reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Pogoda nam dopisałaCzarna zdjęcia świetne. U nas dziś mróz ale za to słoneczko.
Fondie czemu Ty nie wstawiasz?? Coś Ci sie odmieniło?
Asia Czarek to ten z językiem heh a już miałam pytać ;-).
Bertha a myślałam że sisi to kotlecik :-).
Dziewczyny takbmikolajkowo zapytam czy u Was zawsze na Mikołaja 6.12 zawsze rózga
A co do prezentów Mikołajkowych, to ja zawsze dostaję prezentów kupę i rózgę na d*pę (nie mylić z pejczem [emoji23] )
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
burczuś
A co na to Malinowski?Czy ktoś na forum był w takiej sytuacji ze po 6 szepionkach u malinowskiego nic się nie zmieniło bo nie wiem co robic
Kwiatuszekk23
Czajak Enja szczepila sie 11 razy ale o ile pamietam juz po 11 razie nie spr mlr
Czajak współczuję Ci ogromnie. Tak jak pisze kwiatuszek Enya na początku wątku pisze o sobie jaka miała frustrację przez szczepienia które nic nie drgnely. Nie pamiętam ile miała id dawcy ale też nic aż Malina dał jej zielone na zerowym allo Sprawdź bo nie pamiętam czy na wątku utworzonym przez Nafoczka jest jej historia.
Berha temperatura wróciła na 37. Test rzecz jasna powtórzyłam i zero drugiej kreski.N ie ważne żebym zaszła na już i zaraz na święta było po ptakach ja modlę się o zajscie i ciążę zdrową na 9mies wiec może do kwietnia do Wielkanocy nam sir uda.
Berha temperatura wróciła na 37. Test rzecz jasna powtórzyłam i zero drugiej kreski.N ie ważne żebym zaszła na już i zaraz na święta było po ptakach ja modlę się o zajscie i ciążę zdrową na 9mies wiec może do kwietnia do Wielkanocy nam sir uda.
magda1208
Czajak Kochana przykro mi . W tej sytuacji musisz porozmawiać z Maliną niech się wypowie, aż się boje co będzie ze mną ja to mam zawsze pecha. Swoją drogą muszę zadzwonić do Gynymedu i zapytać czy mogę dostać szczepionkę . Boli mnie troszeczkę gardło i łamie w kościach kataru na razie nie mam.
reklama
burczuś
Przecież to Malinowski-na pewno nie rozłoży rąk, tylko coś wymyśli.na pewno. Nosek do góry!Dopiero wizyte mam za tydzień zapytam go bo to juz jakąś masakra zgodzę się na ostatnie 3 szczepienia i dość niech coś wymyśli głowa mi pęka juz od placzu nie daje już rady
Podziel się: