Bertha 3x 50 mg, czyli razem 150mgNafoczka, B6 50mg, to ma jedna tabletka, czyli w sumie brałaś 150mg czy 50mg miały juz w sumie 3 tabletki?
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bertha 3x 50 mg, czyli razem 150mgNafoczka, B6 50mg, to ma jedna tabletka, czyli w sumie brałaś 150mg czy 50mg miały juz w sumie 3 tabletki?
A właściwie B6 to jest 3x 34
No tak, tak w sumie na początku się martwilam ale on mówił że jest okFondie, teraz nic nie biorę na tarczycę. Mnie własnie endokrynolog polecił Milewicza i tą moją (są z jednego oddziału, Milewicz jest jej szefem) i powiedział,że są równie dobrzy, tylko moja milsza. Więc ją wybrałam i teraz już u niej zostanę.
Z tym tsh Riri, to mi mówiła, że najlepiej własnie koło 1, ale 2,5 żeby nie przekroczyło. Więc u ciebie lekarz podaje leki jak Ci przekracza 2,5 pewnie. I tak jak piszesz, mówiła, że złe tsh ma głównie wpływ na zajście w ciążę. A Ty kogo chodzisz Riri?
Destino kochana trzymaj się ciezkie chwile przed wami.Mnie nie udaje się ani z letroxem ani euthyroxem. Już minęło ponad 6 mcy, zmian różnch dawek, a tu albo tsh powyżej 3, albo 0,03. Z dwojga złego Milewicz mówi, że lepiej jak jest nadczynność (0,03) niż niedoczynność (2,5 wzwyż). Tsh nie przeszkadza w zajściu w ciążę, bo ja zachodziłam z tsh 4 i wyższym, ale powoduje wady rozwojowe i poronienia. To tak w skrócie i bardzo ogólnie.
Kobitki, jeszcze nas trochę nie będzie. Już po pogrzebie, ale ciężko... Za jakiś czas wrócę...chyba
Pozdrawiam wszystkich