reklama
magda1208
Fanka BB :)
Kochane dostałam wynik badania Patomorfologicznego czy mogę zwrócić się z prośbą o interpretację nigdy wcześniej nie miałam robionej histeroskopii więc nie bardzo wiem jak interpretować wynik. Z góry dziękuję.
Fragmenty endometrium z drobnymi cewami gruczołowymi bez cech wydzielania. W podścielisku drobne wylewy krwi. Ponadto fragmenty prawidłowego endocervix.
Fragmenty endometrium z drobnymi cewami gruczołowymi bez cech wydzielania. W podścielisku drobne wylewy krwi. Ponadto fragmenty prawidłowego endocervix.
dżoł
Witajcie [emoji6]
Pytanie do tych dziewczyn, ktore biora/braly acard. Czy go biorac skrocil Wam sie cykl? Mi z 30d zrobily sie 27-dniowe. Dopiero drugi cykl taki krotki no ale jednak. Ps. Zadnych innych lekow nie biore.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Pytanie do tych dziewczyn, ktore biora/braly acard. Czy go biorac skrocil Wam sie cykl? Mi z 30d zrobily sie 27-dniowe. Dopiero drugi cykl taki krotki no ale jednak. Ps. Zadnych innych lekow nie biore.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
bertha, ja ma kilka zastrzykow
bertha
bertha, ja ma kilka zastrzykow
Królestwo za nie! Zaraz napisze priv
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzol, ja nigdy nie zauważyłam aby mi się skrócił cykl po acardzie a brałam gov długo przed staraniami.
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: