M
Magda82...
Gość
Foczka ja jestem tylko czytająca.Jestem trochę w stresie bo ostatnio dużo zmian w moim życiu .Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spełnienia marzeń .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i to mi się podoba!!!!Nafoczka ja tu ciągle jestem Podczytuje Was, ale nie mam o czym pisać.
Chwilowo to walcze z gilami mojego Towarzystwa. A że to upierdliwa choroba to Dzieciaczki zmierzłe- szczególnie Tomek Jak to z facetami. Mieliśmy iść na szczepienie i nie wyszło... I nie zapowiada się by się to w tym roku udało. Już drugi tygdzien mija a ja z glutociągiem i inhalatorem sie nie rozstaję.
A o to moje dzieciaczki
Madziu a co tak zmieniasz, jeśli można zapytać? Mnie też nosi a najchętniej zmieniła bym prace!!!Foczka ja jestem tylko czytająca.Jestem trochę w stresie bo ostatnio dużo zmian w moim życiu .Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spełnienia marzeń .
Nafoczka ja tu ciągle jestem Podczytuje Was, ale nie mam o czym pisać.
Chwilowo to walcze z gilami mojego Towarzystwa. A że to upierdliwa choroba to Dzieciaczki zmierzłe- szczególnie Tomek Jak to z facetami. Mieliśmy iść na szczepienie i nie wyszło... I nie zapowiada się by się to w tym roku udało. Już drugi tygdzien mija a ja z glutociągiem i inhalatorem sie nie rozstaję.
A o to moje dzieciaczki
Śliczne skarby i jakie podobne do siebie.Nafoczka ja tu ciągle jestem Podczytuje Was, ale nie mam o czym pisać.
A o to moje dzieciaczki
Avitka a ty jak się masz?Magda najlepsze życzenia!!
Tola dzieciaczki masz cudowne!!
Nafoczko kochana Ty chyba jedna o mnie pamiętasz dziękuję za wywołanie.Avitka a ty jak się masz?
Tęczowa napisz nam jak się czujesz, kiedy wizyta?
Burczus Mickey hop hop?
A u mnie pierwszy malpiszon bleeee