reklama
magda1208
Fanka BB :)
Destino Hubercik przecudowny.
Lilia Trzymam kciuki za wizytę
Kas Tobie kibicuję na pewno się uda.
Asia 699 Nie konsultowałam tego z Maliną bo wizytę mam dopiero w styczniu po szczepieniach a wynik dostałam w piątek.
Czarna- Mała Sprawdzałam w internecie ale nie ma informacji na ten temat.
Lilia Trzymam kciuki za wizytę
Kas Tobie kibicuję na pewno się uda.
Asia 699 Nie konsultowałam tego z Maliną bo wizytę mam dopiero w styczniu po szczepieniach a wynik dostałam w piątek.
Czarna- Mała Sprawdzałam w internecie ale nie ma informacji na ten temat.
U
użytkownik m
Gość
Destino we wrześniu widziałam informację że w tarnowie u dr jest wstrzymana rejestracja do 8 stycznia zadzwoń i zapytaj lepiej się zapisać bo czas nieubłaganie szybko leci a zapisać się możesz jak Ci się plany zmienią(np juz bedziesz w ciąży to najwyzesz zrezygnujesz ) proszę oto numerekDziewczyny poszłabym do dr.P, ale w Krakowie rejestrują na marzec dopiero a do Tarnowa nie mam telefonu. Pomożecie?
14 6468700
U
użytkownik m
Gość
Kitki ja też miałam wysoką prl bez tabl ok 70( norma do 25) ale po tabletce mi nie drgnął wynik nic a nicMickey - ja tylko raz badalam prl z tabletka bo ja ta pierwsza juz mam wysoka
Destino Hubert slodziak[emoji173] cudny jest
Magda 1208 szukałam na necie i chyba ok . Ale ja zrobiłbym tak ! Poszłabym do szpitala i pierwszegoz brzegu lekarza zzapytała o interpretację czy wynik ok czy masz się czymś martwić bo lekarz wyjechał na jakieś sympozjum czy cos tylko nie mów ze u maliny sie leczysz
Ostatnia edycja:
lamia78
Fanka BB :)
Nafoczka malutki cudny!!!
Hubercik także!
Gabiś cudowne wieści!!
U mnie wszystko ok z detektorem żyje się lepiej
Ale z żarciem najgorzej nic nie może być w zasięgu mojego wzroku ,bo zaraz ląduje w moim żołądku !!!!! Jak tak dalej pójdzie to niezle przytyje ,a największe parcie mam na słodkie
Brzuszek widoczny ,rośnie ,ale gęba brzydka jakieś pryszcze, na nosie krwinki popękane,szkoda gadać ale najważniejsze że dzidzia rośnieTeraz jestem na etapie czekania na ruchy,bo na razie cisza .
Pozdrawiam aniołeczki
Hubercik także!
Gabiś cudowne wieści!!
U mnie wszystko ok z detektorem żyje się lepiej
Ale z żarciem najgorzej nic nie może być w zasięgu mojego wzroku ,bo zaraz ląduje w moim żołądku !!!!! Jak tak dalej pójdzie to niezle przytyje ,a największe parcie mam na słodkie
Brzuszek widoczny ,rośnie ,ale gęba brzydka jakieś pryszcze, na nosie krwinki popękane,szkoda gadać ale najważniejsze że dzidzia rośnieTeraz jestem na etapie czekania na ruchy,bo na razie cisza .
Pozdrawiam aniołeczki
Robiłam 2.11 w APC analizy koszt allo mlr 480zł, wyniki w 12 dni.U mnie nic nie wyszło dlatego wykluczyli.... Narazie szukam gdzie w łodzi zrobić allo-mlr i test cytotoksyczny .... Zobaczymy na ile wycenia :-/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: