reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

bertha laparo też miałam i jak mnie przyjęli na oddział to jeszcze mnie sobie uszykowali i cały szpital słyszał jak Pani pielęgniarka wołała mnie na .....lewatywke, myślałam że spalę się ze wstydu.... korytarz ludzi i ja ....masakra!! Każdy szpital pewnie inaczej... Ja miałam na następny dzień laparo.

reklama
Bertha nie zrobią Ci laparo w tym samym dniu. Będziesz na czczo i pobiora krew i zrobią RTG płuc przynajmniej w rzeszowie i Dębicy robili jak mialas niedawno robione to wez opis. Potem dostaniesz lekki obiad a potem płyn do picia na prze czyszczenie . Po laparo odpoczywaj trzymamy kciuki żebyś po wybudzeniu slyszala same dobre wieści :-*. Dzięki łaski za kciuki. Głowa pęka z nerwów.

Fondue wcale się nie dziwie że nie odbiera jak ty z każdym piknieciem i kilka dzwonisz. Daj mu leczyć inne pacjentki. Na pewno jest wszystko ok tylko macica się rozciąga bo rośnie i to jest normalne.

Bertha, zalezy od szpitala. Mi zawsze robili w 3 dobie pobytu w szpitalu. Pierwsza doba przyjecie, druga doba robia na czczo badania i wieczorem lewatywa. 3 dzien rano lewatywa i potem laparo.

A i tak jak Beatka pisze, jak mialas robione niedawno rtg pluc to wez zeby Cie nie naswietlali drugi raz. U mnie uznawali tylko rtg zrobione do roku.

Beatka, oczywiscie kciuki&&&&&&
Wiesz, ze ja Ci bardzo kibicuje, nawet jak czasem zapomne napisac ze trzymam kciuki. Za te wszystkie modlitwy za moje jajca i zarodki.
Los Ci sie niedlugo odwdzieczy dobra kobieto, za te wszystkie modlitwy za nas[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BeA ból jest na środku nie w bokach jakbym ktoś nożem jeździł po macicy to nie bóle rozciągania po bokach. Ja nie znam tego bólu ...z córa takich nie mialam

Bertha, zalezy od szpitala. Mi zawsze robili w 3 dobie pobytu w szpitalu. Pierwsza doba przyjecie, druga doba robia na czczo badania i wieczorem lewatywa. 3 dzien rano lewatywa i potem laparo.

A i tak jak Beatka pisze, jak mialas robione niedawno rtg pluc to wez zeby Cie nie naswietlali drugi raz. U mnie uznawali tylko rtg zrobione do roku.

Boże, rtg płuc, lewatywa??? Matko, ja w ogóle nie jestem psychicznie na to wszystko przygotowana. Nie wiedziałam ze tyle tego.
Pewnie mi zrobią w piątek zabieg.
Bede dawać znac co u mnie, bo pewnie mi bedzie nudno w szpitalu.

BeA ból jest na środku nie w bokach jakbym ktoś nożem jeździł po macicy to nie bóle rozciągania po bokach. Ja nie znam tego bólu ...z córa takich nie mialam
Fondie, moze dzidziolek gdzies uciska i do tego macica sie rozciaga. Jak sie martwisz to jedz ma ip, jak nie chcesz jechac do dzwon do gina. Co my Ci tu poradzimy wiecej, nic, zadna nie jest jasnowidzem[emoji6]

Bertha, nie sadze ze Ci zrobia zabieg w piatek. No chyba ze beda mieli luzy w szpitalu. No ale oni maja juz z gory grafiki tych wszystkich operacji. Wydaje mi sie ze jak cos to zrobia Ci w poniedzialek.

Heh...ja sie teraz nawet tak nie noje cc jak lewatywy, strasznie to upokarzajace. No ale trzeba dla Twojego dobra, zreszta dla nich w szpitalu to nic nowego[emoji6]

reklama
Do góry