reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jakie piękne widoki gór!! Zazdroszczę:*

Kociak cudny, jak ma na imię, chyba nie pulpulpet?:D
uploadfromtaptalk1480886093977.jpeg

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1480886093977.jpeg
    uploadfromtaptalk1480886093977.jpeg
    51,6 KB · Wyświetleń: 446
reklama
Witam się wieczorową pora

Czarna_mala takie piękne gory mamy :p super widoki. chiałoby się pojechać moze w styczniu jak nie będę w ciąży haha opstymistka ze mnie a co mi tam

Bertha stroik super ale kot jeszcze lepszy chodź za nimi nie przepadam twoim bym się zajeła :D

Czajak może zrób test ? mi się chyba owulacja szykuje cos mnie kłuje gniecie w tych jajcach az mnie kusi aby iść na całość z mężem chyba ten inofolik działa

Kas burgery mhhh super też gotujemy z mężem taka mala pasja u i zgrozo po mnie widać maz jak palec szczupły ale do Krakowa mam 90 km więc jak będziesz robić wpadam

Kitki dzieciaki az miło popatrzeć śliczne

Asia zdjęcie łał faktycznie ufo ale bardzo słodkie

Doris duży chłopak

Nafoczko nieźle zrobiłaś nas w konika pony :)

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i niewymienione

Robiłam test nie jestem w ciąży ale strach miałam robiąc aż się trzęsłam my tak przed pozwoleniem od Maliny nie możemy bo mój m ma coś brać w trakcie starań. Poprostu coś mi się poprzestawialo piłam codziennie dużo wody z cytryna może to przez to podobno opuznia mam nadzieje bo juz się boję ze to znów jakiś problem

No nie wiem wydaje mi się ze w tym miesiącu od roku czułam się trochę lepiej i nastawilam się bardziej pozytywnie. Ale fakt ze ciągle się czymś stresuje praca całą tą sytuacją u nas wynikami itd. Mam nadzieje ze się unormuje wszystko

Jakie piękne widoki gór!! Zazdroszczę:*

Kociak cudny, jak ma na imię, chyba nie pulpet?:D
Ja w sumie oprócz gotowania i jedzenia! to nie mam zbyt wielu pasji:) Moje siostry też tak dobrze gotują, jedna przed drugą coś wymyślamy :) Nie wiem , czy nie dlatego że w domu rodzinnym mama nie dopuszczała nas zbytnio do garnków.
Zazdraszczam pasji gotowania. U mnie z tym różnie, ale degustować uwielbiam!

Czajak, piękny piesek. Pewnie daje mnóstwo radości!
Ja mam czarnego owczarka staroniemieckiego. Głuptasek jest straszny. W styczniu będzie miał 2 lata.

Będę musiała w następnym poście go dodać. Tu się nie mieści.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry