Właśnie nie mam potwierdzenia co do tej płci. W 12t5d (dzidziuś 14 tydzień) nie było siusiaka tylko kość ogonowa[emoji4] 14 listopada jadę po receptę na Clexane i może wtedy Pani dr zdradzi.teraz dalej...
Riri, ja tak jak Ty jeżdziłam do szpitala sprawdzać jak tylko coś mi nie pasowało. Moj lekarz też był tego samego zdania, lepiej raz wiecej pojechać niż o raz za mało.
Gabiś, ja miałam stale problem z kupieniem Clexane, jeździłam po aptekach w końcu znalazłam taka w której często był i jak była to kupowałam od razu po opakowań żeby się nie stresować i oczywiście ze zniżką.
Lilia, Gabiś, Avita...muszę Was pocieszyć...ten stres nie opuści Was do końca ALE...wszystko będzie dobrze i za kilka miesięcy przytulicie swoje skarby!
Julia, piękny brzuszek i CUDNY dzidziol!!!!!!
Kas90, a Ty nie rałaś wcześniej metyli tylko zwykły?
Fondie, pamiętaj że wyniki dla ciężarnych są inne a te wypisane na wydruku są nie dla kobiet w ciąży. Jak się martwisz to zadzwoń do gina.
Asia669, przeoczyłam albo nie pisałaś...Ty znasz już płeć??? Bo widzę, że rozpoczęłaś 15tc?
CzarnaMała, Bea, Sus, tak mocno Wam kibicuję i chciałabym już zobaczyć Wasze kreski podwójne teście!!!
Pozdrawiam Resztę Dziewcząt!!!!
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom