reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzień dobry.
A ja muszę skombinować kilka tabletek Encortonu :-) :-) :-)
Źle wyliczylam i do wizyty 30tego zbraknie mi 3 tabsow, a bie brałam recepty ostatnio bo mi się wydawało że starczy.
Może mi ktoś wyśle priorytetem? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Buziaki z rana dla Wszystkich.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam,

dziś mija 3. rok od mojego pierwszego poronienia :( te trzy lata niesamowicie zmieniły mnie i moje podejście do życia. Teraz wiem, że ból jest nie tylko wtedy jak boli fizycznie, znam od 3 lat też ból psychiczny. Ludzie marzą o bogactwie, podróżowaniu po świecie, a ja w tej chwili nie mam większych marzeń niż zdrowie dla najbliższych i urodzenie zdrowego dzieciątka, nie mogę sobie wyobrazić jakie to niepojęte szczęście trzymać taki Skarb na rękach, wiem jedno że jeśli dane mi będzie zostać ziemską mamą, to będę płakać ze szczęścia. To chyba tyle na dziś z mojej strony.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Na pewno będzie Ci dane.... takie dni nastrajają melancholijnie... Trzymaj się czarna_mala - głowa do góry, bo i dla Ciebie zaświeci słoneczko!!

Cześć dziewczyny,
na 1.12.2016 mam ustalone pierwsze szczepienie...i czym bliżej tym bardziej zaczynam panikować. Ze będzie boleć,że mąż zemdleje, że...itd itp...
Ktoś miał takie obawy jak ja?

dziewczyny witajcie jestem załamana moim kariotypem pomożcie mi to odczytac o co wogole w tym chodzi wiem napewni ze jest zły. bardzo Was prosze o pooc bo zwariuje?

Szczegółowa mikroskopowo-komputerowa analiza kariotypu z limfocytów krwi obwodowej umożliwiła rozpoznanie nieprawidłowego kariotypu żeńskiego. We wszystkich badanych komórkach stwierdzono wzajemną, zrównoważoną translokację pomiędzy chromosomami 4 i 10. Punkty pęknięć określono jako 4q21.3 i 10q25.2. Wskazane oznaczenie kariotypu u innych członków rodziny wyselekcjonowanych na podstawie rodowodu

Moje drogie to tak chyba wariuje jednak miesiaczka przyszła dzis wcześniej niz zwykle o 3-5 dni wnioski inofem chyba działa reguluje cykl to na pewno jestem zadowolona :-)
Czarna juz wysyłam kochana głowa do góry
Czajak jutro mrl brrr :-)
Burczus mnie 6 bolała nie powiem ale pierwsze 3 były Pikuś takze nie martw się mąż nie zemdleje bez obaw panie go tam beda ratować jak by co
Witaj kamka
Olka1981 ja niestety nie pomoge nie znam się nie chce Cię straszyc

Witam,

dziś mija 3. rok od mojego pierwszego poronienia :( te trzy lata niesamowicie zmieniły mnie i moje podejście do życia. Teraz wiem, że ból jest nie tylko wtedy jak boli fizycznie, znam od 3 lat też ból psychiczny. Ludzie marzą o bogactwie, podróżowaniu po świecie, a ja w tej chwili nie mam większych marzeń niż zdrowie dla najbliższych i urodzenie zdrowego dzieciątka, nie mogę sobie wyobrazić jakie to niepojęte szczęście trzymać taki Skarb na rękach, wiem jedno że jeśli dane mi będzie zostać ziemską mamą, to będę płakać ze szczęścia. To chyba tyle na dziś z mojej strony.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Czarnuszko moja kochana a cóż to za "czarny humor" mojego fetyszu potrzebujesz czy co? :p czy Beatka ma zrobić objazdowkę z kopniakami? Głowa do góry jutro środa to i humor będzie lepszy :)

Cześć dziewczyny,
na 1.12.2016 mam ustalone pierwsze szczepienie...i czym bliżej tym bardziej zaczynam panikować. Ze będzie boleć,że mąż zemdleje, że...itd itp...
Ktoś miał takie obawy jak ja?
Burczus ja tylko mentalnie mogę Cię wesprzeć :*

dziewczyny witajcie jestem załamana moim kariotypem pomożcie mi to odczytac o co wogole w tym chodzi wiem napewni ze jest zły. bardzo Was prosze o pooc bo zwariuje?

Szczegółowa mikroskopowo-komputerowa analiza kariotypu z limfocytów krwi obwodowej umożliwiła rozpoznanie nieprawidłowego kariotypu żeńskiego. We wszystkich badanych komórkach stwierdzono wzajemną, zrównoważoną translokację pomiędzy chromosomami 4 i 10. Punkty pęknięć określono jako 4q21.3 i 10q25.2. Wskazane oznaczenie kariotypu u innych członków rodziny wyselekcjonowanych na podstawie rodowodu
Olka tez uważam ze genetyk byłby najrozsadniejszym wyborem. Mi wszystko tłumaczyła pani doktor. Nie wiem czy znajdziesz tu jakaś dziewczynę z takimi wynikami.

Co do Lolka to na razie z rozmowy tel dowiedziałam się że z wszystkich badań wyszła "jedynie" alergia na roztocza kurzu w mianie 3. Widocznie w domu mam porzadek skoro nie choruje :p Pytanie teraz czy ma od tego astme oskrzelowa skoro srednio raz w miesiącu ma oskrzela? No ale o tym będziemy już rozmawiać na prywatnej wizycie hmmm? :)

reklama
Czarnuszko moja kochana a cóż to za "czarny humor" mojego fetyszu potrzebujesz czy co? :p czy Beatka ma zrobić objazdowkę z kopniakami? Głowa do góry jutro środa to i humor będzie lepszy :)

Burczus ja tylko mentalnie mogę Cię wesprzeć :*

Olka tez uważam ze genetyk byłby najrozsadniejszym wyborem. Mi wszystko tłumaczyła pani doktor. Nie wiem czy znajdziesz tu jakaś dziewczynę z takimi wynikami.

Co do Lolka to na razie z rozmowy tel dowiedziałam się że z wszystkich badań wyszła "jedynie" alergia na roztocza kurzu w mianie 3. Widocznie w domu mam porzadek skoro nie choruje :p Pytanie teraz czy ma od tego astme oskrzelowa skoro srednio raz w miesiącu ma oskrzela? No ale o tym będziemy już rozmawiać na prywatnej wizycie hmmm? :)
nafoczkaa co Tobie wyszlo i Co Pani Ci tłumaczyła? czy jest wogole mozliwosc zajcia w ciaze i urodzenia zdrowego dziecka to jest tak wszytsko pogmatwane!!! Kurna nie rozumiem to ze urodzilam 12 lat temy zdrowego syna to nic nie mialo z tym wspolnego??

Do góry