reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Olka mysle, ze genetyk to naprawde najlepszy wybor. Ja Man opis wraz z informacja jakie leki w ciazy i co powpduje moja mutacja. U Ciebie sprawa bardziej skomplikowanal. Wg mnie powinnas dopytac za do odpowiedzialne sa te uszkodzone fragmenty kariotypu. O to jakie macie szanse na zdrowe dziecko. Gdyby okazalo sie, ze konieczne jest in vitro tp wtedy robi sie invitro z badaniem zarodkow czy nie maja wad genetycznych. Wydaje mi ze Nafoczka ma racje i zadna z nas nie miala jakiego wyniku.

Czarna przytulam

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nie wyszły translokację ale genetyk tłumaczyła na rysunkach ze kazdy chromosom ma swoją parę. Może się zdazyć ze są one na tyle słabe ze się urywają i zle łączą. U ciebie 4 i 10. Niestety tego się nie leczy ale to jak gra w totolotka wiec mogło się zdazy ze masz zdrowe dziecko z tym ze z wiekiem są one coraz słabsze. Polecam lekarza

Gabiś, jaką masz dawkę?
10mg.
Czarna, trzymaj się jakoś. Całuję.
Olka popieram dziewczyny, koniecznie umów się do genetyka.
Ja dzisiaj byłam 4godz. w pracy. Miałam tylko wpaść na godzinkę wytłumaczyć koleżance która mnie zastępuje kilka rzeczy a wyszłam po 15tej. Teraz żałuję że nie wpisałam tego jako nadgodziny.
A jutro jadę z córcią na konkurs piosenki, pani z zerówki ją wybrała, to w naszym domu kultury więc na pewno będzie mój szefo wójt, to se pogadamy.
A tak w ogóle to się oczywiście denerwuję, bo wizyta dopiero 30tego, nie mam detektora, sterydu biorę już tylko 10mg i nie wiem co z malutką. Niby czuję coś co uznać można za ruchy ale czy tylko sobie wykręcam czy to faktycznie to, to nie wiem :-[

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Witam się z Wami po wczasach nad morzem. Choć pogoda była średnia jednak zmiana otoczenia dobrze nam zrobiła.
Poza tym to u nas nic nowego. Czytam na bieżąco ale jakoś ciężko mi ostatnio wbić się w temat. Bo starania już daleko za mną.
Mój Mały skarb przesyła wszystkim buziaki [emoji8]

a1f447e29effb96e57f6d1874b8fd6cd.jpg

Doris - piękny uśmiech :)

czarna_mala - to ja jako pierwsza składam Ci życzenia świąteczne. Życzę Ci, żeby Twoje największe marzenie już nie długo się spełniło :)

burczus - objawy przed pierwszym szczepieniem zrozumiałe. Mezowi pobiora krew, dobrze jakby przed szczepieniem wody się napil. Pielegniarce będzie się lepiej krew pobierało. Szczepienie trochę boli, ale jest do wytrzymania, tym bardziej, że pielęgniarka robi to ekspresowo. Dasz radę :tak:

Ja jestem po prenatalnych. Papa i usg prawidłowe :) 12 tc, długość 54 mm, przeziernosc karkowa 1,6 mm, przeziernosc czaszkowa 1,5 mm. Narazie mieszka dziewczynka. Kamień spadl mi z serca, jestem uspokojona :)
Termin porodu: 6 czerwiec 2017r.

Gabiś nie martw się tak tym strydem.... ja sama schodzę już z dawki ,biorę już tylko 4 mg
Wizyte mamy w ten sam dzień!
Kup sobie detektor na olx nie są drogie ,ja bez tego to chyba bym zwariowała!!! ,a tak to grzecznie czekam do wizyty:happy2:
Zaczynam się bać-przytyłam już 5 kg!!!! Ciągle szukam słodkiego!!!!! a nie przepadałam za bardzo:-D
Wiem że to głupie i zapeszające ,ale pisałam wam kiedyś ,że przesądna nie jestem-więc kupiłam już parę rzeczy dla małej (to było silniejsze ode mnie) ale neutralne kolory w razie jakby okazał się jednak synuś :oo:
Ale po połówkowym to już zaczne szaleć!:yes: już taka jestem narwana i niecierpliwa:-D
Jakaś pozytywna się zrobiłam i złe myśli odeszły w siną dal....

Ja się poryczałam...
Czekałam cały dzień na telefon od męża, bo dziś mieli naradę kiedy wracają z delegacji, powinni teraz na weekend, poza tym to już koniec w tym roku wyjazdów i już do wiosny byliby w domu, więc nadgonili pracę, wszystko prawie gotowe. No i zadzwonił dopiero teraz, bo nie wiedział jak mi powiedzieć, że muszą zostać do 30tego, dopiero 30tego mają zdać maszyny po południu spakować się i po południu do domu....
Znowu na badaniu będę sama...nie mam już sił, wszystko na mojej głowie, cały dom, palenie w piecu...wymiêkam już...łzy mi lecą same ciurkiem...:-(

Ja się poryczałam...
Czekałam cały dzień na telefon od męża, bo dziś mieli naradę kiedy wracają z delegacji, powinni teraz na weekend, poza tym to już koniec w tym roku wyjazdów i już do wiosny byliby w domu, więc nadgonili pracę, wszystko prawie gotowe. No i zadzwonił dopiero teraz, bo nie wiedział jak mi powiedzieć, że muszą zostać do 30tego, dopiero 30tego mają zdać maszyny po południu spakować się i po południu do domu....
Znowu na badaniu będę sama...nie mam już sił, wszystko na mojej głowie, cały dom, palenie w piecu...wymiêkam już...łzy mi lecą same ciurkiem...:-(

Gabis kochana.... tule mocno... popłacze sobie, to dobrze robi. Ale ty wiesz ze dasz radę, my baby jesteśmy silne! A jak M wróci to bedzie tyrał za ciebie do końca ciąży!! :)

reklama
Ja się poryczałam...

Gabiś, ale to tylko tydzień dłużej i będziesz miała męża w domu. Dawałaś radę i dasz radę jeszcze tydzień. Hormony szaleją w ciąży i coś co w rzeczywistości jest blachostką urasta do rangi tragedii...ech skąd to znam.

Doris, piękny uśmiech Olisia. Nadzieja dla nas wszystkich [emoji4]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry