reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
12 lat ,ale naprawdę jest taki uczuciowy.
Już imię wybiera chce AMELKĘ:-) :)
A jak mówię że jestem głodna to mówi '' mamo to zjedz ,bo dzidzia pewnie ciągnie za pępowinę i jest głodna'' ,także jest fajnie:p A jaka harmonia w domu!!!!! Chłopaki się nie kłócą ,mąż nadskakuje hi,hi no bo przecież nie można mnie denerwować:D żyć nie umierać normalnie:-D
Musze to jakoś uczcić więc jadę dziś na zakupy no bo w jeansy się już nie mieszczę:-D no i od początku ciąży przytyłam 3 kg !!!!
BEATKO ,żadnych szczepień ,tylko na zestawie pierwszy raz i chyba o to chodziło!!
Super! U mnie tak kolorowo nie jest. Mój 12 latek nie pozwoli mi się zestarzeć, bo co i rusz podnosi mi adrenalinę. Za to młodszy jest moim oparciem - pomaga przy psie, pomaga sprzatać, jak o coś go poproszę to nie ma sprawy, tylko też czasem wkurza się na starszego. A ja cierpliwości w ciąży mam mniej...Teraz ma karę na wszystko za swoje zachowanie. Np ostatnio wyrzucił po złości piórnik mlodszemu ze schodów rozrzucając zawartość a potem kredki mu połamał.
Pozatym siedzę z nim po kilka godzin, uczę, czytam a on i tak jedynki przynosi, bo nie słucha jak tłumacze, ja się produkuje a on ma to w nosie. Sam nie usiądzie, bo ma tysiąc ważniejszych spraw np. turlanie pustej butelki, bo całą elektronikę ma zabraną.

Także naprawdę zazdroszczę spokoju. Owszem każda kobieta w ciąży powinna mieć optymalne warunki, ale to czasem niezależne.

Starszy stwierdził, że niezbyt jest zadowolony z nowego rodzeństwa, bo wszystko mu z lodówki będzie wyjadać[emoji2] a młodszy stwierdził, że ok. tylko, żeby nie był taki jak Patryk (starszy)...

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny

lamia - ale sie ciesze i gratuluję :) pewnie się nastresowalas. Teraz odpoczywaj i ciesz się ciąża. Ile lat ma młodszy synus? Ja mam prenatalne przed sobą, jeszcze jakieś 2 tyg., a już się stresuje i koszmary mnie męczą :( Dobrze, że nie pamiętam co mi się śni

Miłego dnia girlsy :)
Ściskam Was gorąco :)

Czarna , przepraszam , że tak męczę, ale chciałabym w weekend zamówić tę wyciskarke. Podaj mi jeśli możesz samą nazwę i czy pionowa czy pozioma. Z góry dzięki :*

Lilia młody ma 12 lat a starszy 17 i obaj boją się mi podskoczyć ,mają straszny szacunek do mnie ,bo jestem dobra do czasu:p
Młody całkiem inny -taka ciepła klucha a starszy trochę się buntuje - wiadomo wiek
(wielce dorosły) ,ale jeszcze trzymam go w ryzach:-D
Nie wiem ,ale wszyscy znajomi ,rodzina mówią że mam ułożonych chłopców :yes: i niech tak zostanie ,bo jak słyszę tych palących ,przeklinających i pyskujących nastolatków to szlag mnie trafia normalnie!!!!!:growl:
Aaa.. nie wiem czy wam pisałam, bo moje chłopaki urodzeni -31.03 .1999 i 31.03 2005 . Tylko roczniki inne ha,ha .:-p Dobra robię obiadek i na zakupy .
ps. Starszy jeszcze nie wstał -wczoraj balował na 18- stce więc wiecie ,odsypia ,ale na pewno dziś dam zdjęcia dzidzi i może syn zgodzi się dać swoje? ,bo też wam obiecywałam nie? ;)

Lilia młody ma 12 lat a starszy 17 i obaj boją się mi podskoczyć ,mają straszny szacunek do mnie ,bo jestem dobra do czasu:p
Młody całkiem inny -taka ciepła klucha a starszy trochę się buntuje - wiadomo wiek
(wielce dorosły) ,ale jeszcze trzymam go w ryzach:-D
Nie wiem ,ale wszyscy znajomi ,rodzina mówią że mam ułożonych chłopców :yes: i niech tak zostanie ,bo jak słyszę tych palących ,przeklinających i pyskujących nastolatków to szlag mnie trafia normalnie!!!!!:growl:
Aaa.. nie wiem czy wam pisałam, bo moje chłopaki urodzeni -31.03 .1999 i 31.03 2005 . Tylko roczniki inne ha,ha .:-p Dobra robię obiadek i na zakupy .
ps. Starszy jeszcze nie wstał -wczoraj balował na 18- stce więc wiecie ,odsypia ,ale na pewno dziś dam zdjęcia dzidzi i może syn zgodzi się dać swoje? ,bo też wam obiecywałam nie? ;)
Mój starszy 11.03.2005 :-) To znowu będziemy mieć równolatki[emoji4] tym razem maj ) albo kwiecień.

Amelka :)
SYN mnie wyśmiał jak spytałam czy wstawi swoje:mad: Przykro mi ,może kiedyś sama się nauczę.

Załączniki

• SAM_0587.JPG
    SAM_0587.JPG
    71,6 KB · Wyświetleń: 100
Dzięki kochane z wrażenia spać nie mogłam
fhr-164 ud/min
crl-71,0mm
Nt -1,4, pępowina 3 naczyniowa,płyn owodniowy w normie ,termin 10 maj .
Jeszcze nie dociera do mnie!!!! A mały to poryczał się jak wyszłam z gabinetu.
Mówi ''mamo tak się martwiłem ,a tu nie dość że wszystko dobrze to jeszcze taka wisienka -córeczka.'' Rozczulił mnie :-D
Cudowne nowiny!!! :)

U mnie poki co praca dom i rozczarowania..
Ale zamierzam jechac do poradni wczesnej patologii ciąży maja mi dac skierowanie na badania jakieś a tak to jade tez do bioenergoterapeuty..
W grudniu mam do imunologa mam brac acard ale mam ciężko z pogryzieniem tabletki i lipa wiecie moze co zamiast acard mozna brac ?
A dlaczego gryziesz tabletkę Acard??? Tego sie nie gryzie tylko połyka, jest malutka.
A do bioenergoterapeuty miałaś juz dawno temu iść. Nie byłaś jeszcze?

To chyba dobrze? O to nam chodzi! Więc Beatka do dzieła, bo teraz kolej na Was! (Bea i Bertha) [emoji12]

Tak jest! Ja testuje za tydzien w 10dpo :) ale na nic nie liczę w tym cyklu bo endometrium gin powiedział ze brzydkie - za grube (14.4) i nierówne.. :( wiecie jakie powinno byc idealne endo w dniu owu? Miał ktoś 14mm i zaszedł?

reklama
Do góry