reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha no jest.Widze. Oby jutro lub pojutrze była bardziej widoczna bo wiesz jak z tymi cieniami jest. Dziś są jutro może nie być po nich ani śladu. Kciukam za Ciebie . Chyba że masz gdzie jutro na bete skoczyć .Kurde myslalam że razem startujemy a Ty jakiś falstart ;-p ale no stresa dogonimt Cię z Susana

reklama
Bertha ja widze [emoji6] w dole okienka testowego widac bardziej. Jutro potworz innej firmy. Ja juz test tez kupilam ale nie zdaze zatestowac bo od wczoraj plamie ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha no jest.Widze. Oby jutro lub pojutrze była bardziej widoczna bo wiesz jak z tymi cieniami jest. Dziś są jutro może nie być po nich ani śladu. Kciukam za Ciebie . Chyba że masz gdzie jutro na bete skoczyć .Kurde myslalam że razem startujemy a Ty jakiś falstart ;-p ale no stresa dogonimt Cię z Susana

No musicie mnie gonić :D sprintem teraz!
Ale wczesniej umawiałam sie na pare z tęczowa i chyba jednak sie ziści ;)
Dzisiaj 9dpo, dc to nie ma sensu podawać bo miałam laparo i po laparo od nowa pecherzyk zaczął dojrzewać i miałam druga owu. 37dc niby.
Siknę jeszcze dzisiaj popołudniu i jutro rano.
Niestety wyjeżdżam zaraz na weekend do Gdańska i nie mam po pierwsze jak zrobić bety a po drugie nie mam clexane.... :( jest ktoś z Gdańska i odsprzeda mi 3 zastrzyki??

Dziewczyny, czy wy tu cos widzicie?.........
9dpo
3f1f1589f89ffacec9831817513cfdb0.jpg
38940d7659e25cf5971aa51e58923041.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tez widzę :D i tez taki blady miałam w 9dpo :) to teraz Kciukamy!!!

Witajcie

Liluli
Jakie piękne tłuste krechy !!!!!!!!
Gratulacje !!!!!!

Bertha
Ja cień widzę .Powtórz jutro test i zobacz czy ciemnieje .

Bertha ja widze slabiutki cien. Powtorz jutro [emoji110][emoji110]

Wczoraj mialam wizyte i widac pecherzyk ale nie ma jeszcze zarodka. Powtorzylam bete i jest powyzej 10tys.dokladnie dowiem sie w pn bo przez tel.tylko tyle mi powiedziala. Nastepna wizyta 17.11. Oby juz cos bylo widac.

Bertha, super nowinka. Oby krecha przytyła i się ujawniła.

Liluli, czekamy na serduszko.

Piękne bety. Jak tak was czytam, to wydaje mi się to niemożliwe. U mnie nigdy tak nie rosła. Może następnym razem :)

reklama
Do góry