reklama
dżoł
Fanka BB :)
Porzeczka to ja [emoji6] mam nk 20%, w poniedzialek o 19.30 mam wizyte u immunologa, ponoc najlepsza u mnie w miescie. Zobaczymy..... jestem bardzo ciekawa wizyty. Pewnie zleci inne badania ale na nfz to chyba nie mam co liczyc? ️
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzol jak idziesz do niej na NFZ to i badania tez powinny być bezpłatne. Jeśli to gabinet prywatne to może listę badan zrobić ci dluuuga ale płatne 100%.
Riri co się działo że szpital zaliczylas??
Bertha mialas cięty brzuch?? Pewnie tak jeśli mialas saczek. Ja to miałam po cesarce to masakra. A teraz przy laparo miałam male nacięcia 3 każde po 1 cm
Riri co się działo że szpital zaliczylas??
Bertha mialas cięty brzuch?? Pewnie tak jeśli mialas saczek. Ja to miałam po cesarce to masakra. A teraz przy laparo miałam male nacięcia 3 każde po 1 cm
dżoł
Niestety prywatnie. Ale ona przyjmuje tez na nfz tylko pewnie sa kilku miesieczne kolejki. Badania jakos przezyje, najbardziej sie boje jak powie ze mamy sie wstrzymac ze staraniami do czasu " wyleczenia" ️
Ostatnia edycja:
Fondie, teraz nic nie biorę na tarczycę. Mnie własnie endokrynolog polecił Milewicza i tą moją (są z jednego oddziału, Milewicz jest jej szefem) i powiedział,że są równie dobrzy, tylko moja milsza. Więc ją wybrałam i teraz już u niej zostanę.
Z tym tsh Riri, to mi mówiła, że najlepiej własnie koło 1, ale 2,5 żeby nie przekroczyło. Więc u ciebie lekarz podaje leki jak Ci przekracza 2,5 pewnie. I tak jak piszesz, mówiła, że złe tsh ma głównie wpływ na zajście w ciążę. A Ty kogo chodzisz Riri?
Z tym tsh Riri, to mi mówiła, że najlepiej własnie koło 1, ale 2,5 żeby nie przekroczyło. Więc u ciebie lekarz podaje leki jak Ci przekracza 2,5 pewnie. I tak jak piszesz, mówiła, że złe tsh ma głównie wpływ na zajście w ciążę. A Ty kogo chodzisz Riri?
G
Gość
Gość
Bertha, to na Ciebie tak ta tabletka podzialala? Na mnie ona nie dziala[emoji53]Aha, Strawbelka, miałam sie pochwalić do ilu policzyłam przed zaśnięciem - pobiłam chyba rekord bo nie pamietam nic, nawet tego ze mnie wieźli na sale. Takze 0!
Beatka, dreny zakladaja tez przy laparoskopii. Nie trzeba miec cietego brzucha[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kas, Fondie oraz wszystkie zainteresowane i potrzebujące
dawki uzupełnilam na sobie
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/
bertha
Miałam tylko 3 dziury, ale i tak saczek miałam.
Tabletka strasznie mnie walnęła. Dormicum sie tabletka nazywała. Jeszcze jakis zastrzyk dostałam ale nie wiem co to było. Moze on mnie tak dobił..
A dziewczyny, po laparoskopii to normalne ze sie krwawi? Bo jak juz ze szpitala wychodziłam to mi poleciało i dalej cos tam plamie. Nie zdążyłam zapytać czy to norma.
G
Gość
Gość
Bertha, normalne ze plamisz[emoji6]Miałam tylko 3 dziury, ale i tak saczek miałam.
Tabletka strasznie mnie walnęła. Dormicum sie tabletka nazywała. Jeszcze jakis zastrzyk dostałam ale nie wiem co to było. Moze on mnie tak dobił..
A dziewczyny, po laparoskopii to normalne ze sie krwawi? Bo jak juz ze szpitala wychodziłam to mi poleciało i dalej cos tam plamie. Nie zdążyłam zapytać czy to norma.
Jakby cos zaczelo bolec albo brzydko pachniec to wtedy masz sie martwic.
No chyba ze Cie porzadnie bedzie zalewac krwia. Ale plamienia sa normalne po laparo.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
bertha
Kas, Fondie oraz wszystkie zainteresowane i potrzebujące
Nafoczka, B6 50mg, to ma jedna tabletka, czyli w sumie brałaś 150mg czy 50mg miały juz w sumie 3 tabletki?
Podziel się: