A mnie dopadło chorobsko. Boli gardło jak szalone...czym leczyć?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kim jest Kordian?? Śmiem się domyślać że jak go nie znam to jakiś diskopolowiec tak??
Bertha jak się masz?? Dziewczynki gdzie się pochowalyscie??
Bea mąż wraca w środę, a środa to...wiadomo... :-) :-) :-) :-)Gabis coś do ssaniana gardło. Męża masz w domu?? To niech tego...skoczy do apteki albo cus .
Bertha kciuki za owocne jajca.Jakkolwiek to brzmi.
Kwiatuszek ty spadlabys z krzesła a ja bym powiedziała a tys to kto że tu wchodzisz hihi
Kwiatuszku to nie źle. Jakby było blisko tysiąca to może być ryzyko zatrucia ciążowe go. Ja miałam ok 25Crp mialam 9,2 a wiesz co Foczusiu,? Za sciana lezy pacjetka dr P jaki ten swiat jest maly
Gabis i tantum i czosnek polecam :* zdrówka!A mnie dopadło chorobsko. Boli gardło jak szalone...czym leczyć?
Nafoczko dziękuję za pamięćKwiatuszku to nie źle. Jakby było blisko tysiąca to może być ryzyko zatrucia ciążowe go. Ja miałam ok 25
Gabis i tantum i czosnek polecam :* zdrówka!
Bertha kciuki &&&
Avitka jesteś tam? Asia, Lamia jak brzuszki?
Kas ♡
Mickey i Burczus co u was?
Nudy nudy nudy...
Bardzo szybko...... Za szybko niestety... [emoji20]Nafoczka, oj były rano serduszka
Teraz wróciliśmy od znajomych i szykujemy się na jutro do pracy
Czy wam weekendy też tak szybko lecą?