reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Na mnie działa czosnek z mlekiem, masłem i miodem. Siostra, co jest w ciąży, jak była chora to używała leki z serii *spam* - dla kobiet w ciazy (tabletki do ssania, aerozol do nosa i jeszcze jakieś jedne saszetkii na przeziębienie).

Kim jest Kordian?? Śmiem się domyślać że jak go nie znam to jakiś diskopolowiec tak??

Bertha jak się masz?? Dziewczynki gdzie się pochowalyscie??

Tez nie znam Kordiana [emoji1]
U mnie jutro rano podglądanie pęcherzyków i jesli ładnie urósł, to iui we wtorek!!!! :) a tymczasem działamy naturalnie :)

Gabis coś do ssaniana gardło. Męża masz w domu?? To niech tego...skoczy do apteki albo cus :-p.

Bertha kciuki za owocne jajca.Jakkolwiek to brzmi.

Kwiatuszek ty spadlabys z krzesła a ja bym powiedziała a tys to kto że tu wchodzisz hihi

Gabis coś do ssaniana gardło. Męża masz w domu?? To niech tego...skoczy do apteki albo cus :-p.

Bertha kciuki za owocne jajca.Jakkolwiek to brzmi.

Kwiatuszek ty spadlabys z krzesła a ja bym powiedziała a tys to kto że tu wchodzisz hihi
Bea mąż wraca w środę, a środa to...wiadomo... :-) :-) :-) :-)

A gdzież tam, sama z córcia jestem. Jeszcze mi się akumulator w aucie rozładował. Jutro mama jedzie do lekarza rano to ją poproszę żeby mi kupiła ten *spam*. W środę mam wizytę i na wtorek zaplanowałam iść na pobranie krwi, to mi pewnie przy chorobie cuda wyjdą...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Crp mialam 9,2 a wiesz co Foczusiu,? Za sciana lezy pacjetka dr P jaki ten swiat jest maly
Kwiatuszku to nie źle. Jakby było blisko tysiąca to może być ryzyko zatrucia ciążowe go. Ja miałam ok 25 :)
A mnie dopadło chorobsko. Boli gardło jak szalone...czym leczyć?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabis i tantum i czosnek polecam :* zdrówka!

Bertha kciuki &&&

Avitka jesteś tam? Asia, Lamia jak brzuszki?

Kas ♡

Mickey i Burczus co u was?

Nudy nudy nudy... :D

Kwiatuszku to nie źle. Jakby było blisko tysiąca to może być ryzyko zatrucia ciążowe go. Ja miałam ok 25 :)

Gabis i tantum i czosnek polecam :* zdrówka!

Bertha kciuki &&&

Avitka jesteś tam? Asia, Lamia jak brzuszki?

Kas ♡

Mickey i Burczus co u was?

Nudy nudy nudy... :D
Nafoczko dziękuję za pamięć:)
W czwartek szczepienia...pierwsze. jest mega stres.

Nafoczka, oj były rano serduszka :D
Teraz wróciliśmy od znajomych i szykujemy się na jutro do pracy :)
Czy wam weekendy też tak szybko lecą?

reklama
Do góry