Kas90 to następnym razem zostaw jednego ja też okolice Krakowa to wpadne bo blisko)) bea25ta wiem pewnie to znów moja panika możliwe ze mlr nie ruszy wiec nie będzie starań zobaczymy ale żyje nadzieja ze się okaże że podskoczy troszkę w tym miesiącu wyluzowalam no i znowu zaczynam panikować. Kiedy bedziesz u Maliny??? Dzięki dziewczyny za wsparcie
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Ooo nie! Takie pyszności mnie ominęły! A wracałam taaaaka głodnaNiedaleko Krk Ale już zjedzone, została 1 bułka!
Jak się zapowiecie, to oczywiście przygotuję:*
A takie coś dziś widziałam [emoji173]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Załączniki
bertha
Bertha nie testuje więcej. Dziś temperatura z 37 spadła na 36,84 więc już nie ma sensu. Kolejny cykl przede mną
Aaa... a który to dpo dzisiaj? Moze jeszcze odbije, zobaczymy jutro.
U mnie dopiero 5dpo i 6 dni od podania pregnylu. Jeszcze z 5 dni do pierwszego testowania.
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
czarna_mala
Bertha, pulpecik cudowny!!! Wprost do przytulania!Teraz zasypie was zdjęciami
To moj pulpet
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Mala_Czarna, widoki zapierają dech w piersiach. Ja chcę w góry!!!
Dawajcie dziewczyny zdjęcia kotków, piesków, świnek, szczurków i kanarków, dzieci, waszych zdolności kulinarnych i artystycznych. Żeby forum było bardziej kolorowe :-)
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Fondie jak się czujesz? Imię wybrane? Kompletujesz wyprawkę? Na kiedy Ty masz tp (przepraszam jeśli masz w stopce, ale ja korzystam z tapatalka i nie widzę na nim podpisów )?kas niedaruje tego jedzenia tak blisko mam do ciebie !
Nie mogę dodać kolejnego zdjęciaMala_Czarna, widoki zapierają dech w piersiach. Ja chcę w góry!!!
Bertha fajny nastrój świąteczny w domu ja będę swój tworzyć od wtorku
I koteł też zacny a jaką pozę przybrał [emoji23]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
reklama
Jakie piękne widoki gór!! Zazdroszczę:*
Kociak cudny, jak ma na imię, chyba nie pulpet?
Ja w sumie oprócz gotowania i jedzenia! to nie mam zbyt wielu pasji Moje siostry też tak dobrze gotują, jedna przed drugą coś wymyślamy Nie wiem , czy nie dlatego że w domu rodzinnym mama nie dopuszczała nas zbytnio do garnków.
Kociak cudny, jak ma na imię, chyba nie pulpet?
Ja w sumie oprócz gotowania i jedzenia! to nie mam zbyt wielu pasji Moje siostry też tak dobrze gotują, jedna przed drugą coś wymyślamy Nie wiem , czy nie dlatego że w domu rodzinnym mama nie dopuszczała nas zbytnio do garnków.
Ostatnia edycja:
Podziel się: