reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
CUDA!!!!:*:*
Jak ja kocham dzieci, to się w głowie nie mieści:D
Ale i mnie uwielbiają:D Jak słyszę w pracy "Kocham panią", to miód na serce :D
Ale na szczęście "obce" nie wyprowadzają z równowagi, a czasem naprawdę jest okazja ;p

U mnie owulka nadciąga wielkimi krokami, aż szkoda,że jeszcze nie możemy.

Ostatnia edycja:
Tsh 1,95 ( norma 0,35-4,9)
Ft4 0,81 (norma 0,7-1,48) to dramat?
Moja endokrynolog mowi ze wyniki dobre. Ja zwiekszam sobie sama dawki i mimo tego tsh idzie w gore a ft4 spada( ostatnio bylo 0,85)
Zapisalam sie do endokrynologa chirurga bariatry. Ma bardzo dobre opinie na internecie. A juz jestem zalamana tamta baba[emoji15] i nie bede jej placic za niewiedze.

Biore juz euthyrox 75×5dni i 50×2dni. O ile zwiekszyc??? Ktos madry komu moge zaufac? Ktora z Was jest dobra w tarczycy?

Wiem ze tsh ok, ale ft4 DRAMAT!
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
To jak dziś dzień zdjęć to proszę bardzo :-)
w sklepie.JPG
Pozdrawiamy Wszystkie Brzuchatki, Mamusie, Staraczki i te nie starające się (Nafoczka) również :-)

Załączniki

• w sklepie.JPG
    w sklepie.JPG
    344,2 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Strawbelka jak tylko znajdę chwilę to ci opiszemy cały ten system.tarczycy:) ale dziś mam przedszkole, interniste(dostałam zapalenia jamy ustnej)i giną więc może w jakiejś kolejce ci opisze.

Do góry