Bertha no jest.Widze. Oby jutro lub pojutrze była bardziej widoczna bo wiesz jak z tymi cieniami jest. Dziś są jutro może nie być po nich ani śladu. Kciukam za Ciebie . Chyba że masz gdzie jutro na bete skoczyć .Kurde myslalam że razem startujemy a Ty jakiś falstart ;-p ale no stresa dogonimt Cię z Susana
reklama
dżoł
Fanka BB :)
Bertha ja widze [emoji6] w dole okienka testowego widac bardziej. Jutro potworz innej firmy. Ja juz test tez kupilam ale nie zdaze zatestowac bo od wczoraj plamie ️
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Fanka BB :)
Bertha no jest.Widze. Oby jutro lub pojutrze była bardziej widoczna bo wiesz jak z tymi cieniami jest. Dziś są jutro może nie być po nich ani śladu. Kciukam za Ciebie . Chyba że masz gdzie jutro na bete skoczyć .Kurde myslalam że razem startujemy a Ty jakiś falstart ;-p ale no stresa dogonimt Cię z Susana
No musicie mnie gonić sprintem teraz!
Ale wczesniej umawiałam sie na pare z tęczowa i chyba jednak sie ziści
Dzisiaj 9dpo, dc to nie ma sensu podawać bo miałam laparo i po laparo od nowa pecherzyk zaczął dojrzewać i miałam druga owu. 37dc niby.
Siknę jeszcze dzisiaj popołudniu i jutro rano.
Niestety wyjeżdżam zaraz na weekend do Gdańska i nie mam po pierwsze jak zrobić bety a po drugie nie mam clexane.... jest ktoś z Gdańska i odsprzeda mi 3 zastrzyki??
Tez widzę i tez taki blady miałam w 9dpo to teraz Kciukamy!!!Dziewczyny, czy wy tu cos widzicie?.........
9dpo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bertha ja widze slabiutki cien. Powtorz jutro [emoji110][emoji110]
Wczoraj mialam wizyte i widac pecherzyk ale nie ma jeszcze zarodka. Powtorzylam bete i jest powyzej 10tys.dokladnie dowiem sie w pn bo przez tel.tylko tyle mi powiedziala. Nastepna wizyta 17.11. Oby juz cos bylo widac.
Wczoraj mialam wizyte i widac pecherzyk ale nie ma jeszcze zarodka. Powtorzylam bete i jest powyzej 10tys.dokladnie dowiem sie w pn bo przez tel.tylko tyle mi powiedziala. Nastepna wizyta 17.11. Oby juz cos bylo widac.
reklama
Bertha! Super! Teraz trzymam kciuki, aby beta pięknie przyrastała :-) Musi się udać!
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: