reklama
gosia321
Fanka BB :)
Encorton tez przy mthfr czy na przeciwciala ?Cytrynka, my bierzemy metylowe formy kwasu foliowego 0,8, witamin b6 i b12. Można je najłatwiej nabyć na iherb.
Daktyl żelazny zestaw to Acard, Clexane i Encorton, dawki w zależności z jakim problemem się borykamy.
Polecam wam zestawienie stworzone przez naszą cudowną Nafoczkę. Napisane wszystko przejrzyście.
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/
gosia321
Cytrynko ja zamowilam dzisiaj na allegro kwas i wit b6 swansona i b12 jakiejs innej firmy wszystko metylowaneMam pytanie czy w aptece można kupić metylowe wersje kwasu foliowego b6 i b12. ??
czarna_mala
Bry wieczór
Tola śliczne Kruszynki, nie mogę się napatrzeć, ucałuj je od forumowych cioć
Foczusia jak tam u Ciebie? Bo u mnie środa od 2. dni [emoji23]
Czajak zaraz dostaniesz ochrzan od administratorek za post pod postem [emoji12] i to nawet potrójnie [emoji38]
Strawbuś, Riri, Kwiatuszku jak tam u Was? Już bliżej jak dalej [emoji16] dajecie radę czy puchniecie już?
U mnie @ czai się za rogiem[emoji16] w tym cyklu robię monit endometrium [emoji4] jak będzie "nizinne", wręcz "depresyjne" to będę pytać o Foczusiowy magiczny żel [emoji38]
Bea Ty wiesz, że ja trzymam kciuki za Ciebie [emoji170]
Destinuś jesteś człowiekiem o wielkim sercu [emoji173] podziwiam takie pary jak wy [emoji8]
Milego wieczorku, ja zmykam oglądać "Rolnika" [emoji6]
Aaaaa no i witam NOWE KOLEŻANKI [emoji257] [emoji257] [emoji257]
Gosia Encorton to steryd na przeciwciała
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Tola śliczne Kruszynki, nie mogę się napatrzeć, ucałuj je od forumowych cioć
Foczusia jak tam u Ciebie? Bo u mnie środa od 2. dni [emoji23]
Czajak zaraz dostaniesz ochrzan od administratorek za post pod postem [emoji12] i to nawet potrójnie [emoji38]
Strawbuś, Riri, Kwiatuszku jak tam u Was? Już bliżej jak dalej [emoji16] dajecie radę czy puchniecie już?
U mnie @ czai się za rogiem[emoji16] w tym cyklu robię monit endometrium [emoji4] jak będzie "nizinne", wręcz "depresyjne" to będę pytać o Foczusiowy magiczny żel [emoji38]
Bea Ty wiesz, że ja trzymam kciuki za Ciebie [emoji170]
Destinuś jesteś człowiekiem o wielkim sercu [emoji173] podziwiam takie pary jak wy [emoji8]
Milego wieczorku, ja zmykam oglądać "Rolnika" [emoji6]
Aaaaa no i witam NOWE KOLEŻANKI [emoji257] [emoji257] [emoji257]
Gosia Encorton to steryd na przeciwciała
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Porzeczka1234
Czajak kochana ja nie wiem szczerze co te wyniki oznaczają mnie tylko albo az wyszedł ten test imk zle i ten stosunek th1/th2 po pierwszym szczepieniu imk mam juz w normie. Moj mąż tez ma przeciwciała/p plemnikowe w spermie ale malina mówił ze tym się zajmie przy staraniach.Ok dzieki napewno go teraz o to zapytam
Nie czytaj bo za dużo do głowy sobie bierzesz. Ja tylko powiem ze przy mthfr muszę brać acard do konca życia.
Gosia encorton przy przeciwciałach
Porzeczka1234
Pewnie pytaj ja mam zaświadczenie od gebetyka i tak acard muszę brać codziennie w ciąży clexan i acard i podczas dlugich lotów bądź jazdy samochodem tez clexan tak mi się wydaje że przy zespole jest podobnie ale dopytaj malinyDzięki. A pisze tak bo mi do głowy nowe rzeczy przychodzą. Ale spoko juz nie mecze was pytaniami
reklama
Witajcie dziewczyny
Tola - cudne te Twoje dzieciaczki. Ciotka foremkowa przesyła buziaki
Trzymam kciuki za wizytę i z niecierpliwością oczekuję na informacje
teczowa - niestety pogoda nie nastraja do pozytywnego myślenia. Trzymam kciuki za powrót do formy, pozdrawiam
Witam nowe koleżanki
Gosia, Czajak - edytujcie posty!!
Tola - cudne te Twoje dzieciaczki. Ciotka foremkowa przesyła buziaki
Czytam sobie w cieniu. U mnie czekanie, w piątek 9dc pęcherzyków wiodących jeszcze brak, jutro znowu podglądam i decyzja czy laparo czy starania (moze z IUI). Takze decydujący moment.
Trzymam kciuki za wizytę i z niecierpliwością oczekuję na informacje
teczowa - niestety pogoda nie nastraja do pozytywnego myślenia. Trzymam kciuki za powrót do formy, pozdrawiam
Witam nowe koleżanki
Gosia, Czajak - edytujcie posty!!
Podziel się: