reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia opowiadaj bo nie pamietam.szcxepilas się czy jak?? Jak to jest Laski że teraz każda zajdzie i siub i trzyma co się zmieniło??

No może nie wszystkim pamiętam burczus ,ovli , Mickey o Was. Ale statystyka znacznie się poprawiła.

reklama
Dzień dobry sobotnio [emoji4]

Ja też się poryczałam[emoji24] pięknie! Gratulacje! Ile synuś ma lat?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
12 lat ,ale naprawdę jest taki uczuciowy.
Już imię wybiera chce AMELKĘ:-) :)
A jak mówię że jestem głodna to mówi '' mamo to zjedz ,bo dzidzia pewnie ciągnie za pępowinę i jest głodna'' ,także jest fajnie:p A jaka harmonia w domu!!!!! Chłopaki się nie kłócą ,mąż nadskakuje hi,hi no bo przecież nie można mnie denerwować:D żyć nie umierać normalnie:-D
Musze to jakoś uczcić więc jadę dziś na zakupy no bo w jeansy się już nie mieszczę:-D no i od początku ciąży przytyłam 3 kg !!!!
BEATKO ,żadnych szczepień ,tylko na zestawie pierwszy raz i chyba o to chodziło!!

Fondie, mega się bijesz?!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha Asia aj lof ju [emoji38] [emoji173]

Uwielbiam tu taką atmosferę, aż zaglądam tu z przyjemnością [emoji7] [emoji4]
12 lat ,ale naprawdę jest taki uczuciowy.
Już imię wybiera chce AMELKĘ:-) :)
A jak mówię że jestem głodna to mówi '' mamo to zjedz ,bo dzidzia pewnie ciągnie za pępowinę i jest głodna'' ,także jest fajnie:p A jaka harmonia w domu!!!!! Chłopaki się nie kłócą ,mąż nadskakuje hi,hi no bo przecież nie można mnie denerwować:D żyć nie umierać normalnie:-D
Musze to jakoś uczcić więc jadę dziś na zakupy no bo w jeansy się już nie mieszczę:-D no i od początku ciąży przytyłam 3 kg !!!!
BEATKO ,żadnych szczepień ,tylko na zestawie pierwszy raz i chyba o to chodziło!!
Heheh no to już masz rozwiązanie, musisz być ciagle w ciąży póki chłopaki nie dorosną [emoji38]

Hahaha Asia aj lof ju [emoji38] [emoji173]

Uwielbiam tu taką atmosferę, aż zaglądam tu z przyjemnością [emoji7] [emoji4]

Heheh no to już masz rozwiązanie, musisz być ciagle w ciąży póki chłopaki nie dorosną [emoji38]

Tak Czarna
Od razu jest weselej .
Fondie sie bije ...
Lamia tyje ...
Hehe
Lamia
Niech ci synuś fotki tu na forum wstawi ...czekamy

Tak Czarna
Od razu jest weselej .
Fondie sie bije ...
Lamia tyje ...
Hehe
Lamia
Niech ci synuś fotki tu na forum wstawi ...czekamy
Heheh no a nas czeka sobotnia robota...co zrobić, życie jest ciężkie [emoji23]
Witam sie ale tu lecą same wspaniale wiadomości ;)
dziewczyny każdej z was tu kibicuje!
:**
I nam się uda Motylku ;) pisz co u Ciebie ciekawego, jakieś nowe plany? Postanowienia?

U mnie poki co praca dom i rozczarowania..
Ale zamierzam jechac do poradni wczesnej patologii ciąży maja mi dac skierowanie na badania jakieś a tak to jade tez do bioenergoterapeuty..
W grudniu mam do imunologa mam brac acard ale mam ciężko z pogryzieniem tabletki i lipa wiecie moze co zamiast acard mozna brac ?

Jak starszy syn wstanie do go zagonie i wstawi-obiecuję ;)
Czekam :)

U mnie poki co praca dom i rozczarowania..
Ale zamierzam jechac do poradni wczesnej patologii ciąży maja mi dac skierowanie na badania jakieś a tak to jade tez do bioenergoterapeuty..
W grudniu mam do imunologa mam brac acard ale mam ciężko z pogryzieniem tabletki i lipa wiecie moze co zamiast acard mozna brac ?

No to działaj :) też dostałam namiar na bioenergoterapeutę do Katowic, ale czekam najpierw aż koleżanka z endometriozą i jednym jajnikiem zajdzie i donosi, wtedy może wybiorę się do tego Pana ;)
Acard gryziesz? Ja to łykam normalnie i rób tak samo :)

reklama
Lamia opowiadaj bo nie pamietam.szcxepilas się czy jak?? Jak to jest Laski że teraz każda zajdzie i siub i trzyma co się zmieniło??

No może nie wszystkim pamiętam burczus ,ovli , Mickey o Was. Ale statystyka znacznie się poprawiła.
To chyba dobrze? O to nam chodzi! Więc Beatka do dzieła, bo teraz kolej na Was! (Bea i Bertha) [emoji12]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry