reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka? Doris? Nie ponosi Was za bardzo? nie szkoda czasu i nerwów na takie bzdety?
I jeszcze upubliczniacie swój konflikt. Kurcze dziewczyny...
Tutaj wiele z nas ma takie problemu , a Wy...ehhh
Życzę poprawy humoru i wyluzowanie.obie.

Sorki Nafoczko. napisałam wcześniej zanim przeczytałam Twój post.
zostawiam mimo to. Jeśli chcesz, usuń:)

reklama
Takie pytanko mam. Ma któraś z Was i poleca jakąś dobrą wyciskarkę do soków? Ja mam na razie sokowirówkę, ale chciałabym kupić wolnoobrotową wyciskarkę.
Dr Nafoczka, pić dalej sok z buraczków (co 2 dzień piję), jak mam takie wysokie stężenie kwasu foliowego?

Ostatnia edycja:
Takie pytanko mam. Ma któraś z Was i poleca jakąś dobrą wyciskarkę do soków? Ja mam na razie sokowirówkę, ale chciałabym kupić wolnoobrotową wyciskarkę.
Dr Nafoczka, pić dalej sok z buraczków (co 2 dzień piję), jak mam takie wysokie stężenie kwasu foliowego?
Podbijam temat, też się nad tym zastanawiałam co kupić.
A ja leżę dziś od rana z nogami w górze i czytam książkę. Jak leżę jest ok, jak wstane i chodzę to ciągnie i boli i jakby napiera na szyjke.
No i pożarłam pół słoika śledzi hi hi...

Co do ciąży to ja z córką 6 lat temu wymiotowałam jak kot po wszystkim do samego końca ciąży, masakra. Teraz mam owszem mdłości ale głównie wieczorem i to wszystko. A i tak nie jest powiedziane że znów nie będzie dziewczynki jak wyrokuje mój gin. Mi się wydaje że się pospieszyl z tą pewnością co do "braku moszny" jak powiedział, tak czy siak jest mi obojętna płeć byle wszystko bylo ok.
Lamia, Asia - jakie aktualnie dawki Encortonu bierzecie?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam, kupiłam ją za ok.400zł chyba. Podam Ci nazwę i model jak będę w domu. Nie droga a na prawdę polecam :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Witam.
Chciałam Wam cos napisać, ale nie wiem co. Spięcia są daleko poza moimi możliwościami percepcji. Czasem zastanawiam się z czego wynikają? Ale nie dziś... Życie jest tak trudne, że ludzie powinni być dla siebie wsparciem i podporą.

Co do wyciskarki, to widziałam fajną, bo sama chcę kupić, ale za 1300. Więc jeśli Czarna mała ma lepsiejszą i tańszą to może warto?

Dziewczyny dziękuję za brzuszki i buźki.

Julia gratuluję i podziwiam wasze krągłości. Dzidzia cudowna. Jak bym taką miała, to chyba wszystkim bym pokazywała. Takim szczęściem trzeba się dzielić !!! :D

Ciążowe sensacje trochę mnie przerażają, ale dobrze wiedzieć, że takie rzeczy się zdarzają i są normalne. Pomimo wszystko, dużo bym dała za przeżywanie stanu BŁOGOSŁAWIONEGO. Szczególnie dla nas ten stan jest błogosławieństwem.

Dobrego dnia i radości w ten mroźny dzień :) Idę tulić smutnego pieska

Kasiu wiesz co ja bym piła. Kwas wysikasz a zresztą jest on naturalny. A poza tym są to witaminy a w takim okresie niezaszkodzi je mieć :D

Napisze wam jaka mam tylko jak odkleje "pijawke"

Nafoczko. napisałam wcześniej zanim przeczytałam Twój post.
zostawiam mimo to. Jeśli chcesz, usuń:)

Burczus luzik :) reszcie dziękuję za zimna krew :D

Ja mam wyciskarkę chyba Angel sie nazywa.. ona jest taka pozioma. Dostałam po mamie ktora przestała używać wiec nie wybierałam. A teraz kupiłabym sobie taka pionowa, bo ta zajmuje za duzo miejsca.

reklama
1478171552035.jpg

A to my - rośniemy powoli.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1478171552035.jpg
    1478171552035.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 494
Do góry