reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Gabiś, Lilia Będzie dobrze nie jedna chciałaby być na waszym miejscu . Pomodlę się o spokój ducha dla was.)

Madzia - staram się nie marudzić, ale dziś mam po prostu zły dzień i musialam się wygadac.
Wiem, że nie jedna staraczka chcialaby być na moim miejscu. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)

Avita - mnie też martwią te bole brzucha. Ja mam je w różnych porach dniach. Dzisiaj np bolał mnie rano i popołudniu. Czasem mam wrażenie, że mnie boli jak wykonuje za dużo czynności domowych

Jeżeli chodzi o przekroczenie norm kwasu foliowego to mnie nie pobijecie. Ja swego czasu mialam 300 ;)

reklama
Lilia, o matko! To chyba nie będę już narzekać. Jak to zbiłaś kochana?
P.S. Każdy czasem ma gorszy dzień, buziaczki dla Ciebie:*

Julia 0903 Gratuluję i trzymam kciuki
Avitko Będzie dobrze wiara wiara i jeszcze raz wiara . Czyni cuda.
Lilia Kochana nie zrozum mnie źle jeżeli ma wam to pomóc to marudźcie ile chcecie.

Avita - mnie też martwią te bole brzucha. Ja mam je w różnych porach dniach. Dzisiaj np bolał mnie rano i popołudniu. Czasem mam wrażenie, że mnie boli jak wykonuje za dużo czynności domowych

Ja wczoraj nachodziłam się po cmentarzach i może dlatego tak mnie bolało, oby to było to!!

Magda 1208 a Ty o ktõrej byłaś w pon. u maliny!?

Lilia, o matko! To chyba nie będę już narzekać. Jak to zbiłaś kochana?
P.S. Każdy czasem ma gorszy dzień, buziaczki dla Ciebie:*

Z tego co pamietam, a było to dawno;) to jak miałam ten wynik 300 to bralam kwas 15 mg. Zmniejszyłam do 5 mg, a następny wynik wyszedł 28 :)

Ja wczoraj nachodziłam się po cmentarzach i może dlatego tak mnie bolało, oby to było to!!

To napewno było to. Ja odpuscilam, maz z mamą i siostrą pojechali na groby. Mi się wydaje, że jak się denerwuje to brzuch też zaczyna bolec. Taki nasz urok, że brzuch boli. Trzeba sie do tego przyzwyczaić, brac leki i odpoczywać. Szkoda, że nie jesteś na L4, mogłabys więcej odpoczywać. Moja siostra mi mówiła, że ja brzuch bolal do 5 mc :szok:

No to mnie Asiu trochę pocieszyłaś, ja właśnie też mam dwukrotnie przekroczony. Ja też ten cholerny folik... Asieńko, a robiłaś coś z tym konkretnego? długo Ci spadał?
P.S.Asie, Asieńki. Niesamowicie uwielbiam to imię, chyba muszę mieć córkę :D:p
Zaczęłam unikać kwasu foliowego tylko metylowy. Niestety w 100% nie da się uniknąć. Pije sok pomarańczowy, jem brokuły a one mają kwas foliowy. W b12 metylowej też jest folic acid i też nie jestem pewna jak on działa. A w b6 metylowej jest calcium (wapno). Teraz nie wiem ile mam, nie badałam.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co pamietam, a było to dawno;) to jak miałam ten wynik 300 to bralam kwas 15 mg. Zmniejszyłam do 5 mg, a następny wynik wyszedł 28 :)

To napewno było to. Ja odpuscilam, maz z mamą i siostrą pojechali na groby. Mi się wydaje, że jak się denerwuje to brzuch też zaczyna bolec. Taki nasz urok, że brzuch boli. Trzeba sie do tego przyzwyczaić, brac leki i odpoczywać. Szkoda, że nie jesteś na L4, mogłabys więcej odpoczywać. Moja siostra mi mówiła, że ja brzuch bolal do 5 mc :szok:
Mnie brzuch też boli często. I kręgosłup jak cały dzień na nogach. Dziś byłam w pracy zawieźć zwolnienie, potem mama mnie wyciągnęła na zakupy i bolał brzuch i plecy. Zamówiłam poduszkę motherhood to chociaż mam nadzieję, że kręgosłup przestanie boleć. Dziś spałam na boku z poduszką pod brzuchem, bo na wznak odpada, na brzuchu odpada. No cóż stara jestem.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry