reklama
dżoł
Fanka BB :)
Nie pamietam ktora z Was mi pisala ze nk badane przed @ moge miec tylko wyzsze. Przypomne ze moj wynik z 5 dc to 20%.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Kochana, siemię lniane pite codziennie, 400mg wit E "Tokovit" (2×1 po 200mg) i garść migdałów codziennie i moje Endo w 14dc 8mm szok i niedowierzanie [emoji38]Czarna to świetne wieści. Jakie metody wykorzystała?? Pisz przydadzą się komuś.
Destino kochana :-(
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
Dżoł a zaczęłas juz brać steryd czy tak samo się obniżyło?Nie pamietam ktora z Was mi pisala ze nk badane przed @ moge miec tylko wyzsze. Przypomne ze moj wynik z 5 dc to 20%.
Dzieki Wam juz dodałam parę wskazówek na nasz wątek :*Kochana, siemię lniane pite codziennie, 400mg wit E "Tokovit" (2×1 po 200mg) i garść migdałów codziennie i moje Endo w 14dc 8mm szok i niedowierzanie [emoji38]
dżoł
Biore tylko acard ale to chyba nie od niego sie obnizylo. Mam nadzieje ze w poniedzialek mi cos przepisze.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Dzień dobry [emoji8]
A proszę bardzo [emoji6]Dżoł a zaczęłas juz brać steryd czy tak samo się obniżyło?
Dzieki Wam juz dodałam parę wskazówek na nasz wątek :*
Ja widzę cień cienia cienia który dc i dpo?Dziewczyny, czy wy tu cos widzicie?.........
9dpo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
reklama
marzycielka81
Podziel się: