reklama
Destino kochana musisz wierzyć ze będzie dobrze wiem mówi się łatwo ale mi po stratach tylko to zostało wiara ale oczywiście medycyna również.
Nafoczko wiele przezyłaś
Bea kondolencje bardzo mi przykro kochana
Kochane mogę prosić te dietę wasza czy to nie dla wszystkich bo juz raz prosiłam ale nikt nie odpowiedział
Dziewczyny ja chyba fiksuje mam dziennie kilka razy w ciągu doby mdłości serduszka byly ale bez finiszu w ciąży nie mogę być a czuję się jak bym była dziś 26 dzień cyklu czekam na miesiaczke juz chyba wariuje a starania nawet nie rozpoczęłam
- Porzeczka spokojnie to pewnie nerwy ja też mam czasami takie wrażenie bardzo bym chciała ale wiadomo rozsądek górą trzeba zaczekać na zielone światło od Maliny ja też znów wczoraj się dowiedziałam o następnej ciąży ciesze się ale zawsze robi mi się przykro. Bea przykro współczuję tez nie mam taty. Destino zawsze jest nadzieja myślę że to już koniec nieszczęść u was moja mama zawsze mówiła ze jak ktoś odchodzi to na jego miejsce ktoś się rodzi u nas tak było po śmierci taty moja siostra która nie mogła mieć dzieci dostała szanse i ma dwie cudowne córeczki miejsce wypełnione i jeszcze brat także tata nam to wynagrodzil teraz czekam ja i ty i wszystkie tutaj napewno się doczekamy
Hej tez mam przeciwciala przeciwplemnikowe i kilka innych jestem w trakcie leczenia po dwoch poronieniach wiele ci nie pomogę wiem tylko ze na to dostane leki jak juz będziemy mogli się starać nie wiem ile masz badań bo ja już cała teczke jest tu wiele dziewczyn bardziej doświadczonych powinny ci jakoś pomocWitam wszystkich Poszukując interpretacji wyniku swojego badania trafiłam na Wasze forum,mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie Od roku czasu z mężem staramy się o powiększenie rodziny. Niedawno zgłosiliśmy się do specjalisty z prośbą o pomoc i diagnozę. Po pierwszych badań ustalono że estradiol, luteotropina, prolaktyna, folikulotropina są w normie, badania ginekologiczne bez zastrzeżeń. Mąż zrobił analizę nasienia,jest zadowalająca. Lekarz prowadzący zalecił mi wykonanie poziom przeciwciał przeciwplemnikowych z krwi. Wynik: W badanym materiale w mianie 1:10 wykryto obecność przeciwciał przeciplemnikowych. Miano: 1:10.Badanie wykonano metodą IIF. Zalecił kuracje Encortonem w dawce 5mg, luteina, duphaston. Po pobieżnym, ze względu na duża ilość postów, przewertowaniu forum wiem że nie jestem sama. Czy obecność przeciwciał uniemożliwia zajście w ciąże, czy ogranicza z możliwością leczenia farmakologicznego? Czy mój wynik świadczy o wysokim poziomie przeciwciał? Przepraszam za być może dla Was proste i błahe pytania, ale jestem "nowa w tym temacie" i zbyt dużo nie wiem
czarna_mala
Fanka BB :)
Porzeczko podaj maila na priv
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Porzeczko, ja tak miałam chyba w sierpniu, aż mąż mnie wysłał na bhcg, żeby mnie uspokoić. A czułam się identycznie jak przy ciąży, takie lekkie nudności, senność, bolesność piersi,wiercenie w podbrzuszu, ale może to był pms, albo za bardzo się stresowałam tym, że mogłam zajść w ciąże, a jeszcze nie mam diagnozy ani leków i nie mogę.
Hahaha "kluska miedzy syrkami=fajfusek" leze i kwicze mój ma szkitki tosmy se pogadałyLila się robi ;-) u nas fajfusek mówimy raczej na kluske między syrkami . Chyba głodna jestes
MumToBe dzięki, o to mi trochę chodziło, zreszta za chwile cześć dziewczyn przestanie się udzielać lub już przestała a wiedza przepadnie.Witam was wszystkie.
Jestem z innego watku, ale z waszym tez jestem na biezaco
Nafoczka watek o przebiegu i leczeniu forumowych kolezanek jest rewelacyjny!!!!
Dal mi wiele wskazówek
Ci do witamin to sądzę że mogą być, ;ważne ze metyle do tego masz
Oczywiscie ze na przeciwciała steryd ale min 10mg. Witaj!Witam wszystkich Poszukując interpretacji wyniku swojego badania trafiłam na Wasze forum,mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie Od roku czasu z mężem staramy się o powiększenie rodziny. Niedawno zgłosiliśmy się do specjalisty z prośbą o pomoc i diagnozę. Po pierwszych badań ustalono że estradiol, luteotropina, prolaktyna, folikulotropina są w normie, badania ginekologiczne bez zastrzeżeń. Mąż zrobił analizę nasienia,jest zadowalająca. Lekarz prowadzący zalecił mi wykonanie poziom przeciwciał przeciwplemnikowych z krwi. Wynik: W badanym materiale w mianie 1:10 wykryto obecność przeciwciał przeciplemnikowych. Miano: 1:10.Badanie wykonano metodą IIF. Zalecił kuracje Encortonem w dawce 5mg, luteina, duphaston
Shooa tak Fondie pisała o sterydzieDziewczyny czy spotkałyście się z opinią, że steryd obniża allo mlr? Czy miałyście zalecane sterydy po szczepieniach?
Czyli koniecznie muszę o dawce porozmawiać ze swoim lekarzem. Dziękuję za podpowiedź. Aktualnie kończę pierwszy cykl brania leków, przede mną zapewne dłuuuuuga droga do upragnionego celuOczywiscie ze na przeciwciała steryd ale min 10mg. Witaj!
Witajcie dziewczyny
Jem 5 posiłków co 3 h, czasem po 1 h od porządnego posiłku już jestem głodna U mnie na stopki mówimy fajfuski
kamka - witaj na forum, rozgosc się Ja nie pomogę w interpretacji wyników, nie znam się
Lila się robi ;-) u nas fajfusek mówimy raczej na kluske między syrkami . Chyba głodna jestes
Jem 5 posiłków co 3 h, czasem po 1 h od porządnego posiłku już jestem głodna U mnie na stopki mówimy fajfuski
kamka - witaj na forum, rozgosc się Ja nie pomogę w interpretacji wyników, nie znam się
Lila teraz będę patrzeć na stropy meza imyśleć o fajfuskach Popatrzeć do góry i powiem mężowi na fajfuskach ale masz Wielka stopę . Z głodem chodziło mi o coś innego ;-)
Nafoczka fakt nie ma jak dobre pogadanki.
Asia 669 o Orange pytałam w związku z kinem alebto poczekać musi.
Nafoczka fakt nie ma jak dobre pogadanki.
Asia 669 o Orange pytałam w związku z kinem alebto poczekać musi.
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Witam,
dziś mija 3. rok od mojego pierwszego poronienia te trzy lata niesamowicie zmieniły mnie i moje podejście do życia. Teraz wiem, że ból jest nie tylko wtedy jak boli fizycznie, znam od 3 lat też ból psychiczny. Ludzie marzą o bogactwie, podróżowaniu po świecie, a ja w tej chwili nie mam większych marzeń niż zdrowie dla najbliższych i urodzenie zdrowego dzieciątka, nie mogę sobie wyobrazić jakie to niepojęte szczęście trzymać taki Skarb na rękach, wiem jedno że jeśli dane mi będzie zostać ziemską mamą, to będę płakać ze szczęścia. To chyba tyle na dziś z mojej strony.
dziś mija 3. rok od mojego pierwszego poronienia te trzy lata niesamowicie zmieniły mnie i moje podejście do życia. Teraz wiem, że ból jest nie tylko wtedy jak boli fizycznie, znam od 3 lat też ból psychiczny. Ludzie marzą o bogactwie, podróżowaniu po świecie, a ja w tej chwili nie mam większych marzeń niż zdrowie dla najbliższych i urodzenie zdrowego dzieciątka, nie mogę sobie wyobrazić jakie to niepojęte szczęście trzymać taki Skarb na rękach, wiem jedno że jeśli dane mi będzie zostać ziemską mamą, to będę płakać ze szczęścia. To chyba tyle na dziś z mojej strony.
Podziel się: