reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja miałam 5 razy narkozę i bardzo się dobrze czułam ( i też to lubię ) crazy !!!
Ale bardzo boje się welfronu [emoji844][emoji844][emoji844]zawsze płacze ! I panikuje i wzywam Boga nadaremnie !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam 5 razy i po ostatniej bardzo wymiotowalam.

A tak swoja droga o co chodzi z tym zaswiadczeniem od genetyka? Sam wynik nie wystarczy?

Dzis mam zly dzien. Bardzo. Dzis przypada data porodu mojego utraconego synka.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Która z was wie, czy te Swansona, które wkleiłam w linku są metylowane? Bardzo proszę o odpowiedź, bardzo bym chciała zamówić już dziś.

Dzięki Nafoczka, z jakiej firmy ty miałaś? Zapytam genetyczkę jak długo minimum muszę się suplementować. I jeszcze jedno, kto zlecał Ci dawkowanie?

Powinnam zrobić homocysteinę?

Nafoczuś to smarować się? :)
A smaruj :D

Która z was wie, czy te Swansona, które wkleiłam w linku są metylowane? Bardzo proszę o odpowiedź, bardzo bym chciała zamówić już dziś.

Dzięki Nafoczka, z jakiej firmy ty miałaś? Zapytam genetyczkę jak długo minimum muszę się suplementować. I jeszcze jedno, kto zlecał Ci dawkowanie?

Powinnam zrobić homocysteinę?
Homocysteine obowiązkowo.
B12 now, b6 country life a kwas solgar. Kto zlecal? Zlecal genetyk ale dawkowanie dobre wróżki z forum :*
Kas na oko te witaminy wyglądają na metyle.

PROSZĘ O POMOC!
Przyszły mi wyniki mutacji:
Zobacz załącznik 779274

I teraz, po zapoznaniu się z waszymi wpisami i dawkowaniem przez Was witamin, mam kilka ważnych dla mnie pytań uzupełniających:

1) Czy przysługuje mi teraz ryczałt na heparynę? Czy prywatny genetyk może mi wypisać takie zaświadczenie? Czy ma ono jakoś konkretnie wyglądać?

2) Czy jak kupię metylowany kwas - 800 mg, metylowaną b6-20 mg; metylowaną b12- 500MCG, to będzie ok? (Chyba,że genetyk coś mi zmieni, ale wizytę nie wiem na kiedy uda mi się umówić). A chcę brać jak najszybciej.
Czy te poniższe są na pewno metylowe wszystkie?
kwas: Link do: FOLIANY KWAS FOLIOWY 800 FOLIAN METAFOLINA SWANSON
b6: Link do: WITAMINA B6 20MG 60KP KOENZYMATYCZNA P-5-P SWANSON
b12: Link do: WITAMINA B12 500MCG 100KAPS NERWY ANEMIA SWANSON

3) Czy wystarczy miesiąc przed staraniami suplementacja tymi metylowanymi formami? Czy lepiej w listopadzie się nie starać jeszcze?

Z góry dziękuję Wam za odpowiedź!:*
Dodam tylko od siebie, że mnie witaminy swansona nie pasowały. Wszystkie są w plastykowej otoczce i nie wiem od czego to zależy, ale lepiej czuję się po witaminach z iherb.
Lekarza, który wypisze receptę na ryczałt trzeba szukać. Jest ciężko, ale nie jest niemożliwe. W swojej magicznej książce tam nie mają mutacji tylko zespół antyfo., ale lekarz który zna Twoją historię i ma wyniki mutacji, może wypisać.

reklama
Ta b6 ze swansona nie jest metylowa chyba. Pomoże mi ktoś znaleźć na allegro metyl b6?
Asiu, a możesz zerknąć jakiej dokładnie firmy masz b6?

Do góry