reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dziewczyny mam wyniki wszystko wnormie bilrubina w gornej ale w normie (zawsze mialam w gornej granicy) ale fostafaza alkaliczna ponizej normy nie wiecie co to znaczy?
na pewno nie mam cholestazy:)

reklama
Wpadam na chwilę, jestem na 3614 stronie więc jeszcze nie doczytałam wszystkiego ALE...
Strawbelka, to Ty jesteś do mnie negatywnie nastawiona od samego początku, no powiedzmy odkąd jesteś w ciąży, co ja nie powiem to jest ŹLE przez Ciebie i negatywnie odbierane!!! Napisałam, że nie chcesz nic wstawiać i ŻADNEJ KRYTYKI TUTAJ NIE BYŁO! Napisałam to grzecznie i na wesoło ".........taka jest tajemnicza, :-)."
O to kiedy powiedziałaś o ciąży nie pytałam - to Twoja sprawa, dla mnie mogłaś powiedzieć nawet wczoraj. O zdjęcia prosiłam nie tylko ja ale Ty widzisz tylko mnie, jak plamiłaś mówiłam żebyś jechała na IP i wiele innych dziewczyn też ale Ty oburzyłaś się na mnie.
Chyba trochę przesadzasz z tekstami! A forum już opuszczałaś jak Ci nie podpasywało to co napisała Susana więc nie wprowadzaj tutaj szantażu.
Bo wychodzi na to, że tutaj można pisac o Tobie i do Ciebie tylko rzeczy, które Ci pasują.
I nie stresuj się tak Dziewczyno, bo są rzeczy o wiele bardziej stresujące w życiu niż posty na BB ;-)

Teraz nadrobię czytanie pozostałych stron

Ostatnia edycja:
Nafoczka słyszałam dziś fajną zagadkę a Ty masz "fajną" teściową więc kieruje ją do Ciebie: kiedy patrzy się na teściową z przymrużeniem oka??!!
Odp. Tuż przed naciśniėciem spustu:):):)
Ja na moją nieraz tak patrze;)
Hahahah sprzedam zagadkę jutro w pracy [emoji23]

Julia śliczne foto Syncia [emoji7]

Noo nareszcie weselszy i kolorowszy ten nasz wątek. Pełen zdjęć maluszków i ich domków [emoji173]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

teraz dalej...
Riri, ja tak jak Ty jeżdziłam do szpitala sprawdzać jak tylko coś mi nie pasowało. Moj lekarz też był tego samego zdania, lepiej raz wiecej pojechać niż o raz za mało.
Gabiś, ja miałam stale problem z kupieniem Clexane, jeździłam po aptekach w końcu znalazłam taka w której często był i jak była to kupowałam od razu po opakowań żeby się nie stresować i oczywiście ze zniżką.
Lilia, Gabiś, Avita...muszę Was pocieszyć...ten stres nie opuści Was do końca ;) ALE...wszystko będzie dobrze i za kilka miesięcy przytulicie swoje skarby!
Julia, piękny brzuszek i CUDNY dzidziol!!!!!!
Kas90, a Ty nie rałaś wcześniej metyli tylko zwykły?
Fondie, pamiętaj że wyniki dla ciężarnych są inne a te wypisane na wydruku są nie dla kobiet w ciąży. Jak się martwisz to zadzwoń do gina.
Asia669, przeoczyłam albo nie pisałaś...Ty znasz już płeć??? Bo widzę, że rozpoczęłaś 15tc?
CzarnaMała, Bea, Sus, tak mocno Wam kibicuję i chciałabym już zobaczyć Wasze kreski podwójne teście!!!
Pozdrawiam Resztę Dziewcząt!!!!

Doris ja wzmawiam starania, jak tylko choroby w pracy miną ;) póki co, nie przerywam brania metyli ;) jedynie schodzę z Encortonu o pół tabletki co pewnien czas, bo skoro starań w tym cyklu nie będzie, to nie będę obniżać sobie allo mlr tym Encortonem ;)

Dobranoc Wszystkim [emoji8]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Doris, niestety nie brałam metylowych, tylko folik, który jeszcze genetyk z nfz kazał mi zwiekszyc... Dopiero prywatnie zrobiłam mutacje i trafiłam na dobrego genetyka (prywatnie) i od 3 tyg. biorę tylko metyle. No a główna zasługa dziewczyn tutaj , że nie poprzestalam na foliku i zrobiłam te mutacje:) to forum ,to skarbnica wiedzy.

Jak cudnie kopie mala od wczoraj sa to juz takie ladne wyrazne cudo ..myslalam ze juz nigdy nie doczekam tego szczescia.

Wiem ze.jeszcze.nawet polowkowego.nie bylo i wszystko moze sie zmienic ale na dany moment kocham to uczucie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie brzuch też boli często. I kręgosłup jak cały dzień na nogach. Dziś byłam w pracy zawieźć zwolnienie, potem mama mnie wyciągnęła na zakupy i bolał brzuch i plecy. Zamówiłam poduszkę motherhood to chociaż mam nadzieję, że kręgosłup przestanie boleć. Dziś spałam na boku z poduszką pod brzuchem, bo na wznak odpada, na brzuchu odpada. No cóż stara jestem.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

To najwidoczniej taki nasz urok i trzeba się do tego przyzwyczaić. Inne dziewczyny mają mdlosci, wymioty, a nas boli brzuch

Do góry