reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia opowiadaj bo nie pamietam.szcxepilas się czy jak?? Jak to jest Laski że teraz każda zajdzie i siub i trzyma co się zmieniło??

No może nie wszystkim pamiętam burczus ,ovli , Mickey o Was. Ale statystyka znacznie się poprawiła.

reklama
Dzień dobry sobotnio [emoji4]

Ja też się poryczałam[emoji24] pięknie! Gratulacje! Ile synuś ma lat?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
12 lat ,ale naprawdę jest taki uczuciowy.
Już imię wybiera chce AMELKĘ:-) :)
A jak mówię że jestem głodna to mówi '' mamo to zjedz ,bo dzidzia pewnie ciągnie za pępowinę i jest głodna'' ,także jest fajnie:p A jaka harmonia w domu!!!!! Chłopaki się nie kłócą ,mąż nadskakuje hi,hi no bo przecież nie można mnie denerwować:D żyć nie umierać normalnie:-D
Musze to jakoś uczcić więc jadę dziś na zakupy no bo w jeansy się już nie mieszczę:-D no i od początku ciąży przytyłam 3 kg !!!!
BEATKO ,żadnych szczepień ,tylko na zestawie pierwszy raz i chyba o to chodziło!!

Fondie, mega się bijesz?!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha Asia aj lof ju [emoji38] [emoji173]

Uwielbiam tu taką atmosferę, aż zaglądam tu z przyjemnością [emoji7] [emoji4]
12 lat ,ale naprawdę jest taki uczuciowy.
Już imię wybiera chce AMELKĘ:-) :)
A jak mówię że jestem głodna to mówi '' mamo to zjedz ,bo dzidzia pewnie ciągnie za pępowinę i jest głodna'' ,także jest fajnie:p A jaka harmonia w domu!!!!! Chłopaki się nie kłócą ,mąż nadskakuje hi,hi no bo przecież nie można mnie denerwować:D żyć nie umierać normalnie:-D
Musze to jakoś uczcić więc jadę dziś na zakupy no bo w jeansy się już nie mieszczę:-D no i od początku ciąży przytyłam 3 kg !!!!
BEATKO ,żadnych szczepień ,tylko na zestawie pierwszy raz i chyba o to chodziło!!
Heheh no to już masz rozwiązanie, musisz być ciagle w ciąży póki chłopaki nie dorosną [emoji38]

Hahaha Asia aj lof ju [emoji38] [emoji173]

Uwielbiam tu taką atmosferę, aż zaglądam tu z przyjemnością [emoji7] [emoji4]

Heheh no to już masz rozwiązanie, musisz być ciagle w ciąży póki chłopaki nie dorosną [emoji38]

Tak Czarna
Od razu jest weselej .
Fondie sie bije ...
Lamia tyje ...
Hehe
Lamia
Niech ci synuś fotki tu na forum wstawi ...czekamy

Tak Czarna
Od razu jest weselej .
Fondie sie bije ...
Lamia tyje ...
Hehe
Lamia
Niech ci synuś fotki tu na forum wstawi ...czekamy
Heheh no a nas czeka sobotnia robota...co zrobić, życie jest ciężkie [emoji23]
Witam sie ale tu lecą same wspaniale wiadomości ;)
dziewczyny każdej z was tu kibicuje!
:**
I nam się uda Motylku ;) pisz co u Ciebie ciekawego, jakieś nowe plany? Postanowienia?

U mnie poki co praca dom i rozczarowania..
Ale zamierzam jechac do poradni wczesnej patologii ciąży maja mi dac skierowanie na badania jakieś a tak to jade tez do bioenergoterapeuty..
W grudniu mam do imunologa mam brac acard ale mam ciężko z pogryzieniem tabletki i lipa wiecie moze co zamiast acard mozna brac ?

Jak starszy syn wstanie do go zagonie i wstawi-obiecuję ;)
Czekam :)

U mnie poki co praca dom i rozczarowania..
Ale zamierzam jechac do poradni wczesnej patologii ciąży maja mi dac skierowanie na badania jakieś a tak to jade tez do bioenergoterapeuty..
W grudniu mam do imunologa mam brac acard ale mam ciężko z pogryzieniem tabletki i lipa wiecie moze co zamiast acard mozna brac ?

No to działaj :) też dostałam namiar na bioenergoterapeutę do Katowic, ale czekam najpierw aż koleżanka z endometriozą i jednym jajnikiem zajdzie i donosi, wtedy może wybiorę się do tego Pana ;)
Acard gryziesz? Ja to łykam normalnie i rób tak samo :)

reklama
Lamia opowiadaj bo nie pamietam.szcxepilas się czy jak?? Jak to jest Laski że teraz każda zajdzie i siub i trzyma co się zmieniło??

No może nie wszystkim pamiętam burczus ,ovli , Mickey o Was. Ale statystyka znacznie się poprawiła.
To chyba dobrze? O to nam chodzi! Więc Beatka do dzieła, bo teraz kolej na Was! (Bea i Bertha) [emoji12]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry