reklama
Czasem opryszczka wyskakuje też w ciąży i jeśli to nie 1 raz to jest wtedy bezpieczna. Nie sądzę, żeby to było przeciwwskazanie do starań.Dziewczyny, wywaliło mi opryszczkę na ustach (nie 1 raz)
Czy za 2-3 tyg. możemy się starać o dzidzie???
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Kas mi w każdej ciązy wyskakiwala na początku. Mój gin nawet mówił ze należałoby to potraktować jako jeden z objawów no chyba ze to twoja pierwsza?Dziewczyny, wywaliło mi opryszczkę na ustach (nie 1 raz)
agatush
Moderatorka
Myślę że spokojnie możesz się starać :-) twój organizm jest już do tego przyzwyczajony :-)Nie, od dziecka mam wirus.mi często po większej chorobie wywala... czyli nie muszę przez to odkladac staran? Zresztą za 2-3 tyg juz zniknie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Fanka BB :)
Pięknny czarnuszek!!Przedstawiam Paniom Czarka (to ten z wywieszonym językiem)
Zobacz załącznik 786233
Ten po lewej to mój synek a po prawej bratanica.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mozesz mozesz a jestes pewna ze nie zaciazylas w tym cyklu...? bo tak jak dziewczyny pisza, czesto to objaw oslabionego ciążą organizmu..Dziewczyny, wywaliło mi opryszczkę na ustach (nie 1 raz)
Aha, mialam wyjasnic że pulpet to nie jest imie mojej kotki Ma na imie Sisi. A jej siostrzyczka - zdjecie w moim avatarze, to Suri. Po mamusi Maine Coon. Mamusia popelnila klasyczny mezalians, zakochała sie w dachowcu i tak oto powstały m.in. moje maleństwa
Ostatnia edycja:
Czarna zdjęcia świetne. U nas dziś mróz ale za to słoneczko.
Fondie czemu Ty nie wstawiasz?? Coś Ci sie odmieniło?
Asia Czarek to ten z językiem heh a już miałam pytać ;-).
Bertha a myślałam że sisi to kotlecik :-).
Dziewczyny takbmikolajkowo zapytam czy u Was zawsze na Mikołaja 6.12 zawsze rózga
Dziewczyny takbmikolajkowo zapytam czy u Was zawsze na Mikołaja 6.12 zawsze rózga
bertha
Bea, jak dzisiaj twoja temp?Czarna zdjęcia świetne. U nas dziś mróz ale za to słoneczko.
reklama
Porzeczka1234
Na jaki nr dzwonilaś bo mi powiedziała ze to juz nie jest jej nr ?
Podziel się: