reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nie pamietam ktora z Was mi pisala ze nk badane przed @ moge miec tylko wyzsze. Przypomne ze moj wynik z 5 dc to 20%.

1478780900-j5513y.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czarna to świetne wieści. Jakie metody wykorzystała?? Pisz przydadzą się komuś.

Destino kochana :-(
Kochana, siemię lniane pite codziennie, 400mg wit E "Tokovit" (2×1 po 200mg) i garść migdałów codziennie i moje Endo w 14dc 8mm szok i niedowierzanie [emoji38]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Nie pamietam ktora z Was mi pisala ze nk badane przed @ moge miec tylko wyzsze. Przypomne ze moj wynik z 5 dc to 20%.

1478780900-j5513y.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoł a zaczęłas juz brać steryd czy tak samo się obniżyło?
Kochana, siemię lniane pite codziennie, 400mg wit E "Tokovit" (2×1 po 200mg) i garść migdałów codziennie i moje Endo w 14dc 8mm szok i niedowierzanie [emoji38]

Dzieki Wam juz dodałam parę wskazówek na nasz wątek :*

No kochana widzę chyba leciutko zaznaczoną drugą kreseczkę. Niech się może wypowie bardziej doświadczona część tego forum.Trzymam kciuki .)))

Dzień dobry [emoji8]

Dżoł a zaczęłas juz brać steryd czy tak samo się obniżyło?

Dzieki Wam juz dodałam parę wskazówek na nasz wątek :*
A proszę bardzo [emoji6]

Dziewczyny, czy wy tu cos widzicie?.........
9dpo
3f1f1589f89ffacec9831817513cfdb0.jpg
38940d7659e25cf5971aa51e58923041.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja widzę cień cienia cienia :) który dc i dpo?

reklama
Do góry