reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wiecie, nie narzekam, nie marudzę...
tylko lekko(ale tak zdrowo) zazdroszczę :) Też chciałabym źle się czuć, wymiotować, itd itp... no ale która z nas na tym forum nie chciałaby tego:)

Kochane a pamiętacie ze nam też schodzilo? U mnie 5 lat leczenia a ostatnia ciaza w 9 cyklu?
Kochane pocwiczcie, pobiegajcie, popływajcie to podniesie się poziom endorfin i głowa do góry, cyc do przod a majtki w dol :D niech się dzieje co chce :*
Jestem z wami! I sumbolicznie świętuje rok bez @ :D

A żeby wam tak "ulżyć" to wam napisze ze ja w sobotę tez miałam dola, załamke, brak sił, w oczach łzy itp itd... no i krzaki :) jeden chory i tylko cyc albo placz i mama, drugi chory bez zdignozowania i tylko mama, M. ciagle gdzieś poza domem, tesciowa wpierdziela nos a ja latam jak cyborg żeby chłopców obskoczyć, posprzątać, ugotować, upiec,wyprać, od czasu do czasu przetwory/mycie okien/grzadki itp a na koniec słyszę "no czego on ci tak placze?! WTF?! :D i powiem wam jedno, na drugi dzień wszystko mija :*

Dziewczyny ja zaciążyłam to sam początek, pozytywny test ciążowy z wieczornego wymuszonego siusiu pokazał dwie kreski. Biorę acard, Clecxane 0,4, Metypred 4 x 2 .
Jajniki bolą mnie na zmianę i pobolewa brzuch, odrzuca mnie od zapachu palonego drewna nic więcej, czy zaciążone albo już mamusie miały jakieś wczesne dolegliwości ??

Daktyl a może idź na forum dla ciężarnych a nie starających się co??? Pozdrawiam bo chyba się zagubiłaś :*

A mój kalendarz ma chyba wyrwane środy :/

Ja wiem że masz je zakreślone na czerwone kółeczko i wykrzyknik i to prze Twojego M :p

Dzięki kwiatuszekk za kciuki . Przydadzą się . Na razie mam szczękościsk i tak już zostanie do środy. Dobrze że mój M nie chce mieć środy takiej jak u Czarnej bo z moim szczękościskiem.... :D

Avita odezwij się bo na prawdę zacznę się złościć ;)

Daktyl a może idź na forum dla ciężarnych a nie starających się co??? Pozdrawiam bo chyba się zagubiłaś :*

Ja wiem że masz je zakreślone na czerwone kółeczko i wykrzyknik i to prze Twojego M :p

Dzięki kwiatuszekk za kciuki . Przydadzą się . Na razie mam szczękościsk i tak już zostanie do środy. Dobrze że mój M nie chce mieć środy takiej jak u Czarnej bo z moim szczękościskiem.... :D

Avita odezwij się bo na prawdę zacznę się złościć ;)
Mój z tymi lodami nie wyhaczył :biggrin2: i środy chodzimy na lody...GAŁKOWE:-p

U mnie po staremu, z dnia na dzień. Jak chłopcy w szkole to trochę mi się nudzi a z drugiej strony coś porobię i padam. W środę i czwartek umowiona jestem z koleżankami, trochę czas leci. U mnie zamiast brzucha to tłuszcz wyszedł. Niby nic nie przytyłam a na brzuchu fałdki wyszły.:yes:

reklama
Do góry