Kitki nawet mu ta czapka pasujeTo i ja sie pochwale. Moje skarby
reklama
Ale synek już duży! Kawał mężczyzny [emoji2]To i ja sie pochwale. Moje skarby
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekne te wasze dzieciaczki ja dzisiaj z Mikołajem u dzieciaczkow rodzenstwa) u mnie stres przed wynikiem mlr. I na dodatek okres mi się spuźnia juz 6 dzień boje się ze mi się rozregulował cykl i nie wiem dlaczego i tak to u mnie bywa że cały czas nam się coś dzieje. Pozdrawiam wszystkie
bertha
Fanka BB :)
Zobacz media 718107
Englishburgery: domowa buła, salata, pomidor, cebula, wołowina, ser zolty, jajko sadzone, bekon i sosy +dla M ostra papryczka
O nieeee, nie widze zdjecia na telefonie a brzmi obłędnie!! [emoji39]
Maluszki śliczne!!
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Bertha tłumacz się że swojej stopki?? Tyle prób nie potrzebujesz już wkrótce będzie Ci sie układać życie.
Czajak chyba każda z nas tak miała. Tak ci się palą gumy że zaraz rozpoczniesz starania i zaraz się @nie pojawia ,przesuwa albo jeszcze coś wyskakuje az człowiek nabierze pokory i że spokojem podejdzie do robienia dziecka :-). Mialam tak że chciałam już teraz aż rękami z podniety trzepala a zaraz coś wypadło to histeroskopii to udrażniania że zapał i podniety zmalała i podchodzę do tego zadaniowo. Zajść ito nie na już, Dojść do serduszka, potem do 15tyg następnie do 20tc potem do 30a reszta to później.
Kas gdzie mieszkasz?? Zakolegujemy sie?? Zgarne kilka Lasek z forum i wbijamy do ciebie na Kasburgery
Czajak chyba każda z nas tak miała. Tak ci się palą gumy że zaraz rozpoczniesz starania i zaraz się @nie pojawia ,przesuwa albo jeszcze coś wyskakuje az człowiek nabierze pokory i że spokojem podejdzie do robienia dziecka :-). Mialam tak że chciałam już teraz aż rękami z podniety trzepala a zaraz coś wypadło to histeroskopii to udrażniania że zapał i podniety zmalała i podchodzę do tego zadaniowo. Zajść ito nie na już, Dojść do serduszka, potem do 15tyg następnie do 20tc potem do 30a reszta to później.
Kas gdzie mieszkasz?? Zakolegujemy sie?? Zgarne kilka Lasek z forum i wbijamy do ciebie na Kasburgery
bertha
Fanka BB :)
Bertha tłumacz się że swojej stopki?? Tyle prób nie potrzebujesz już wkrótce będzie Ci sie układać życie.
Odliczam ile juz cykli sie staram 14 od poronienia a 32 w sumie. Tak sobie wpisałam jak widziałam stopki u zdołowanych dziewczyn ze do 3 razy sztuka
Tez mam nadzieje ze to juz koniec odliczania i pod koniec tygodnia sie o tym przekonam
Codziennie teraz testujesz? Jakies cienie sie pojawiają??
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
To i ja wpadnę, ja!!! Jak przygotujesz więcej to daj znać. Zrobię wycieczkę do Krakowa [emoji12]Niedaleko Krk Ale już zjedzone, została 1 bułka!
Jak się zapowiecie, to oczywiście przygotuję:*
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: