reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczyny​

Kwiatuszek - ciesze się, że szyjka zamknięta, ale Cie nastraszyli :realmad: Ginekolog Cie tak nastraszyl i wysłał do szpitala? Jak możesz to napisz coś więcej na ten temat

kas90 - najlepszego, spełnienia tego największego marzenia :)

fondi - cudne wiadomości. Życzę spokojnej, drugiej połowy ciazy :)

reklama
Ale nudy w tym szpitalu. Jestemsama na sali. Dobrze ze mam neta to sobie cos poczytM, popatrze.
Wczoraj jak poszlam do wc na siku to polecialo troszke czegos brazowego. Ale nie wiem z ktorej dziurki bo wczesniej bylo mega zatwardzenie. A do tego od kilku dni twardnial mi brzuch. Wiec w.panice zadzwonilam do gin i kazal przyjechac na ip. Zbadał mnie na fotelu i stwierdzil ze szyjka sie skrocila. A usg zrobi mi dopiero na nastepny dzien czyli dzis. Dzis mi robil inny gin. I stwierdzil ze szyjka jest dluga. Ale wyszlo podwyzszone crp wiec i tak musze brac antybiotyk.

Dzien dobry wszystkim milej soboty. Ale tu cisza :)
Keiatuszku zycze szybkiego powrotu do domciu ze szpitala :)

Powiedzcie mi czy jak biore 1x b6 plus b complex to nie jest za malo jakos boje sie brac wiecej :) i tak juz tyle tabli lykam ze mozna by mala tablice mendelejewa stworzyc :D

Witam się i ja sobotnio ;)

Leżę jeszcze w wyrku, ale zaraz wstaję, bo dom sam się nie posprząta, a pranie nie chce się samo nastawić [emoji23]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Czarna popatrz to tak jak u mnie... Samo nie chce się zrobić :-p [emoji23]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bylam wczoraj na wizycie. Wszystko ok jajko pękło jest ciałko żółte było działanie to teraz czekam na efekty. Zajmuje głowę sprzątaniem.Juz umylam okna teraz przerwa i trzepanie dywanów ipolerowanie zastaw sślubnych.Dwa razy do roku pasuje się nią zająć. Miłego dnia laseczki.

Jak ja Wam zazdroszcze wylegiwania sie w lozku. Adus wstal o 6. Ja tez bylam wczoraj u gina. Okazuje sie, ze owulacja byla. Brzuch mnie pobolewa bo ponoc krew z jajnika dostala sie do otrzewnej. Teraz czekam na okres na hsg i wynik na celiakie i zielone swiatlo. Powiedzcie mi jakie powinno byc endometrium do zagniezdzenia?

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki za Wam dziewczyny. Ja dzisiaj powinnam dostać @ ... Zrobiłam test ale niestety 1 kreska... [emoji17] staram się również zająć sprzątaniem.... :-/ już mam wrażenie że staram się wyłączyć myślenie i jest ok do momentu jak robię test :-( eh..... Miłego dnia Kobitki!

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry