reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha jaj zmienisz trasę na Rzeszów to daj znać.

Avita napisz co u Was.Nie chowaj się,nie wstydź tylko chwal.

Dzol mi się ten cykl skrócił ale to raczej po drożności acard biorę od pol roku i był zawsze ok

reklama
Odpuść jutro sikniesz .Jak dużo pilas to i tak bezsensu. Chyba do rana dasz radę. Ja w łóżku coś niewyraźna.wczoeaj problemy żołądkowe dziś migrenowe

No właśnie
Avita
Odezwij się .!!!!!!
Naskrobałam ci liścik .:)

Wogóle nie widać ciężarnych naszych .Zamiast tu podtrzymywać wszystkie staraczki na duchu to amba ....- zapadły się pod ziemię ..:-D
Nawet Fondie wcięło:oo:

Co mam dziewczynki pisać-źle się czuję i tyle! Ciągle boli mnie brzuch, przedwczoraj tak bardzo że myślałam już że to koniec:(
Ale nie doprowadze się do takiego stanu psychicznego jak po ostatniej stracie!nie mogę!!!
Bertha trzymam kciuki za jutrzejszy teścik:)
Sus dzięki za wiad.:)
Wszystkie brzuchatki pozdrawiam, nie wymieniam bo nie chce kogoś pominąć!!!:)
Beatka tak sobie myśle, że teraz nadchodzi Twój czas!!życzę Ci tego bardzo!! I wszystkim staraczkom!!:)
Nafoczko dobrze że Twój synuś już w domu!!
:)

Co mam dziewczynki pisać-źle się czuję i tyle! Ciągle boli mnie brzuch, przedwczoraj tak bardzo że myślałam już że to koniec:(
Ale nie doprowadze się do takiego stanu psychicznego jak po ostatniej stracie!nie mogę!!!
Bertha trzymam kciuki za jutrzejszy teścik:)
Sus dzięki za wiad.:)
Wszystkie brzuchatki pozdrawiam, nie wymieniam bo nie chce kogoś pominąć!!!:)
Beatka tak sobie myśle, że teraz nadchodzi Twój czas!!życzę Ci tego bardzo!! I wszystkim staraczkom!!:)
Nafoczko dobrze że Twój synuś już w domu!!
:)
Avitko
Napewno to bierzesz bo jesteś pod opieką maliny czyli nospa magnez czy aspargin .
Ja w obydwu ciążach brałam fenoterol .
Bólebrzucha miałam straszne
Wiem że wyszedł z obrotu ale mnie bardzo pomógł .i dzieki niemu mam moich chłopców .Może jest coś zamiast tego leku .

Nafoczko
Może trzeba dopisać do wątku że wiesiołek oraz witaminę E które pomagają na endo. można brać wyłącznie do owulacji nigdy dłużej .

Avitko
Napewno to bierzesz bo jesteś pod opieką maliny czyli nospa magnez czy aspargin .
Ja w obydwu ciążach brałam fenoterol .
Bólebrzucha miałam straszne
Wiem że wyszedł z obrotu ale mnie bardzo pomógł .i dzieki niemu mam moich chłopców .Może jest coś zamiast tego leku .

Nafoczko
Może trzeba dopisać do wątku że wiesiołek oraz witaminę E które pomagają na endo. można brać wyłącznie do owulacji nigdy dłużej .
Sus a ty kojarzysz czy wiesiolek = Oeparol? Tak to tylko do owu, dopisze. Zioła ojca Sroki tez.
Choć o wit E nie wiedziałam :)

Dobrej nocy, dobre duszyczki :)
Ze szczególnymi podziękowaniami od Wikusia dla cudownej cioci Destino. Przyjdzie czas to przystojniak się zaprezentuje ♡ masz wielkie serce ♡ a dobro zawsze wraca!

reklama
Sus a ty kojarzysz czy wiesiolek = Oeparol? Tak to tylko do owu, dopisze. Zioła ojca Sroki tez.
Choć o wit E nie wiedziałam :)

Dobrej nocy, dobre duszyczki :)
Ze szczególnymi podziękowaniami od Wikusia dla cudownej cioci Destino. Przyjdzie czas to przystojniak się zaprezentuje ♡ masz wielkie serce ♡ a dobro zawsze wraca!
Nafoczko
Oeparol = wiesiołek .
Na endo dobry jest estrofem .Ale to chyba na receptę .
W artykułach medycznych przestrzegają aby nie przesadzać. z witaminą E ponieważ działa pobudzająco na nowotwory .Tak że z głową !!!!!! I tylko do owu .Polecana jest witamina pozyskiwana z ryb ponieważ wit e pochodzenia roślinnego słabo się wchłania .

Ostatnia edycja:
Do góry