reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

kas, porzeczka dziękuję !
Ja chyba też powinnam iść do kogoś po pomoc, sama tego nie przetrwam wbijam sobie w łeb czarne scenariusze, a beta pięknie przyrasta!!
porzeczka- tak mi przykro z powodu córeczki .... wiem co czujesz, tak bardzo wiem co czujesz!! Teraz będzie wszystko dobrze, ja wierzę że Niebiańskie dzieci wracają do swoich rodziców... Przytulam!

reklama
Nie ma zbyt duzo info na ich stronie. Wezmę na razie to, a na iherbie juz na spokojnie zamowię b6 tą co ma Nafoczka. Boję się trochę kombinować z tym modulatorem, bo tam jest też kwas foliowy dodatkowo, nie chcę mieć za dużo. Może genetyczka mi coś doradzi. Jutro zrobie homocysteinę i zobaczymy. Dziekuję, jesteście kochane:) Mimo to i tak jeszcze nie ogarniam wszystkiego :D
Tęczowa, Ty też masz obie mutacje, w jakich dawkach bierzesz B9,B6 i B12? Łyka się je naraz, czy o różnych porach?

Ostatnia edycja:
kas, porzeczka dziękuję !
Ja chyba też powinnam iść do kogoś po pomoc, sama tego nie przetrwam wbijam sobie w łeb czarne scenariusze, a beta pięknie przyrasta!!
porzeczka- tak mi przykro z powodu córeczki .... wiem co czujesz, tak bardzo wiem co czujesz!! Teraz będzie wszystko dobrze, ja wierzę że Niebiańskie dzieci wracają do swoich rodziców... Przytulam!
Idź kochana ja chodziłam 6 miesięcy i rekreacyjnie chodzę do dziś bo się z tym facetem psychiatra zaprzyjaźniłam ale tak jak może zaprzyjaźnić sie pacjent z lekarzem ale nie mam żadnych zachamowań po prostu mi pomaga.
Beta pięknie przyrasta i wszystko będzie dobrze głowa do gory pierś do przodu i tylko dobre myśli

Daktyl.Nie smuc się. W życiu nie tylko wygrywa się nieszczęście. Bierzesz wit.D3? Podobno jej niedobory powoduja nawet stany depresyjne Szkoda zże słońca brak mmoże wtedy czułabyś się szczęśliwa.

Marzycielka przytulam. Ja na szczęście kiepska jestem w datach a te złe już całkowicie wypieram ze świadomości.

Bertha jak bardzo Cie boli ręką popros o wkłucie w inne miejsce.

PROSZĘ O POMOC!
Przyszły mi wyniki mutacji:
Zobacz załącznik 779274

I teraz, po zapoznaniu się z waszymi wpisami i dawkowaniem przez Was witamin, mam kilka ważnych dla mnie pytań uzupełniających:

1) Czy przysługuje mi teraz ryczałt na heparynę? Czy prywatny genetyk może mi wypisać takie zaświadczenie? Czy ma ono jakoś konkretnie wyglądać?

2) Czy jak kupię metylowany kwas - 800 mg, metylowaną b6-20 mg; metylowaną b12- 500MCG, to będzie ok? (Chyba,że genetyk coś mi zmieni, ale wizytę nie wiem na kiedy uda mi się umówić). A chcę brać jak najszybciej.
Czy te poniższe są na pewno metylowe wszystkie?
kwas: Link do: FOLIANY KWAS FOLIOWY 800 FOLIAN METAFOLINA SWANSON
b6: Link do: WITAMINA B6 20MG 60KP KOENZYMATYCZNA P-5-P SWANSON
b12: Link do: WITAMINA B12 500MCG 100KAPS NERWY ANEMIA SWANSON

3) Czy wystarczy miesiąc przed staraniami suplementacja tymi metylowanymi formami? Czy lepiej w listopadzie się nie starać jeszcze?

Z góry dziękuję Wam za odpowiedź!:*
Ta b6 ze swansona nie jest metylowa chyba. Pomoże mi ktoś znaleźć na allegro metyl b6?
Asiu, a możesz zerknąć jakiej dokładnie firmy masz b6?
Country Life - P-5-P Pyriodoxal 5` Phosphate - 50 mg

Daktyl musisz wierzyc. Przydarza sie tyle rzeczy wspanialych. Ja nauczylam sie cieszyc drobnostkami. Sprobuj isc na dwor i powachaj liscie. Popatrz na promienia slonca itd.

Bertha mnie tez zawsze boli weflon ale dzis juz bedzie lepiej.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry