reklama
Kochane a pamiętacie ze nam też schodzilo? U mnie 5 lat leczenia a ostatnia ciaza w 9 cyklu?
Kochane pocwiczcie, pobiegajcie, popływajcie to podniesie się poziom endorfin i głowa do góry, cyc do przod a majtki w dol niech się dzieje co chce :*
Jestem z wami! I sumbolicznie świętuje rok bez @
A żeby wam tak "ulżyć" to wam napisze ze ja w sobotę tez miałam dola, załamke, brak sił, w oczach łzy itp itd... no i krzaki jeden chory i tylko cyc albo placz i mama, drugi chory bez zdignozowania i tylko mama, M. ciagle gdzieś poza domem, tesciowa wpierdziela nos a ja latam jak cyborg żeby chłopców obskoczyć, posprzątać, ugotować, upiec,wyprać, od czasu do czasu przetwory/mycie okien/grzadki itp a na koniec słyszę "no czego on ci tak placze?! WTF?! i powiem wam jedno, na drugi dzień wszystko mija :*
Kochane pocwiczcie, pobiegajcie, popływajcie to podniesie się poziom endorfin i głowa do góry, cyc do przod a majtki w dol niech się dzieje co chce :*
Jestem z wami! I sumbolicznie świętuje rok bez @
A żeby wam tak "ulżyć" to wam napisze ze ja w sobotę tez miałam dola, załamke, brak sił, w oczach łzy itp itd... no i krzaki jeden chory i tylko cyc albo placz i mama, drugi chory bez zdignozowania i tylko mama, M. ciagle gdzieś poza domem, tesciowa wpierdziela nos a ja latam jak cyborg żeby chłopców obskoczyć, posprzątać, ugotować, upiec,wyprać, od czasu do czasu przetwory/mycie okien/grzadki itp a na koniec słyszę "no czego on ci tak placze?! WTF?! i powiem wam jedno, na drugi dzień wszystko mija :*
Daktyl2016
Fanka BB :)
Dziewczyny ja zaciążyłam to sam początek, pozytywny test ciążowy z wieczornego wymuszonego siusiu pokazał dwie kreski. Biorę acard, Clecxane 0,4, Metypred 4 x 2 .
Jajniki bolą mnie na zmianę i pobolewa brzuch, odrzuca mnie od zapachu palonego drewna nic więcej, czy zaciążone albo już mamusie miały jakieś wczesne dolegliwości ??
Jajniki bolą mnie na zmianę i pobolewa brzuch, odrzuca mnie od zapachu palonego drewna nic więcej, czy zaciążone albo już mamusie miały jakieś wczesne dolegliwości ??
Daktyl a może idź na forum dla ciężarnych a nie starających się co??? Pozdrawiam bo chyba się zagubiłaś :*
Ja wiem że masz je zakreślone na czerwone kółeczko i wykrzyknik i to prze Twojego M
Dzięki kwiatuszekk za kciuki . Przydadzą się . Na razie mam szczękościsk i tak już zostanie do środy. Dobrze że mój M nie chce mieć środy takiej jak u Czarnej bo z moim szczękościskiem....
Avita odezwij się bo na prawdę zacznę się złościć
A mój kalendarz ma chyba wyrwane środy :/
Ja wiem że masz je zakreślone na czerwone kółeczko i wykrzyknik i to prze Twojego M
Dzięki kwiatuszekk za kciuki . Przydadzą się . Na razie mam szczękościsk i tak już zostanie do środy. Dobrze że mój M nie chce mieć środy takiej jak u Czarnej bo z moim szczękościskiem....
G
Gość
Gość
A mi sie snilo, ze wrocilam do pracy a jakas psychiczna opiekunka nie chciala mi oddac Juniorka i wmawiala mi ze to jej dziecko. Pogonilam ja.Śniło mi się dzisiaj że rodziłam... to był chłopczyk ale to był piękny sen... i nic nie bolało!
A potem nie umialam nawet Juniorkowi zalozyc pampersa.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój z tymi lodami nie wyhaczył i środy chodzimy na lody...GAŁKOWEDaktyl a może idź na forum dla ciężarnych a nie starających się co??? Pozdrawiam bo chyba się zagubiłaś :*
U mnie po staremu, z dnia na dzień. Jak chłopcy w szkole to trochę mi się nudzi a z drugiej strony coś porobię i padam. W środę i czwartek umowiona jestem z koleżankami, trochę czas leci. U mnie zamiast brzucha to tłuszcz wyszedł. Niby nic nie przytyłam a na brzuchu fałdki wyszły.
Daktyl2016
dziewczyny możecie mi napisać czy bolał Was brzuch we wczesnej ciąży ??
reklama
dżoł
zapytaj na majowkach albo czerwcowkachdziewczyny możecie mi napisać czy bolał Was brzuch we wczesnej ciąży ??
Podziel się: