reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino Hubercik przecudowny.
Lilia Trzymam kciuki za wizytę
Kas Tobie kibicuję na pewno się uda.
Asia 699 Nie konsultowałam tego z Maliną bo wizytę mam dopiero w styczniu po szczepieniach a wynik dostałam w piątek.
Czarna- Mała Sprawdzałam w internecie ale nie ma informacji na ten temat.

Dziewczyny poszłabym do dr.P, ale w Krakowie rejestrują na marzec dopiero a do Tarnowa nie mam telefonu. Pomożecie?
Destino we wrześniu widziałam informację że w tarnowie u dr jest wstrzymana rejestracja do 8 stycznia zadzwoń i zapytaj lepiej się zapisać bo czas nieubłaganie szybko leci a zapisać się możesz jak Ci się plany zmienią(np juz bedziesz w ciąży to najwyzesz zrezygnujesz :D) proszę oto numerek:p
14 6468700

Magda 1208 szukałam na necie i chyba ok . Ale ja zrobiłbym tak ! Poszłabym do szpitala i pierwszegoz brzegu lekarza zzapytała o interpretację czy wynik ok czy masz się czymś martwić bo lekarz wyjechał na jakieś sympozjum czy cos tylko nie mów ze u maliny sie leczysz

Ostatnia edycja:
Nafoczka malutki cudny!!!
Hubercik także!;)
Gabiś cudowne wieści!!
U mnie wszystko ok z detektorem żyje się lepiejo_O
Ale z żarciem najgorzej nic nie może być w zasięgu mojego wzroku ,bo zaraz ląduje w moim żołądku !!!!! Jak tak dalej pójdzie to niezle przytyje ,a największe parcie mam na słodkie:yes::angry:
Brzuszek widoczny ,rośnie ,ale gęba brzydka :growl: jakieś pryszcze, na nosie krwinki popękane,szkoda gadać :oo: ale najważniejsze że dzidzia rośnie:happy:Teraz jestem na etapie czekania na ruchy,bo na razie cisza .
Pozdrawiam aniołeczki:p

reklama
Bea 25ta - Sprawdzałam ,ale w internecie nie było jednoznacznego odniesienia. Muszę pomyśleć co do interpretacji czy czekać do wizyty czy udać się gdzieś szybciej.
Lamia 78 Cieszę się . Ja parcie na słodycze to mam całe życie.:D

Do góry