reklama
magda1208
Fanka BB :)
Czajak Przypomniała mi się rozmowa z jedną z dziewczyn , która czekała ostatnio na szczepienie chyba pulowane . Wspomniała coś na temat rozmowy z Malinowskim na temat sytuacji gdy szczepienia nie przyniosą oczekiwanego rezultatu. Wprowadza inną metodę leczenia.
Czajak kochana ten watek zalozyla Enya i ona tez tak miala. Zaszla w ciaze i urodzila sliczna dziewczynke. Glowa do gory. To co sie dzieje przytlacza. Wyplacz sie a potem wbrew wszystkim lekarzom uloz swoj plan i dzialaj. Masz szanse tak dlugo jak dlugo walczysz. Buziaki :-*
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam już planu to jest ostatni próbuje ostatni raz i jak się nie uda To staramy się o adopcje bo ja od roku jestem w rakiem człowieka wiem ze wszystkie tu mają problem ale ja sobie juz nie potrafię poradzić jestem całkiem innym człowiekiem chciałabym być jak dawniej. Dziekuje za wsparcie
agatush
Moderatorka
Czajak - jesteśmy z Tobą! Trzymaj się i pamiętaj - my wierzymy że się uda nawet jeśli Ty masz chwile zwątpienia i załamania - wierzymy i trzymamy za Ciebie kciuki!!!! [emoji110]Nie mam już planu to jest ostatni próbuje ostatni raz i jak się nie uda To staramy się o adopcje bo ja od roku jestem w rakiem człowieka wiem ze wszystkie tu mają problem ale ja sobie juz nie potrafię poradzić jestem całkiem innym człowiekiem chciałabym być jak dawniej. Dziekuje za wsparcie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
Czajak kochana przytulam Cię ja niestety nic nie wiem dostałam wiadomości ze ta babka nie ma już tego tel i ze ktoś oddzwoni i czekam juz 3 godziny
Czajak, na pewno Malinowski znajdzie jakieś wyjście. Trzeba być dobrej myśli. Na pewno się uda. Trzymam kciuki!
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Porzeczka1234
Nikt nie oddzwonił jestem zła cóż jutro znów spróbuję
Podziel się: