reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczynki, ja podbijam pytanie o Encorton, kiedy zaczełyście schodzić z dawki, obniżać lub odstawiac? Przeczytałam nasz drugi wątek i wiem że odstawiany a czasem obnizany był w 12 tc, ale generalnie każdy inaczej. Przypomnijcie jeszcze raz.
Lamia - będzie dziewczynka? :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mickey, witaj po przerwie:*
Gabiś cudowne wieści!
Destino, jestes niesamowitą kobietą:*
Wiktorek jak zwykle cudo :*
Agatush, a jakie lekarz planuje dla ciebie leki w ciąży? Jesli nie planuje sterydu, zrob koniecznie immunologię.
Miałam sen, ze tulę małą blondyneczkę.

Ja już wychodzę na ostatnią prostą, nic juz nie muszę badać. I zaczyna mnie dopadać stres, czy uda się zajsc, jak ułożyć wszystko w pracy, bezsensu.Kopnijcie mnie w tyłek na otrzeźwienie:p
Kasiu, grudzień coraz bliżej... Skoro masz już badania, diagnozę i zaplanowane leczenie to nie pozostaje nic innego tylko się starać. Wiem, że później będzie mnóstwo stresu, niestety żadnej z nas to nie ominie, ale efekt końcowy będzie cudowny [emoji4] Wierzę, że i Tobie się uda!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mickey - a robilas kiedys rezonans? Mi endo mowila ze jesli prl po tabl nie przyrasta albo przyrasta bardzo malo to nalezy domniemywac ze jest guz. Ale ile w tym prawdy nie wiem. U mnie akurat sie sprawdzilo

Mickey - a robilas kiedys rezonans? Mi endo mowila ze jesli prl po tabl nie przyrasta albo przyrasta bardzo malo to nalezy domniemywac ze jest guz. Ale ile w tym prawdy nie wiem. U mnie akurat sie sprawdzilo
nie robiłam, ale ja super reaguje na leki, ostatnio robiłam w maju prl wyszła 5,06 a po tabletce 5,0( tylko że ja wtedy bylam na dostinexie i właśnie nie wiem jak to się ma w momencie kiedy bierze się tabletki) no w każdym razie to nie jest u mnie przyczyna poronień więc dam spokój

Na dostinexie ladnie i szybko spada. Mi spadla chyba z 80 do 2 w niecale 2 niesiace. Tylko ze po odstawieniu leku po kolejnych 2-3 miesiaxach mialam znow 50. Takze jest dobry zeby zbic i od razu zajsc a ja teraz chce zbic i zeby nie rosla juz. Ciazy juz nie planuje

Na dostinexie ladnie i szybko spada. Mi spadla chyba z 80 do 2 w niecale 2 niesiace. Tylko ze po odstawieniu leku po kolejnych 2-3 miesiaxach mialam znow 50. Takze jest dobry zeby zbic i od razu zajsc a ja teraz chce zbic i zeby nie rosla juz. Ciazy juz nie planuje
mi w tydzień skoczyła z dolnej granicy do około 70 :szok:a jest jakaś mozliwość aby ustabilizować prl? bo ja jak odstwię leki to rośnie mi w ekspersowym tempie

Wlasnie ja nie znam sposobu. Walcze o 2013r bromergonem i norprolac nie umiem zbic. Tylko dostinexem. Ale to silny leki i jelita mi od razu siadaja i przestaja pracowac mimo brania oslonowych. Wiec lekarz po zbiciu kaze od razu odstawiac. A jak odstawie to zaraz ta cholerna prl znow rosnie. I tak w kolko

reklama
Do góry