reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka? Doris? Nie ponosi Was za bardzo? nie szkoda czasu i nerwów na takie bzdety?
I jeszcze upubliczniacie swój konflikt. Kurcze dziewczyny...
Tutaj wiele z nas ma takie problemu , a Wy...ehhh
Życzę poprawy humoru i wyluzowanie.obie.

Sorki Nafoczko. napisałam wcześniej zanim przeczytałam Twój post.
zostawiam mimo to. Jeśli chcesz, usuń:)

reklama
Takie pytanko mam. Ma któraś z Was i poleca jakąś dobrą wyciskarkę do soków? Ja mam na razie sokowirówkę, ale chciałabym kupić wolnoobrotową wyciskarkę.
Dr Nafoczka, pić dalej sok z buraczków (co 2 dzień piję), jak mam takie wysokie stężenie kwasu foliowego?

Ostatnia edycja:
Takie pytanko mam. Ma któraś z Was i poleca jakąś dobrą wyciskarkę do soków? Ja mam na razie sokowirówkę, ale chciałabym kupić wolnoobrotową wyciskarkę.
Dr Nafoczka, pić dalej sok z buraczków (co 2 dzień piję), jak mam takie wysokie stężenie kwasu foliowego?
Podbijam temat, też się nad tym zastanawiałam co kupić.
A ja leżę dziś od rana z nogami w górze i czytam książkę. Jak leżę jest ok, jak wstane i chodzę to ciągnie i boli i jakby napiera na szyjke.
No i pożarłam pół słoika śledzi hi hi...

Co do ciąży to ja z córką 6 lat temu wymiotowałam jak kot po wszystkim do samego końca ciąży, masakra. Teraz mam owszem mdłości ale głównie wieczorem i to wszystko. A i tak nie jest powiedziane że znów nie będzie dziewczynki jak wyrokuje mój gin. Mi się wydaje że się pospieszyl z tą pewnością co do "braku moszny" jak powiedział, tak czy siak jest mi obojętna płeć byle wszystko bylo ok.
Lamia, Asia - jakie aktualnie dawki Encortonu bierzecie?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam, kupiłam ją za ok.400zł chyba. Podam Ci nazwę i model jak będę w domu. Nie droga a na prawdę polecam :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Witam.
Chciałam Wam cos napisać, ale nie wiem co. Spięcia są daleko poza moimi możliwościami percepcji. Czasem zastanawiam się z czego wynikają? Ale nie dziś... Życie jest tak trudne, że ludzie powinni być dla siebie wsparciem i podporą.

Co do wyciskarki, to widziałam fajną, bo sama chcę kupić, ale za 1300. Więc jeśli Czarna mała ma lepsiejszą i tańszą to może warto?

Dziewczyny dziękuję za brzuszki i buźki.

Julia gratuluję i podziwiam wasze krągłości. Dzidzia cudowna. Jak bym taką miała, to chyba wszystkim bym pokazywała. Takim szczęściem trzeba się dzielić !!! :D

Ciążowe sensacje trochę mnie przerażają, ale dobrze wiedzieć, że takie rzeczy się zdarzają i są normalne. Pomimo wszystko, dużo bym dała za przeżywanie stanu BŁOGOSŁAWIONEGO. Szczególnie dla nas ten stan jest błogosławieństwem.

Dobrego dnia i radości w ten mroźny dzień :) Idę tulić smutnego pieska

Kasiu wiesz co ja bym piła. Kwas wysikasz a zresztą jest on naturalny. A poza tym są to witaminy a w takim okresie niezaszkodzi je mieć :D

Napisze wam jaka mam tylko jak odkleje "pijawke"

Nafoczko. napisałam wcześniej zanim przeczytałam Twój post.
zostawiam mimo to. Jeśli chcesz, usuń:)

Burczus luzik :) reszcie dziękuję za zimna krew :D

Ja mam wyciskarkę chyba Angel sie nazywa.. ona jest taka pozioma. Dostałam po mamie ktora przestała używać wiec nie wybierałam. A teraz kupiłabym sobie taka pionowa, bo ta zajmuje za duzo miejsca.

reklama
1478171552035.jpg

A to my - rośniemy powoli.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1478171552035.jpg
    1478171552035.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 501
Do góry