czarna_mala
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buraka nie próbowałam, ale marchew jak najbardziej twardsze warzywa i owoce lepsze, bo np. z banana nie wyciska soku tylko bardziej robi z niego musDziękuję :* Muszę pooglądać i zamawiamy. Bo wczoraj zajechaliśmy sokowirówkę zelmera burakami haha;p
A twarde warzywa (buraki, marchew) w niej wyciskasz?
Avitko, my jesteśmy z Fondie z jednego miasta. Mój gin tutaj (doraźny) jak uslyszał o encortonie, to się przeraził i mowi, zebym bez leków próbowała. Ale wiadomo, trzeba mieć kogoś od usg, cytologii itp. Przynajmniej nie bajeruje, że sie zna, a usg ma dokładne.Uda się Magda!!
Lamia bardzo siė cieszę!!!
A ja byłam wczoraj u mojej ginki od monitów
I dowiedziałam się takich nowości: acard szkodzi i już sië go nie stosuje a fraxi nie ma 0,4 tylko jest 0,3!!!
A to wszystko jak zobaczyła mój siny brzuch! Pomarudziła coś pod nosem i skasowała mnie....160 zeta (za usg i te mądrości!!)
My mamy większe pojęcie o lekach i dawkowaniu niż ona!!
A na ból brzucha powiedziałami że w moim wieku to idealnej ciąży nie będzie!!!
Już do niej nie pojadë
Muszę mieć jakiegoś gina na miejscu ale jak słyszą że lecze się u maliny to koniec! Paraliż!!
Fondie a jak jest u Ciebie!?!?
To aspiryna ma takie samo działanie i jest do piciaBertha mam problem z lykaniem tabletek wiem śmieszne ale mam fobiez dzieciństwa
Jeżdżę raz w miesiącu do bioenergoterapeuty..