reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha, rozprawa była wczoraj. Nie zaproszono nas na nią. Właśnie piszemy do opiekunki, bo chcielibyśmy pojechać do Huberta na jego urodziny jeśli to jeszcze możliwe. Z każdym dniem dzieciak staje się coraz bardziej abstrakcyjny. Ważne by znalazł dobrą rodzinę.

Oj, to szkoda... trzymam kciuki zeby udało się wam go odwiedzić na urodzinki :)

reklama
Lilia super gratulacje dwóch kreseczek

Nafoczko jak synuś ?

Kas to plan jest super

Motylku rób prawo jazdy bardzo przydatna i potrzebna rzecz dla mnie najlepsza poza studiami i w zasadzie najgorszy egzamin jaki miałam przyjemność zdawać a było trochę tego

Doris trzymam kciuki za Huberta. Może zaczniemy razem starania grudzień styczeń tak bym chciała

Dziś środa oj zboczki :) nie wiem czy dam dziś radę ale jutro wiury będą lecieć
U mnie byłam na szczepieniu padam na pysk dziś 6 szczepienie i nic nie boli nie mam prawie w ogóle żadnej reakcji nie wie czy to dobrze czy źle

Lilia super gratulacje dwóch kreseczek

Nafoczko jak synuś ?

Kas to plan jest super

Motylku rób prawo jazdy bardzo przydatna i potrzebna rzecz dla mnie najlepsza poza studiami i w zasadzie najgorszy egzamin jaki miałam przyjemność zdawać a było trochę tego

Doris trzymam kciuki za Huberta. Może zaczniemy razem starania grudzień styczeń tak bym chciała

Dziś środa oj zboczki :) nie wiem czy dam dziś radę ale jutro wiury będą lecieć
U mnie byłam na szczepieniu padam na pysk dziś 6 szczepienie i nic nie boli nie mam prawie w ogóle żadnej reakcji nie wie czy to dobrze czy źle
Mnie też nic nie boli trochę czerwone i tyle dziwne ale ta babeczka dzisiaj bardzo dokładnie szczepiła i miła:) Może to dobrze i wkoncu coś się zmieni:) Motylku co do prawa jazdy to nie słuchaj innych zrób ja też jestem straszny nerwus ale udało się już bym bez prawka żyć nie umiała :)

Ostatnia edycja:
Dzięki Lilia za wszystkie informacje :)
A można zjesc sniadanie, wziąć encorton i dalej iść spać? Jestem typem sowy i jeszcze pracuję głównie popołudniu i wieczorem.
Czarna- wyciskara już jest :D
Pozdrawiam wszystkie maluszki i brzuszki i staraczki:*

Destino Kochana głowa do góry nadejdzie ten upragniony czas .
Nafoczka Co z synkiem.?
Kas 90 Kibicuję tobie z całych sił i serca .
Witam nowe dziewczyny).
Jestem po pierwszym szczepieniu co do reakcji to prawa ręka rwie i drętwieje momentami w miejscu nakłuć małe bąbelki. Mam wrażenie, że troszeczkę spuchł polik z prawej strony. ((

Destino Kochana głowa do góry nadejdzie ten upragniony czas .
Nafoczka Co z synkiem.?
Kas 90 Kibicuję tobie z całych sił i serca .
Witam nowe dziewczyny).
Jestem po pierwszym szczepieniu co do reakcji to prawa ręka rwie i drętwieje momentami w miejscu nakłuć małe bąbelki. Mam wrażenie, że troszeczkę spuchł polik z prawej strony. ((
Magda, Porzeczka synek juz w domu szczęśliwy ze to za nim. Nie wraca do tematu, a stres to my chyba mieliśmy większy. Wyniki będą za 2 tyg. a póki co migdalki ok i pupa tez (bo miał krew na kupie bez zaparc). Poszła próbka do zbadania na krew utajona.

Kas, Destino trzymam kciuki za was. Będzie dobrze. Czarna za Ciebie tez. :D
To które w tym miesiącu startują oprócz Beatki? :) Asia ty jesteś lepiej obeznana komu slac fluidy :*

Magda, Porzeczka synek juz w domu szczęśliwy ze to za nim. Nie wraca do tematu, a stres to my chyba mieliśmy większy. Wyniki będą za 2 tyg. a póki co migdalki ok i pupa tez (bo miał krew na kupie bez zaparc). Poszła próbka do zbadania na krew utajona.

Kas, Destino trzymam kciuki za was. Będzie dobrze. Czarna za Ciebie tez. :D
To które w tym miesiącu startują oprócz Beatki? :) Asia ty jesteś lepiej obeznana komu slac fluidy :*
Obie Beatki :-) Potem Kasia i dziewczyny po szczepieniach czekają na zielone. Destino planowała też chyba od następnego cyklu.
A Czarna_Mała na jakim etapie jesteś?

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Bry,
Wczoraj miałam zabiegany dzień, że nawet nie załapał się mąż na środę [emoji1]
Obie Beatki :-) Potem Kasia i dziewczyny po szczepieniach czekają na zielone. Destino planowała też chyba od następnego cyklu.
A Czarna_Mała na jakim etapie jesteś?

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Nafoczko i Asieńko mononukleoza panuje w pracy i starania odłożone na termin bliżej nieokreślony :( niestety :( ale za to endo piękne wyhodowane naturalnymi sposobami :D

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Do góry