reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabiś, Lilia Będzie dobrze nie jedna chciałaby być na waszym miejscu . Pomodlę się o spokój ducha dla was.)

Madzia - staram się nie marudzić, ale dziś mam po prostu zły dzień i musialam się wygadac.
Wiem, że nie jedna staraczka chcialaby być na moim miejscu. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)

Avita - mnie też martwią te bole brzucha. Ja mam je w różnych porach dniach. Dzisiaj np bolał mnie rano i popołudniu. Czasem mam wrażenie, że mnie boli jak wykonuje za dużo czynności domowych

Jeżeli chodzi o przekroczenie norm kwasu foliowego to mnie nie pobijecie. Ja swego czasu mialam 300 ;)

reklama
Lilia, o matko! To chyba nie będę już narzekać. Jak to zbiłaś kochana?
P.S. Każdy czasem ma gorszy dzień, buziaczki dla Ciebie:*

Julia 0903 Gratuluję i trzymam kciuki
Avitko Będzie dobrze wiara wiara i jeszcze raz wiara . Czyni cuda.
Lilia Kochana nie zrozum mnie źle jeżeli ma wam to pomóc to marudźcie ile chcecie.

Avita - mnie też martwią te bole brzucha. Ja mam je w różnych porach dniach. Dzisiaj np bolał mnie rano i popołudniu. Czasem mam wrażenie, że mnie boli jak wykonuje za dużo czynności domowych

Ja wczoraj nachodziłam się po cmentarzach i może dlatego tak mnie bolało, oby to było to!!

Magda 1208 a Ty o ktõrej byłaś w pon. u maliny!?

Lilia, o matko! To chyba nie będę już narzekać. Jak to zbiłaś kochana?
P.S. Każdy czasem ma gorszy dzień, buziaczki dla Ciebie:*

Z tego co pamietam, a było to dawno;) to jak miałam ten wynik 300 to bralam kwas 15 mg. Zmniejszyłam do 5 mg, a następny wynik wyszedł 28 :)

Ja wczoraj nachodziłam się po cmentarzach i może dlatego tak mnie bolało, oby to było to!!

To napewno było to. Ja odpuscilam, maz z mamą i siostrą pojechali na groby. Mi się wydaje, że jak się denerwuje to brzuch też zaczyna bolec. Taki nasz urok, że brzuch boli. Trzeba sie do tego przyzwyczaić, brac leki i odpoczywać. Szkoda, że nie jesteś na L4, mogłabys więcej odpoczywać. Moja siostra mi mówiła, że ja brzuch bolal do 5 mc :szok:

No to mnie Asiu trochę pocieszyłaś, ja właśnie też mam dwukrotnie przekroczony. Ja też ten cholerny folik... Asieńko, a robiłaś coś z tym konkretnego? długo Ci spadał?
P.S.Asie, Asieńki. Niesamowicie uwielbiam to imię, chyba muszę mieć córkę :D:p
Zaczęłam unikać kwasu foliowego tylko metylowy. Niestety w 100% nie da się uniknąć. Pije sok pomarańczowy, jem brokuły a one mają kwas foliowy. W b12 metylowej też jest folic acid i też nie jestem pewna jak on działa. A w b6 metylowej jest calcium (wapno). Teraz nie wiem ile mam, nie badałam.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co pamietam, a było to dawno;) to jak miałam ten wynik 300 to bralam kwas 15 mg. Zmniejszyłam do 5 mg, a następny wynik wyszedł 28 :)

To napewno było to. Ja odpuscilam, maz z mamą i siostrą pojechali na groby. Mi się wydaje, że jak się denerwuje to brzuch też zaczyna bolec. Taki nasz urok, że brzuch boli. Trzeba sie do tego przyzwyczaić, brac leki i odpoczywać. Szkoda, że nie jesteś na L4, mogłabys więcej odpoczywać. Moja siostra mi mówiła, że ja brzuch bolal do 5 mc :szok:
Mnie brzuch też boli często. I kręgosłup jak cały dzień na nogach. Dziś byłam w pracy zawieźć zwolnienie, potem mama mnie wyciągnęła na zakupy i bolał brzuch i plecy. Zamówiłam poduszkę motherhood to chociaż mam nadzieję, że kręgosłup przestanie boleć. Dziś spałam na boku z poduszką pod brzuchem, bo na wznak odpada, na brzuchu odpada. No cóż stara jestem.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry