reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabis co by wszystko tłumaczyło? Że tracilas ciążę? Teraz bralas clexan? W jakiej dawce??

Asia 669 z niecierpliwością będę czekać No focie ;-).

U nas @sie czai. A za oknem paskudnie i nic sięnie chce

reklama
Nafoczka jaki slodziak. Skarpetki cudowne.

Asia ciesze sie ze operacja sie udala.

Destino ja juz pisalam, ze nie wiem czy dalabym rade z opieka

U nas jak nie urok to.. okres sie spoznia. To 3 dni brazowego plamienia i teraz krwawienie marne. Denerwuje sie bardzo, ze cos nie halo znowu jest.

Dalej szaleje bombkowo
1481186862-1d1mld.jpeg
1481186879-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielko, śliczne cuda! Jak ty je robisz?
Gabiś, tak czy siak bierzesz clexan, więc pomógł. Masz mutacje homo czy hetero?
Pamiętam jak pierwszy raz weszłam na forum i czytałam wasze opisy w stopkach, pomyślałam sobie, jak to możliwe, zeby mieć tyle przyczyn:p A tu teraz sama mam się czym "pochwalić" w stopce.

Kas co do bombek. Bierze sie styropianowa kule, szpilki i tasiemke i ta tasiemke zgina sie w trojkaty i uklada warstwowo. Przypinajac szpilkami. Przykladowe zdjecie pracy w trakcie.

Ja nie widze stopek ale tez zaczynam zbierac liste.

1481188673-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam :)
Kas miałam identyczne odczucia jak tu. "WTF o czym one mówią? " a jednak można było zrobić jeszcze wiele badań

Marzycielko piękne te cuda :)

Destino kochana ja też nie doradze. Hubercik na pewno zasługuje na prawdziwy dom a ty jesteś tak ciepła osoba ♡ nie wiem na ile jesteś sobie w stanie poradzić i z opieką i finansowo bo samo serduszko nie wystarczy, nie znam też nikogo z tak chorym dzieckiem ale wiem jedno że wizja posiadania własnego chorego dziecka mnie zatrważala a własne to własne :/
Na przeciwko mojego domu jest szkoła dla dzieci niepełnosprawnych, takich bardzo upośledzonych gdzie każde z nich jest na wózku i ma jednego opiekuna i serce mnie boli gdy wychodzą na spacer (bo jest tu spokoj, mieszkam na wsi) ale cieszy mnie to że jest takie miejcie dające ulgę rodzicom!

Przepraszam ze nie odniosę się dziś do was wszystkich ale mnie jakieś grupsko dopadło :/ całuski i przytulasy :*

Mam to samo - jak Was czytam z telefonu - nic nie widzę w sensie w stołkach, a jak czasem odpale komputer to wtedy mogę nadrobić.... U mnie jest na odwrót.... Nic nie wychodzi w badaniach (poza homocysteina) żadne mutacje, żadne hormony - nic a nic....a dwa Aniołki w niebie i już zaraz 6 miesięcy bezowocnych starań... :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
porzeczka ale mnie wystrasyzlas czmeu dzieciatku przestalo bic w 26tygodniu ciazy? przeciez na tym etapie dzieci wczensie urodzone ratuja.
co ci wyszlo w badaniach u Maliny, że jaka przyczyna bylas wtedy na jakis lekach?

Do góry