reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

teraz dalej...
Riri, ja tak jak Ty jeżdziłam do szpitala sprawdzać jak tylko coś mi nie pasowało. Moj lekarz też był tego samego zdania, lepiej raz wiecej pojechać niż o raz za mało.
Gabiś, ja miałam stale problem z kupieniem Clexane, jeździłam po aptekach w końcu znalazłam taka w której często był i jak była to kupowałam od razu po opakowań żeby się nie stresować i oczywiście ze zniżką.
Lilia, Gabiś, Avita...muszę Was pocieszyć...ten stres nie opuści Was do końca ;) ALE...wszystko będzie dobrze i za kilka miesięcy przytulicie swoje skarby!
Julia, piękny brzuszek i CUDNY dzidziol!!!!!!
Kas90, a Ty nie rałaś wcześniej metyli tylko zwykły?
Fondie, pamiętaj że wyniki dla ciężarnych są inne a te wypisane na wydruku są nie dla kobiet w ciąży. Jak się martwisz to zadzwoń do gina.
Asia669, przeoczyłam albo nie pisałaś...Ty znasz już płeć??? Bo widzę, że rozpoczęłaś 15tc?
CzarnaMała, Bea, Sus, tak mocno Wam kibicuję i chciałabym już zobaczyć Wasze kreski podwójne teście!!!
Pozdrawiam Resztę Dziewcząt!!!!
Właśnie nie mam potwierdzenia co do tej płci. W 12t5d (dzidziuś 14 tydzień) nie było siusiaka tylko kość ogonowa[emoji4] 14 listopada jadę po receptę na Clexane i może wtedy Pani dr zdradzi.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To najwidoczniej taki nasz urok i trzeba się do tego przyzwyczaić. Inne dziewczyny mają mdlosci, wymioty, a nas boli brzuch
Moja koleżanka się śmieje, że to pewnie córka, bo dziewczyny muszą dać w kość w ciąży. Ja mam teorię, że w ostatniej donoszonej ciąży byłam 10 lat temu i dlatego łatwiej znosiłam. Teraz i trzy razy większe mdłości (tak, tak w 2 trymestrze też wracają i dokuczają od czasu do czasu) i brzuch boli, kręgosłup i ogólnie ze strony układu trawiennego.
Ale cóż, wszystkie chcemy tych dolegliwości [emoji2]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia - ja Ci powiem ze w ciazy z synem mialam o wiele wieksze mdlosci i okropnie sie czulam I trymestr.
W 14-15 tyg lekarz stwierdzil ze dziewczynka a w 18tyg okazala sie chlopcem i tak juz zostalo[emoji2] takie wczesne okreslanie plci to troche jak wrozrnie z fusow. Na kwieyniowkach bylo duzo dziewczyn ktorym plec sie zmieniala na kazdym usg. Tak naprawde to chyba polowkowe jest dopiero miarodajne jesli chodzi o plec

Zreszta...szkoda slow, pozostawie to bez komentarza, bo do Ciebie Doris i tak nic nie trafi. Chocbym nie wiem co pisala.
I nie chodzi tu o krytyke mojej osoby tylko o cos calkiem innego, ale widac Ty tego nie rozumiesz.

A Susane to ja bardzo lubie, a to co kiedys mi napisala... Miala racje. Nie obrazilam sie na nia i jakos krytyke potrafie przyjac...
A forum wtedy chcialam opuszczac bo mialam ciezki czas, nie porownuj tych 2 sytuacji.
Pozdrawiam i raczej nie bede miala okazji Ci odpisac. Wiec nie trac czasu na pisanie odpowiedzi.

Zreszta...szkoda slow, pozostawie to bez komentarza, bo do Ciebie Doris i tak nic nie trafi. Chocbym nie wiem co pisala.
I nie chodzi tu o krytyke mojej osoby tylko o cos calkiem innego, ale widac Ty tego nie rozumiesz.

A Susane to ja bardzo lubie, a to co kiedys mi napisala... Miala racje. Nie obrazilam sie na nia i jakos krytyke potrafie przyjac...
A forum wtedy chcialam opuszczac bo mialam ciezki czas, nie porownuj tych 2 sytuacji.
Pozdrawiam i raczej nie bede miala okazji Ci odpisac. Wiec nie trac czasu na pisanie odpowiedzi.
Żenada to co piszesz, żenada! Znowu straszysz, że opuścisz forum???
Do Ciebie nic nie trafia Dziewczyno! Szkoda, że zapomniałaś jak na Sus naskoczyłaś, NIE BĘDĘ CI PISAć WIĘCEJ, BO SZANUJĘ TO ŻE JESTEŚ W CIĄŻY I NIE CHCĘ CIĘ DENERWOWAĆ!

Dziewczyny, opanujcie się :D
Rozmawiając przez wiadomości łatwo się nie zrozumieć, doszukać ironii itp. A podejrzewam, że żadna z Was (na początku;p) tego nie chciała.

Do Ciebie nic nie trafia Dziewczyno! Szkoda, że zapomniałaś jak na Sus naskoczyłaś, NIE BĘDĘ CI PISAć WIĘCEJ, BO SZANUJĘ TO ŻE JESTEŚ W CIĄŻY I NIE CHCĘ CIĘ DENERWOWAĆ!
Moze podaj
Mize podaj mi swoj nr na priva, bo juz nie mam sily z Toba pisac. Porozmawiamy przez tel. i sobie wszystko wyjasnimy.
O ile zdaze go odczytac bo od wczoraj mi kasuja konto i jakos nie moga wykasowac.
Jesli chcesz to wyjasnic a ja nie zadzwonie, mozesz podac nr Nafoczce oalboSusaniee i one mi wysla. No chyba ze nie chcesz tego wyjasniac, wiec...

Kasują konto.... Hmmmmmm :-D [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Wiadomości priv możesz wysłać przez bb

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Widzisz Doris...cala Ty, ja chcialam sibie to wyjasnic telefonicznie, bo takie pisanie nie ma sensu. Widac Ty masz to gdzies, ok.

reklama
Dziewczyny proszzzzze! Mogę być sojusznikiem :) albo piszcie na priv lub email jeśli tel nie chcecie udostępniać a pozostałe dziewczyny o nie komentowanie sprawy :D

Do góry