reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki Porzeczka tłumaczył mi ze niby nie wyszedł ten zespół ale go chyba mam nic nie rozumiem juz mi głowa peka tyle mamy złych tych badań.

Czajak, doczytaj o tym zespole - on jest chyba dopiero stwierdzony jak sa co najmniej 2 pozytywne wyniki na 2 rożne przeciwciała czy antykoagulant, zaliczające sie do zespołu. A tobie wyszedł tylko ten jeden. Pewnie dlatego Malina ci powiedział ze go nie masz.

Edit. Znalazłam - jednak inaczej: Zespół antyfosfolipidowy rozpoznaje się, gdy jest spełnione co najmniej 1 kryterium kliniczne i 1 kryterium laboratoryjne.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się też tak na necie doczytałam ze wystarczy jedno źle. No cóż mam wizyte dopiero w grudniu wiec jak zawsze stres mnie zje do tego czasu.

Cześć Kochane :-)
Ja mam podobnie jak Lamia, do połowy dnia jakoś żyję ale potem mdli podwójnie, coś bym zjadła a oczywiście nie wiem co chce, jak otworzę lodówkę to nic mi nie pasuje....
Ja chyba mam zrost od heparyny. Mam taką wyczuwalna 3 cm "rurkę", zgrubienie pod skórą, jak dotykam to to kłuje. Mam nadzieję że to nic groźnego. I chyba będę musiała spróbować kluc się w uda ale się boję i nie wiem jak się za to zabrać.
Poza tym zaczynam gorzej spać. Nie wiem czy to normalne. Długo nie mogę zasnąć, a jak zasne to budzę się co chwilę, wierce, bardzo wcześnie się budzę i leżę a sen nie przychodzi... :-\
Pozdrawiam Was wszystkie, całuje dzieci forumowe, brzuszki i trzymam kciuki za staraczki. Destino - szacunek.
Pozdrawiam nowe koleżanki.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam nowe koleżanki
Tak jak Asia pisała, proponuje zapoznać się z naszą ściąga z leczenia
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/

Bry wieczór :)

Tola śliczne Kruszynki, nie mogę się napatrzeć, ucałuj je od forumowych cioć :)

Foczusia jak tam u Ciebie? Bo u mnie środa od 2. dni
emoji23.png

Czajak zaraz dostaniesz ochrzan od administratorek za post pod postem
emoji12.png
i to nawet potrójnie
emoji38.png

Strawbuś, Riri, Kwiatuszku jak tam u Was? Już bliżej jak dalej
emoji16.png
dajecie radę czy puchniecie już?

U mnie @ czai się za rogiem
emoji16.png
w tym cyklu robię monit endometrium
emoji4.png
jak będzie "nizinne", wręcz "depresyjne" to będę pytać o Foczusiowy magiczny żel
emoji38.png

Bea Ty wiesz, że ja trzymam kciuki za Ciebie
emoji170.png

Destinuś jesteś człowiekiem o wielkim sercu
emoji173.png
podziwiam takie pary jak wy
emoji8.png

Milego wieczorku, ja zmykam oglądać "Rolnika"
emoji6.png

Aaaaa no i witam NOWE KOLEŻANKI
emoji257.png
emoji257.png
emoji257.png

Gosia Encorton to steryd na przeciwciała ;)
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

A mój kalendarz ma chyba wyrwane środy :/

Lamia Gosia Asia no i Avitka (odezwij sie) ♡♡♡

Kas choroba w owu to dobry znak :) mi się na grypie udalo i mam do tego swoją chorobowe teorie :)

Bea pupę w skorupę (jak to mówią slimaki) i do dzieła! :D

Tęczowa ty tez! :)

Aaaa ja też mdłości miałam w 97% wieczorem :D

reklama
Do góry