reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bea25ta kochana ja wiem ze fizycznie to nie możliwe chyba ale na prawdę źle sie czuję boję sie czy to nie jakąś choroba ale może pogoda też mi daje siwe znaki u nas dziś było 18 stopni zresztą w stolicy tez bo bylam z pracy. Jajniki pobolewaja ale moze to od inofemu bo właśnie mija 30 dzień brania 2 saszetek dziennie. Kochana rozumiem Cię jeśli chodzi ciążę kolezanek u mnie wysyp cieszę sie a później w domu taki ścisk to chyba nie zazdrość tylko ścisk w sercu tez byśmy chciały. Czytałam czesto listy mamy po stracie i tez wylam jak bóbr pomagało ja również uważam ze lepiej wykrzyczeć wypłakać. Masz syna on doda Ci siły ściskam Cię

reklama
Destino uszy do gory.

Bea slodziak z Twojego synka.

Wyszedl mi pozytywny wynik entercoccus spec. Jutro badanie ogolne moczu i posiew. Teraz ja panikuje. Boli mnie podbrzusze i jest mi slaboslaboi jeszcze sie zdenerwowalam.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Shooa na naszym Forum Fondie pisała że podobno obniża ale nie wiem nic na ten temat. Intralipid obniża nk a encorton allo.

Niestety pogoda nie dopisuje na poprawę nastrojów. Mnie od 2dni głową boli.Meza również a siostra ma migreny

Destino - tak to już jest, że przychodzi taki moment, że ma się wszystkiego dość. Jak widać u Ciebie ten moment już nadszedł. Za Tobą ciężki czas, dużo przeszlas, ale jesteś twarda babka i ja wierzę, że Sobie poradzisz. Zawsze z mezem powtarzalismy, że karta musi się w końcu odwrócić i u Ciebie też tak będzie :)

nafoczka - śliczne fajfuski :)

tęczowa - jak się czujesz? Miałaś usg?

Jutro mam prenatalne, bardzo się boję :( Kciuki i zdrowaska mile widziane :)

Witam was wszystkie.
Jestem z innego watku, ale z waszym tez jestem na biezaco [emoji6]
Nafoczka watek o przebiegu i leczeniu forumowych kolezanek jest rewelacyjny!!!! [emoji122][emoji122]
Dal mi wiele wskazowek zwlaszcza, ze diagnozyje i lecze sie na wlasna reke bo mieszkam w UK a tutaj maja nieco inne podejscie do ciazy i poronien.
Mam do was pytanie- do tej pory zamawialam z Polski femibion, a tutaj znalazlam witaminy, ktore maja ciekawy sklad i nie wiem czy ich nie sprobowac. Dodam, ze dodatkowo przyjmuje metylowane formy b9, b6, b12.
Co sadzicie o tych witaminach?

20161121_204808.jpg

Pozdrawiam.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161121_204808.jpg
    20161121_204808.jpg
    84,7 KB · Wyświetleń: 679
reklama
Witam wszystkich:) Poszukując interpretacji wyniku swojego badania trafiłam na Wasze forum,mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie :) Od roku czasu z mężem staramy się o powiększenie rodziny. Niedawno zgłosiliśmy się do specjalisty z prośbą o pomoc i diagnozę. Po pierwszych badań ustalono że estradiol, luteotropina, prolaktyna, folikulotropina są w normie, badania ginekologiczne bez zastrzeżeń. Mąż zrobił analizę nasienia,jest zadowalająca. Lekarz prowadzący zalecił mi wykonanie poziom przeciwciał przeciwplemnikowych z krwi. Wynik: W badanym materiale w mianie 1:10 wykryto obecność przeciwciał przeciplemnikowych. Miano: 1:10.Badanie wykonano metodą IIF. Zalecił kuracje Encortonem w dawce 5mg, luteina, duphaston. Po pobieżnym, ze względu na duża ilość postów, przewertowaniu forum wiem że nie jestem sama. Czy obecność przeciwciał uniemożliwia zajście w ciąże, czy ogranicza z możliwością leczenia farmakologicznego? Czy mój wynik świadczy o wysokim poziomie przeciwciał? Przepraszam za być może dla Was proste i błahe pytania, ale jestem "nowa w tym temacie" i zbyt dużo nie wiem :(

Do góry