reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzień dobry.
Zamienię się dzisiaj w forumowa panikare, a mianowicie:
- czy to moje choróbsko może zaszkodzić dziecku?
Gardło już nie boli choć czuję obrzęk.
Kichanie i wodnisty katar z wczoraj dziś zniknął i zamienił się w bolące zatoki. Zrobię sobie parówke pod kocem zeby to a schodziło.
Gorączki raczej nie mam, ale głowa od zatok boli masakrycznie.
To jak doktorki? Bo się boję...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kwiatuszku to nie źle. Jakby było blisko tysiąca to może być ryzyko zatrucia ciążowe go. Ja miałam ok 25 :)

Gabis i tantum i czosnek polecam :* zdrówka!

Bertha kciuki &&&

Avitka jesteś tam? Asia, Lamia jak brzuszki?

Kas ♡

Mickey i Burczus co u was?

Nudy nudy nudy... :D
Od środy boli mnie podbrzusze. Ciągnie tak do dołu. Ciężko chodzic, wciskać sprzeglo w aucie. Jak leżę na boku nie boli. Dziś mam wizytę zobaczymy co powie i czy w ogóle poświęci mi czas czy znowu wszystko na szybko i niechlujnie [emoji20]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Zamienię się dzisiaj w forumowa panikare, a mianowicie:
- czy to moje choróbsko może zaszkodzić dziecku?
Gardło już nie boli choć czuję obrzęk.
Kichanie i wodnisty katar z wczoraj dziś zniknął i zamienił się w bolące zatoki. Zrobię sobie parówke pod kocem zeby to a schodziło.
Gorączki raczej nie mam, ale głowa od zatok boli masakrycznie.
To jak doktorki? Bo się boję...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabis ja miałam i jelitówke z biegunka i szkarlatyne i angine a na te dwie ostatnie antybiotyk. WIKUSIOWI to nie zaszkodziło wiec i twojej kropce nie zaszkodzi :) jesli nie masz temp większej niż 38 i nie kaszlesz dużo :)

Asia, Gabis wiem ze wszystko może teraz przeszkadzać i martwić i ze pojawiają się wszelkie plagi egipskie i tak już będzie do 38tc a potem będziecie czekać kiedy ten 40tc bo nic i nic :D jak wam ciężko to pomyślcie o Foczusi :p a w ostateczności zawsze jest IP :)

A ja trzymam teraz z wszystkie kurki z jajkami coby udał się prezent świąteczny &&&&& :*

Gabiś kochanie, chyba trudno znaleźć kobiete, ktora w ciąży nie byłaby przeziębiona :*

Moja mama w 1 ciąży przechodzila anginę, swinki i zapalanie opon mózgowych, a siostra zdrowa...

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki!

Gabiś - sok z malin jest dobry! :) polecam!

A ja zastanawiam się co jest nie tak.... w niedziele powinnam dostać @ .... test nic nie pokazał, dzisiaj test powtórzyłam - znowu nic, a @ jak nie było tak nie ma....nie to żebym sie martwiła brakiem @, ale tym, że w teście nic nie wychodzi..... chyba poczekam jeszcze z 1-2 dni i pójdę na betę.....

Hej Dziewczynki!

Gabiś - sok z malin jest dobry! :) polecam!

A ja zastanawiam się co jest nie tak.... w niedziele powinnam dostać @ .... test nic nie pokazał, dzisiaj test powtórzyłam - znowu nic, a @ jak nie było tak nie ma....nie to żebym sie martwiła brakiem @, ale tym, że w teście nic nie wychodzi..... chyba poczekam jeszcze z 1-2 dni i pójdę na betę.....
A robisz facelle? on by na pewno pokazał

Agatush idź na bete dziś. Często czytam różne strony osób starających się - jakaś mania i Laski śmieją się że @nie ma testy białe a jak idą na bete to zaraz @sie pojawia i nawet na wynik już nie czekają.

Asia a ty nie miałaś rzegrody? Albo zrosty cię ciągnął. Mnie tak ciągła aż chodzić nie mogłam ale nie wiczemu.m c

Asia, a ty pracujesz jeszcze czy masz L4?

Melduję, że jestem po porannym monitoringu, pecherzyk piekny 20mm, endometrium piekne 10,7mm (kuracja winem i migdałami pomogła! :) ), sluz piekny!! :):):)
Dostalam zastrzyk z pregnylu o 8:30 i jutro o 18 inseminacja!! :D yuppi!!
I od środy dołączam Bea do Ciebie z odliczaniem do testowania :) Opanujemy sierpniówki!!

reklama
Do góry