reklama
Magda, ja mam te: Link do: WITAMINA B12 B-12 1000mcg METYLOKOBALAMINA 100kp
Sporo dziewczyn tutaj je ma. Je się rozgryza lub trzyma do rozpuszczenia w buzi.
Dżoł, podejrzewam , że w ciąży też będziesz brala encorton.Masz priva
Sporo dziewczyn tutaj je ma. Je się rozgryza lub trzyma do rozpuszczenia w buzi.
Dżoł, podejrzewam , że w ciąży też będziesz brala encorton.Masz priva
Hej wiecie dziewczynki ze dzisiaj jest największy księżyc ?? Jestem właśnie na spacerku ależ jasno i biało tereny górzyste cisza i tylko liście szumia M w trasie piesek hmmm za zimno wiec poszłam sama i tak sobie myślę że może za rok będzie lepiej może się teraz zatrzymałam ale pójdę dalej) wszystkim życzę tego naszego wspólnego marzenia) pozdrawiam
dżoł
Fanka BB :)
Kas to napewno. Tylko na ile mi to starczy jak przepisala 3 op 10 mg i 3 op. 5 mg. Zaraz znowu bede musiala leciec po recepte. A gin wystawi czy tylko immunolog?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za w ciazy jem wszystko a I tak malo jem wszystko.mambardzo maly apetyt chyba duzo zmalal po odstawieniu encortonu . Od poczatku ciazy prrzytylam 7kg a to sie juz miesoac utrzynuje po odstawieniu encortonu. Wiec nie zaluje sobie ale I tak jem wszystko a wydaje mi sie ze malo.
Fondie, w jakich tygodniach ciąży schodziłas z dawki sterydu?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja się tam leczę, u dr Paśnika. Ale w sprawie tego badania to tylko dzwoniłam ustalić w jakie dni je robią (z tego co się orientuję to tylko w środy, kiedy są szczepienia). I tak - trzeba się zapisać na wypadek jakby dużo par na badanie było, to wtedy na kolejny tydzień. Od 9:30 pobierają krew na to badanie, trzeba być na czczo i z chłopemOoo a powiedz mi zapisywalas się jakoś do nich wcześniej czy poszlas z marszu? Właśnie tylko ich w necie znalazłam ze robią w Łodzi. Bardzo dziękuję za informację [emoji3]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jeszcze dopiszę, może kogoś zainteresuje - bez szczepień mam allo mlr 31,8% - lekarz dał zielone światło, tzn. napisał, że taki wynik daje szansę. Jakby był tu ktoś, komu z takim wynikiem się udało to niech się odezwie i doda trochę wiary...
Podziel się: