reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam was dziewczyny

Destino kochana na pewno się doczekasz brzuszka ja tez marzę o kopniakach takich o jakich pisze Fondi

Asiu brzuszek piekny szczuplutka jesteś ładnie wygląda taki odstajacy :)

Dziewczyny mam pytanie biorę metyle b6 34 mg jedną dziennie, b12 2500 mcg i kwas 1000 mcg i do tego inofem 2 saszetki dziennie na lepsze jajka itd coś jeszcze dodać ?chciałam pregne kupić ale nie wiem czy nie za dużo będzie. Wiem ze było milion pytań ale moglibyście ten ostatni raz napisać

Czajak czy po tych tabletkach od malinyczujesz się dobrze ? bo mi serducho wali jak szalone jak wezmę tak do godziny po chyba mi one nie służą

reklama
Cześć dziewczyny jestem z wątku staraczkowego , mam pytanie.

Macie jakieś opinie na temat ziół ojca sroki na 1 faze cyklu?

wff2krhmvaem9yip.png

Porzeczko, sporo masz tej B12. Ktoś ci tyle zalecał? Ja bym się bała do tego dawać jeszcze pregnę, ale w sumie to inne dziewczyny chyba lepiej się znają ode mnie, więc pewnie coś ci doradzą :) Ja biorę jeszcze d3 (vigantoletten).

Porzeczko, sporo masz tej B12. Ktoś ci tyle zalecał? Ja bym się bała do tego dawać jeszcze pregnę, ale w sumie to inne dziewczyny chyba lepiej się znają ode mnie, więc pewnie coś ci doradzą :) Ja biorę jeszcze d3 (vigantoletten).
Kas ja jak lekoman prócz tego co napisałam biorę witamine d kwasy omega ale jak.mi sie wspomni do tego colostrum także sporo tego

Dzień dobry,
Bertha sama się urządziłaś na własne rządnie :D to masz i rób!!!!
:p

Kas ja jak lekoman prócz tego co napisałam biorę witamine d kwasy omega ale jak.mi sie wspomni do tego colostrum także sporo tego
Ja biore witaminy b metylowe, plus pregne plus (tam nie ma witamin b, a jest juz D i omega i jod, wiec osobno juz nie biore), plus colostrum plus magnez plus acard.

Czarna, czekam na wieści o wyciskarce:D
Wyciskarce do lodów ? :D

Cześć dziewczyny jestem z wątku staraczkowego , mam pytanie.

Macie jakieś opinie na temat ziół ojca sroki na 1 faze cyklu?

wff2krhmvaem9yip.png
xBUMx ja piłam przez PCOS, udało mi się, tylko musisz pamiętać, że w ciąży ich nie wolno bo ze składu mają (tak słyszałam) działanie "poronne" (chyba dziurawiec ale nie jestem pewna)

Witam was dziewczyny

Destino kochana na pewno się doczekasz brzuszka ja tez marzę o kopniakach takich o jakich pisze Fondi

Asiu brzuszek piekny szczuplutka jesteś ładnie wygląda taki odstajacy :)

Dziewczyny mam pytanie biorę metyle b6 34 mg jedną dziennie, b12 2500 mcg i kwas 1000 mcg i do tego inofem 2 saszetki dziennie na lepsze jajka itd coś jeszcze dodać ?chciałam pregne kupić ale nie wiem czy nie za dużo będzie. Wiem ze było milion pytań ale moglibyście ten ostatni raz napisać

Czajak czy po tych tabletkach od malinyczujesz się dobrze ? bo mi serducho wali jak szalone jak wezmę tak do godziny po chyba mi one nie służą
Porzeczko tak potwierdzam, masz więcej B12 niż my z reguły. Pregne polecam

Bea gdzie się ukrywasz? :)

Dziewczynki dodałam XV nową, krzepiącą serca historię Lilii.
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/
Lilia♥ tak pięknie napisała, ze nie miałam wcale roboty :p
ale gdybyś mogła pochwalić się terminem byłoby wsio :*

nafoczka a w ktorym cyklu z nimi ci się udało? Ja czytałam , ze kuzde do owu się pije.... A jak ty pilas?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry