reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie, teraz nic nie biorę na tarczycę. Mnie własnie endokrynolog polecił Milewicza i tą moją (są z jednego oddziału, Milewicz jest jej szefem) i powiedział,że są równie dobrzy, tylko moja milsza. Więc ją wybrałam i teraz już u niej zostanę.
Z tym tsh Riri, to mi mówiła, że najlepiej własnie koło 1, ale 2,5 żeby nie przekroczyło. Więc u ciebie lekarz podaje leki jak Ci przekracza 2,5 pewnie. I tak jak piszesz, mówiła, że złe tsh ma głównie wpływ na zajście w ciążę. A Ty kogo chodzisz Riri?
No tak, tak w sumie na początku się martwilam ale on mówił że jest ok
Ja chodzę do dr Lachowicza.
Tak tak przekroczyło, stąd ten euthyrox ale jak w szpitalu badali to spadło do 1,48 więc lek pomaga...Ale to dawka tylko 25 więc mała... No ale zawsze coś...

Mnie nie udaje się ani z letroxem ani euthyroxem. Już minęło ponad 6 mcy, zmian różnch dawek, a tu albo tsh powyżej 3, albo 0,03. Z dwojga złego Milewicz mówi, że lepiej jak jest nadczynność (0,03) niż niedoczynność (2,5 wzwyż). Tsh nie przeszkadza w zajściu w ciążę, bo ja zachodziłam z tsh 4 i wyższym, ale powoduje wady rozwojowe i poronienia. To tak w skrócie i bardzo ogólnie.

Kobitki, jeszcze nas trochę nie będzie. Już po pogrzebie, ale ciężko... Za jakiś czas wrócę...chyba

Pozdrawiam wszystkich

Mnie nie udaje się ani z letroxem ani euthyroxem. Już minęło ponad 6 mcy, zmian różnch dawek, a tu albo tsh powyżej 3, albo 0,03. Z dwojga złego Milewicz mówi, że lepiej jak jest nadczynność (0,03) niż niedoczynność (2,5 wzwyż). Tsh nie przeszkadza w zajściu w ciążę, bo ja zachodziłam z tsh 4 i wyższym, ale powoduje wady rozwojowe i poronienia. To tak w skrócie i bardzo ogólnie.

Kobitki, jeszcze nas trochę nie będzie. Już po pogrzebie, ale ciężko... Za jakiś czas wrócę...chyba

Pozdrawiam wszystkich
Destino kochana trzymaj się ciezkie chwile przed wami.
I wracaj tu do nas szybciutko.
Jeśli chodzi oo tst to właśnie to miałam na myśli ze w ciążę się zachodzi przy wysokim ale niestety moze mieć maluszek wady bądź poronienia itd
Daktyl gdzie jesteś?
Wczoraj byłam na różańcu modliłam sie za nas wszystkie wymieniałam niki w mysli a tych co nie pamiętam to myslałam w myslach no Maryjo ta co .... mąż mówił ze bylam taka skupiona no fakt bylam haha

reklama
Do góry