reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha, rozprawa była wczoraj. Nie zaproszono nas na nią. Właśnie piszemy do opiekunki, bo chcielibyśmy pojechać do Huberta na jego urodziny jeśli to jeszcze możliwe. Z każdym dniem dzieciak staje się coraz bardziej abstrakcyjny. Ważne by znalazł dobrą rodzinę.

Oj, to szkoda... trzymam kciuki zeby udało się wam go odwiedzić na urodzinki :)

reklama
Lilia super gratulacje dwóch kreseczek

Nafoczko jak synuś ?

Kas to plan jest super

Motylku rób prawo jazdy bardzo przydatna i potrzebna rzecz dla mnie najlepsza poza studiami i w zasadzie najgorszy egzamin jaki miałam przyjemność zdawać a było trochę tego

Doris trzymam kciuki za Huberta. Może zaczniemy razem starania grudzień styczeń tak bym chciała

Dziś środa oj zboczki :) nie wiem czy dam dziś radę ale jutro wiury będą lecieć
U mnie byłam na szczepieniu padam na pysk dziś 6 szczepienie i nic nie boli nie mam prawie w ogóle żadnej reakcji nie wie czy to dobrze czy źle

Lilia super gratulacje dwóch kreseczek

Nafoczko jak synuś ?

Kas to plan jest super

Motylku rób prawo jazdy bardzo przydatna i potrzebna rzecz dla mnie najlepsza poza studiami i w zasadzie najgorszy egzamin jaki miałam przyjemność zdawać a było trochę tego

Doris trzymam kciuki za Huberta. Może zaczniemy razem starania grudzień styczeń tak bym chciała

Dziś środa oj zboczki :) nie wiem czy dam dziś radę ale jutro wiury będą lecieć
U mnie byłam na szczepieniu padam na pysk dziś 6 szczepienie i nic nie boli nie mam prawie w ogóle żadnej reakcji nie wie czy to dobrze czy źle
Mnie też nic nie boli trochę czerwone i tyle dziwne ale ta babeczka dzisiaj bardzo dokładnie szczepiła i miła:) Może to dobrze i wkoncu coś się zmieni:) Motylku co do prawa jazdy to nie słuchaj innych zrób ja też jestem straszny nerwus ale udało się już bym bez prawka żyć nie umiała :)

Ostatnia edycja:
Dzięki Lilia za wszystkie informacje :)
A można zjesc sniadanie, wziąć encorton i dalej iść spać? Jestem typem sowy i jeszcze pracuję głównie popołudniu i wieczorem.
Czarna- wyciskara już jest :D
Pozdrawiam wszystkie maluszki i brzuszki i staraczki:*

Destino Kochana głowa do góry nadejdzie ten upragniony czas .
Nafoczka Co z synkiem.?
Kas 90 Kibicuję tobie z całych sił i serca .
Witam nowe dziewczyny).
Jestem po pierwszym szczepieniu co do reakcji to prawa ręka rwie i drętwieje momentami w miejscu nakłuć małe bąbelki. Mam wrażenie, że troszeczkę spuchł polik z prawej strony. ((

Destino Kochana głowa do góry nadejdzie ten upragniony czas .
Nafoczka Co z synkiem.?
Kas 90 Kibicuję tobie z całych sił i serca .
Witam nowe dziewczyny).
Jestem po pierwszym szczepieniu co do reakcji to prawa ręka rwie i drętwieje momentami w miejscu nakłuć małe bąbelki. Mam wrażenie, że troszeczkę spuchł polik z prawej strony. ((
Magda, Porzeczka synek juz w domu szczęśliwy ze to za nim. Nie wraca do tematu, a stres to my chyba mieliśmy większy. Wyniki będą za 2 tyg. a póki co migdalki ok i pupa tez (bo miał krew na kupie bez zaparc). Poszła próbka do zbadania na krew utajona.

Kas, Destino trzymam kciuki za was. Będzie dobrze. Czarna za Ciebie tez. :D
To które w tym miesiącu startują oprócz Beatki? :) Asia ty jesteś lepiej obeznana komu slac fluidy :*

Magda, Porzeczka synek juz w domu szczęśliwy ze to za nim. Nie wraca do tematu, a stres to my chyba mieliśmy większy. Wyniki będą za 2 tyg. a póki co migdalki ok i pupa tez (bo miał krew na kupie bez zaparc). Poszła próbka do zbadania na krew utajona.

Kas, Destino trzymam kciuki za was. Będzie dobrze. Czarna za Ciebie tez. :D
To które w tym miesiącu startują oprócz Beatki? :) Asia ty jesteś lepiej obeznana komu slac fluidy :*
Obie Beatki :-) Potem Kasia i dziewczyny po szczepieniach czekają na zielone. Destino planowała też chyba od następnego cyklu.
A Czarna_Mała na jakim etapie jesteś?

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Bry,
Wczoraj miałam zabiegany dzień, że nawet nie załapał się mąż na środę [emoji1]
Obie Beatki :-) Potem Kasia i dziewczyny po szczepieniach czekają na zielone. Destino planowała też chyba od następnego cyklu.
A Czarna_Mała na jakim etapie jesteś?

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Nafoczko i Asieńko mononukleoza panuje w pracy i starania odłożone na termin bliżej nieokreślony :( niestety :( ale za to endo piękne wyhodowane naturalnymi sposobami :D

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Do góry