reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha jaj zmienisz trasę na Rzeszów to daj znać.

Avita napisz co u Was.Nie chowaj się,nie wstydź tylko chwal.

Dzol mi się ten cykl skrócił ale to raczej po drożności acard biorę od pol roku i był zawsze ok

reklama
Odpuść jutro sikniesz .Jak dużo pilas to i tak bezsensu. Chyba do rana dasz radę. Ja w łóżku coś niewyraźna.wczoeaj problemy żołądkowe dziś migrenowe

No właśnie
Avita
Odezwij się .!!!!!!
Naskrobałam ci liścik .:)

Wogóle nie widać ciężarnych naszych .Zamiast tu podtrzymywać wszystkie staraczki na duchu to amba ....- zapadły się pod ziemię ..:-D
Nawet Fondie wcięło:oo:

Co mam dziewczynki pisać-źle się czuję i tyle! Ciągle boli mnie brzuch, przedwczoraj tak bardzo że myślałam już że to koniec:(
Ale nie doprowadze się do takiego stanu psychicznego jak po ostatniej stracie!nie mogę!!!
Bertha trzymam kciuki za jutrzejszy teścik:)
Sus dzięki za wiad.:)
Wszystkie brzuchatki pozdrawiam, nie wymieniam bo nie chce kogoś pominąć!!!:)
Beatka tak sobie myśle, że teraz nadchodzi Twój czas!!życzę Ci tego bardzo!! I wszystkim staraczkom!!:)
Nafoczko dobrze że Twój synuś już w domu!!
:)

Co mam dziewczynki pisać-źle się czuję i tyle! Ciągle boli mnie brzuch, przedwczoraj tak bardzo że myślałam już że to koniec:(
Ale nie doprowadze się do takiego stanu psychicznego jak po ostatniej stracie!nie mogę!!!
Bertha trzymam kciuki za jutrzejszy teścik:)
Sus dzięki za wiad.:)
Wszystkie brzuchatki pozdrawiam, nie wymieniam bo nie chce kogoś pominąć!!!:)
Beatka tak sobie myśle, że teraz nadchodzi Twój czas!!życzę Ci tego bardzo!! I wszystkim staraczkom!!:)
Nafoczko dobrze że Twój synuś już w domu!!
:)
Avitko
Napewno to bierzesz bo jesteś pod opieką maliny czyli nospa magnez czy aspargin .
Ja w obydwu ciążach brałam fenoterol .
Bólebrzucha miałam straszne
Wiem że wyszedł z obrotu ale mnie bardzo pomógł .i dzieki niemu mam moich chłopców .Może jest coś zamiast tego leku .

Nafoczko
Może trzeba dopisać do wątku że wiesiołek oraz witaminę E które pomagają na endo. można brać wyłącznie do owulacji nigdy dłużej .

Avitko
Napewno to bierzesz bo jesteś pod opieką maliny czyli nospa magnez czy aspargin .
Ja w obydwu ciążach brałam fenoterol .
Bólebrzucha miałam straszne
Wiem że wyszedł z obrotu ale mnie bardzo pomógł .i dzieki niemu mam moich chłopców .Może jest coś zamiast tego leku .

Nafoczko
Może trzeba dopisać do wątku że wiesiołek oraz witaminę E które pomagają na endo. można brać wyłącznie do owulacji nigdy dłużej .
Sus a ty kojarzysz czy wiesiolek = Oeparol? Tak to tylko do owu, dopisze. Zioła ojca Sroki tez.
Choć o wit E nie wiedziałam :)

Dobrej nocy, dobre duszyczki :)
Ze szczególnymi podziękowaniami od Wikusia dla cudownej cioci Destino. Przyjdzie czas to przystojniak się zaprezentuje ♡ masz wielkie serce ♡ a dobro zawsze wraca!

reklama
Sus a ty kojarzysz czy wiesiolek = Oeparol? Tak to tylko do owu, dopisze. Zioła ojca Sroki tez.
Choć o wit E nie wiedziałam :)

Dobrej nocy, dobre duszyczki :)
Ze szczególnymi podziękowaniami od Wikusia dla cudownej cioci Destino. Przyjdzie czas to przystojniak się zaprezentuje ♡ masz wielkie serce ♡ a dobro zawsze wraca!
Nafoczko
Oeparol = wiesiołek .
Na endo dobry jest estrofem .Ale to chyba na receptę .
W artykułach medycznych przestrzegają aby nie przesadzać. z witaminą E ponieważ działa pobudzająco na nowotwory .Tak że z głową !!!!!! I tylko do owu .Polecana jest witamina pozyskiwana z ryb ponieważ wit e pochodzenia roślinnego słabo się wchłania .

Ostatnia edycja:
Do góry