reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pęka mi głowa może ja tak mam przez pracę ciągle jestem w biegu i na dodatek w chemii cały dzień już nie wiem każe napewno nam się dalej szczepic ale ile można

reklama
Czajak Przypomniała mi się rozmowa z jedną z dziewczyn , która czekała ostatnio na szczepienie chyba pulowane . Wspomniała coś na temat rozmowy z Malinowskim na temat sytuacji gdy szczepienia nie przyniosą oczekiwanego rezultatu. Wprowadza inną metodę leczenia.

Czajak kochana ten watek zalozyla Enya i ona tez tak miala. Zaszla w ciaze i urodzila sliczna dziewczynke. Glowa do gory. To co sie dzieje przytlacza. Wyplacz sie a potem wbrew wszystkim lekarzom uloz swoj plan i dzialaj. Masz szanse tak dlugo jak dlugo walczysz. Buziaki :-*

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam już planu to jest ostatni próbuje ostatni raz i jak się nie uda To staramy się o adopcje bo ja od roku jestem w rakiem człowieka wiem ze wszystkie tu mają problem ale ja sobie juz nie potrafię poradzić jestem całkiem innym człowiekiem chciałabym być jak dawniej. Dziekuje za wsparcie

Nie mam już planu to jest ostatni próbuje ostatni raz i jak się nie uda To staramy się o adopcje bo ja od roku jestem w rakiem człowieka wiem ze wszystkie tu mają problem ale ja sobie juz nie potrafię poradzić jestem całkiem innym człowiekiem chciałabym być jak dawniej. Dziekuje za wsparcie
Czajak - jesteśmy z Tobą! Trzymaj się i pamiętaj - my wierzymy że się uda nawet jeśli Ty masz chwile zwątpienia i załamania - wierzymy i trzymamy za Ciebie kciuki!!!! [emoji110]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Czajak kochana przytulam Cię ja niestety nic nie wiem dostałam wiadomości ze ta babka nie ma już tego tel i ze ktoś oddzwoni i czekam juz 3 godziny

Porzeczka mam nadzieje ze u ciebie będzie dobrze. Ja juz nawet nie wiem co myśleć a jak patrze na mojego kochanego męża jak mnie wspiera i się o mnie martwi to mi serce pęka. Dziekuje wam wszystkim

reklama
Do góry