. Może któraś z was miala tak z oczami przy chorobie?

reklama
Avitka a ty jak się masz?

Tęczowa napisz nam jak się czujesz, kiedy wizyta?

Burczus Mickey hop hop?

A u mnie pierwszy malpiszon bleeee
Nafoczko kochana Ty chyba jedna o mnie pamiętasz;) dziękuję za wywołanie.
Jakiś czas temu pisałam z zapytaniem tutaj jak sobie radzicie ze swędzeniem po szczepieniach,ale zostało bez odzewu.
Tak podczytuję sobie ale co tu pisać. 22go jedziemy na drugie szczepienie. Potem moze styczen(miesiac moich urodzin) chciałabym się zacząć starać:) vo będzie to będzie;)

Do góry