reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nic się nie martw bardzo szybki bezbolesny zabieg usypiaja na jakieś 15 minut potem trzeba lezec 2 godziny i do domu. Muszą tylko sprawdzić czy wszystko ok
Lekarz mi się niestety nie określił dokładnie wiem tylko tyle co z internetu wyczytałam...
Czajak a powiedz mi czytałam że nie zawsze podają narkozę nie kiedy jest to tylko znieczulenie ogólne więc to mnie zastanawia a dodatkowo nigdy nie miałam Narkozy :-)

reklama
oliwcia- ja miałam 3 razy, zero stresu, mnie pytał anestezjolog przy trzecim razie jakie chce znieczulenie, biorę ogólne w ciemno, zero stresu a tak bym się denerwowała że coś tam "szperają"

oliwcia- ja miałam 3 razy, zero stresu, mnie pytał anestezjolog przy trzecim razie jakie chce znieczulenie, biorę ogólne w ciemno, zero stresu a tak bym się denerwowała że coś tam "szperają"
No dobrze a jeśli będę miała możliwość wyboru to co lepsze waszym zdaniem w tym przypadku znieczulenie ogólne czy narkoza ??

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Czajak pewnie będziesz miała clexan bo skoro masz zespół i mthfr to myślę ze malina ci da

Lamia kochana trzymam kciuki

Fondi niestety smutne to ale tak sie zdarza ze serce przestaje bić trałma straszna ale nie myśl o tym

burczuś- przykro mi, to ciężki i trudny temat i ja chowam głowę w piasek.... nie potrafię o tym mówić, a wiem że jest o czym.... to wszystko u Nas ma ciąg dalszy.... ale to nie temat na to forum....nawet z mężem nie rozmawiamy.... a na cmentarzu oboje płaczemy .....
Daktyl przykro mi bardzo mój mąż tez jak by chciał zapomnieć a ja nie mogę nie potrafię. Wiem że on bardzo to przeżył staraliśmy się długo i czekaliśmy oboje zresztą cala rodzina czekała. Minął już ponad rok a ja jak zamykam oczy przeżywam wszystko od nowa....
Kochana ściskam Cię

Nafoczko przepraszam za post pod postem staram sie edytować i tak z rozpedu jakoś wyszło

Porzeczka a ja Ciebię!! Tulę z całych sił!! Ja też nie potrafię i nie chcę!!

Oliwcia-ogólne to to samo co narkoza, jest jeszcze miejscowe. Każdy pewnie woli co innego, ja biorę zawsze ogólne jak mam wybór!!

Porzeczka a ja Ciebię!! Tulę z całych sił!! Ja też nie potrafię i nie chcę!!

Oliwcia-ogólne to to samo co narkoza, jest jeszcze miejscowe. Każdy pewnie woli co innego, ja biorę zawsze ogólne jak mam wybór!!
Źle napisałam chodziło mi o narkozę i miejscowe [emoji12] Dzięki bardzo za odpowiedz

No dobrze a jeśli będę miała możliwość wyboru to co lepsze waszym zdaniem w tym przypadku znieczulenie ogólne czy narkoza ??

Zgłupiałam - to narkoza i znieczulenie ogólne to nie to samo??
Edit. doczytalam, ze to przejęzyczenie :)

Na laparo mam sie stawic w czwartek o godz 8 w szpitalu. nie wiem czy od razu tego samego dnia wykonają, ale tak mam się stawić..

reklama
Zgłupiałam - to narkoza i znieczulenie ogólne to nie to samo??

Na laparo mam sie stawic w czwartek o godz 8 w szpitalu. nie wiem czy od razu tego samego dnia wykonają, ale tak mam się stawić..
To samo to samo tylko ja żem się zakrecila i źle napisała [emoji5]

Do góry