reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja miałam 5 razy narkozę i bardzo się dobrze czułam ( i też to lubię ) crazy !!!
Ale bardzo boje się welfronu [emoji844][emoji844][emoji844]zawsze płacze ! I panikuje i wzywam Boga nadaremnie !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam 5 razy i po ostatniej bardzo wymiotowalam.

A tak swoja droga o co chodzi z tym zaswiadczeniem od genetyka? Sam wynik nie wystarczy?

Dzis mam zly dzien. Bardzo. Dzis przypada data porodu mojego utraconego synka.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Która z was wie, czy te Swansona, które wkleiłam w linku są metylowane? Bardzo proszę o odpowiedź, bardzo bym chciała zamówić już dziś.

Dzięki Nafoczka, z jakiej firmy ty miałaś? Zapytam genetyczkę jak długo minimum muszę się suplementować. I jeszcze jedno, kto zlecał Ci dawkowanie?

Powinnam zrobić homocysteinę?

Nafoczuś to smarować się? :)
A smaruj :D

Która z was wie, czy te Swansona, które wkleiłam w linku są metylowane? Bardzo proszę o odpowiedź, bardzo bym chciała zamówić już dziś.

Dzięki Nafoczka, z jakiej firmy ty miałaś? Zapytam genetyczkę jak długo minimum muszę się suplementować. I jeszcze jedno, kto zlecał Ci dawkowanie?

Powinnam zrobić homocysteinę?
Homocysteine obowiązkowo.
B12 now, b6 country life a kwas solgar. Kto zlecal? Zlecal genetyk ale dawkowanie dobre wróżki z forum :*
Kas na oko te witaminy wyglądają na metyle.

PROSZĘ O POMOC!
Przyszły mi wyniki mutacji:
Zobacz załącznik 779274

I teraz, po zapoznaniu się z waszymi wpisami i dawkowaniem przez Was witamin, mam kilka ważnych dla mnie pytań uzupełniających:

1) Czy przysługuje mi teraz ryczałt na heparynę? Czy prywatny genetyk może mi wypisać takie zaświadczenie? Czy ma ono jakoś konkretnie wyglądać?

2) Czy jak kupię metylowany kwas - 800 mg, metylowaną b6-20 mg; metylowaną b12- 500MCG, to będzie ok? (Chyba,że genetyk coś mi zmieni, ale wizytę nie wiem na kiedy uda mi się umówić). A chcę brać jak najszybciej.
Czy te poniższe są na pewno metylowe wszystkie?
kwas: Link do: FOLIANY KWAS FOLIOWY 800 FOLIAN METAFOLINA SWANSON
b6: Link do: WITAMINA B6 20MG 60KP KOENZYMATYCZNA P-5-P SWANSON
b12: Link do: WITAMINA B12 500MCG 100KAPS NERWY ANEMIA SWANSON

3) Czy wystarczy miesiąc przed staraniami suplementacja tymi metylowanymi formami? Czy lepiej w listopadzie się nie starać jeszcze?

Z góry dziękuję Wam za odpowiedź!:*
Dodam tylko od siebie, że mnie witaminy swansona nie pasowały. Wszystkie są w plastykowej otoczce i nie wiem od czego to zależy, ale lepiej czuję się po witaminach z iherb.
Lekarza, który wypisze receptę na ryczałt trzeba szukać. Jest ciężko, ale nie jest niemożliwe. W swojej magicznej książce tam nie mają mutacji tylko zespół antyfo., ale lekarz który zna Twoją historię i ma wyniki mutacji, może wypisać.

reklama
Ta b6 ze swansona nie jest metylowa chyba. Pomoże mi ktoś znaleźć na allegro metyl b6?
Asiu, a możesz zerknąć jakiej dokładnie firmy masz b6?

Do góry