reklama
bertha
Fanka BB :)
Bertha jaj zmienisz trasę na Rzeszów to daj znać.
dobra jak nie zdecydujemy sie na auto w Szczecinie to jest szansa ze Rzeszów jeszcze kiedyś odwiedzimy
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Bertha, testujesz jeszcze dziś?
bertha
Bertha, testujesz jeszcze dziś?
Jak juz w końcu dojadę do hotelu to chyba siknę.. Ale boje sie ze bedzie biel dzisiaj
Co mam dziewczynki pisać-źle się czuję i tyle! Ciągle boli mnie brzuch, przedwczoraj tak bardzo że myślałam już że to koniec
Ale nie doprowadze się do takiego stanu psychicznego jak po ostatniej stracie!nie mogę!!!
Bertha trzymam kciuki za jutrzejszy teścik
Sus dzięki za wiad.
Wszystkie brzuchatki pozdrawiam, nie wymieniam bo nie chce kogoś pominąć!!!
Beatka tak sobie myśle, że teraz nadchodzi Twój czas!!życzę Ci tego bardzo!! I wszystkim staraczkom!!
Nafoczko dobrze że Twój synuś już w domu!!
Ale nie doprowadze się do takiego stanu psychicznego jak po ostatniej stracie!nie mogę!!!
Sus dzięki za wiad.
Beatka tak sobie myśle, że teraz nadchodzi Twój czas!!życzę Ci tego bardzo!! I wszystkim staraczkom!!
susana
AvitkoCo mam dziewczynki pisać-źle się czuję i tyle! Ciągle boli mnie brzuch, przedwczoraj tak bardzo że myślałam już że to koniec
Sus dzięki za wiad.
Napewno to bierzesz bo jesteś pod opieką maliny czyli nospa magnez czy aspargin .
Ja w obydwu ciążach brałam fenoterol .
Bólebrzucha miałam straszne
Wiem że wyszedł z obrotu ale mnie bardzo pomógł .i dzieki niemu mam moich chłopców .Może jest coś zamiast tego leku .
Nafoczko
Może trzeba dopisać do wątku że wiesiołek oraz witaminę E które pomagają na endo. można brać wyłącznie do owulacji nigdy dłużej .
Sus a ty kojarzysz czy wiesiolek = Oeparol? Tak to tylko do owu, dopisze. Zioła ojca Sroki tez.Avitko
Napewno to bierzesz bo jesteś pod opieką maliny czyli nospa magnez czy aspargin .
Ja w obydwu ciążach brałam fenoterol .
Bólebrzucha miałam straszne
Wiem że wyszedł z obrotu ale mnie bardzo pomógł .i dzieki niemu mam moich chłopców .Może jest coś zamiast tego leku .
Nafoczko
Może trzeba dopisać do wątku że wiesiołek oraz witaminę E które pomagają na endo. można brać wyłącznie do owulacji nigdy dłużej .
Choć o wit E nie wiedziałam
Dobrej nocy, dobre duszyczki
Ze szczególnymi podziękowaniami od Wikusia dla cudownej cioci Destino. Przyjdzie czas to przystojniak się zaprezentuje ♡ masz wielkie serce ♡ a dobro zawsze wraca!
reklama
susana
NafoczkoSus a ty kojarzysz czy wiesiolek = Oeparol? Tak to tylko do owu, dopisze. Zioła ojca Sroki tez.
Choć o wit E nie wiedziałam
Dobrej nocy, dobre duszyczki
Ze szczególnymi podziękowaniami od Wikusia dla cudownej cioci Destino. Przyjdzie czas to przystojniak się zaprezentuje ♡ masz wielkie serce ♡ a dobro zawsze wraca!
Oeparol = wiesiołek .
Na endo dobry jest estrofem .Ale to chyba na receptę .
W artykułach medycznych przestrzegają aby nie przesadzać. z witaminą E ponieważ działa pobudzająco na nowotwory .Tak że z głową !!!!!! I tylko do owu .Polecana jest witamina pozyskiwana z ryb ponieważ wit e pochodzenia roślinnego słabo się wchłania .
Ostatnia edycja:
Podziel się: