reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asia Fondie na pewno będzie dobrze. Ja to wiem. Niestety dopadają mnie wątpliwości i mam metlik w głowie. Co z tego że biorę leki, co z tego że z jednej diagnozy popadam w kolejną, co z tego jak udroznili mi jajowody jeśli Bóg obdarował mnie dwunożną macica i u mnie wykluczenie przyczyny poronien bedzie graniczyc z cudem :-(. To że zajde w ciążę i pokaże się serduszko jeśli na każdym etapie może być po wszystkim. Wierzę że teraz przy dwóch ostatnich poronieniach przyczyna mogła byćtaka sama jak przy dwóch pierwszych . Jestem załamana Na ddziś to nawet mi się starać nie chce ani myśleć o staraniu .

Asia Fondie na pewno będzie dobrze. Ja to wiem. Niestety dopadają mnie wątpliwości i mam metlik w głowie. Co z tego że biorę leki, co z tego że z jednej diagnozy popadam w kolejną, co z tego jak udroznili mi jajowody jeśli Bóg obdarował mnie dwunożną macica i u mnie wykluczenie przyczyny poronien bedzie graniczyc z cudem :-(. To że zajde w ciążę i pokaże się serduszko jeśli na każdym etapie może być po wszystkim. Wierzę że teraz przy dwóch ostatnich poronieniach przyczyna mogła byćtaka sama jak przy dwóch pierwszych . Jestem załamana Na ddziś to nawet mi się starać nie chce ani myśleć o staraniu .
Beatka
Nie poznaje Cię !!!
Gdzie twój optymizm ?????Tobie się nie chce starać ???:errr:
DO BZYKANIA MARSZ !!!!!!!!!!
I NIE MARUDZIĆ MI TUTAJ !!!!:D
Już tyle przeszłaś że teraz już czeka cię wisienka na torcie ;)

Asia Fondie
Kciuki za wizytę .
Jakieś ładne fotki wysępijcie .:biggrin2:

Nafoczko
Rozumiem że u ciebie już sezon rozpoczęty ??
Jejku a ja tylko o jednym ....heh

Sezon na misia :D

Asia, Lamia (podbijam) Gosia i Avita &&& na pewno już jest wszystko dobrze ♡

Sus, z Ciebie to samica Alfa:-)
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty,
A Wikuś Nafoczko jest cudowny!

A ja tak bym chciała, żeby już był grudzień. Taki smutny ten listopad dla mnie.
Mam nadzieję, że szybko minie.

Nafoczka - ale slodziak. I jaki usmieszek[emoji2]
To i ja ku pokrzepieni, ze w koncu kazdej sie tutaj uda[emoji3]
Dawidek, moje szczescie, 6 mcy
1477244085260.jpg

Załączniki

• 1477244085260.jpg
    1477244085260.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 428
reklama
Do góry