reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się i ja sobotnio ;)

Leżę jeszcze w wyrku, ale zaraz wstaję, bo dom sam się nie posprząta, a pranie nie chce się samo nastawić [emoji23]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Dokladnie tak jest a szkoda o ile latwiej by nam bylo :)

Agathus przykro mi tule mocno :*

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też jestem po owulacji :D Foczusiu, prawda?
Wracam od pacjenta i robię dziś na obiad coq au vin :D (mąż się przeraził jak usłyszał 'kok', bo z angielskiego sobie przetłumaczył , hihi :D

Ja też jestem po owulacji :D Foczusiu, prawda?
Wracam od pacjenta i robię dziś na obiad coq au vin :D (mąż się przeraził jak usłyszał 'kok', bo z angielskiego sobie przetłumaczył , hihi :D
Kas z dużym prawdopodobieństwem bo Bea tez jest po :D
Bawcie się dobrze w ostatki :)
My świętujemy 50 rocznicę ślubu teściów cóż... :) postaram się być miła :p choć i tak już wiem że menu jest nie do końca takie :p

Ja tylko o sobie. Zostaje jeszcze dzis w szpitalu. Moze jutro wyjde jak.beda wyniki wymazu i maja mi jeszcze krew pobrac na crp. A we wtorek przenosze sie do tesciow. W dupie mam niedogodnosci. Najwazniejsze jest teraz dziecko. A tam bedzie mial sie kto zajac Oliwia a.ja bede mogla sobie spokojnie lezec.
To oby było ok i do domku :) a ile miałaś CRP?

reklama
Do góry