reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzieki Dziewuszki za modlitwy :) Kciuki :) I wszystkie dobre słowa :)
Urodziłam w 33tc 6d ciąży
A o to moje Cuda :) Dopiero teraz gdy śpią w łóżeczkach uwierzyłam, że się udało :)
Pamietam też o moich Aniołkach w niebie...

Tomasz i Marta :)

Zobacz załącznik 778504
Na tych zdjęciach pokazują "Siema ciotki!" :laugh2:
Słodkości z Twoich skarbów.

reklama
Tolusia super Maluszki. My wszystkie juz je kochamy.♡♡

Madzia ja też się popłakałam tym bardziej ze czytałam i karmiłam Wikusia (zawsze jestem z Wami przy karmieniu ;)

Bea w środę po rozmowie przedstawią nam Huberta i będziemy mogli spędzić z nim trochę czasu. Byle się nas nie wystraszył.
Mało starających, ale my też jesteśmy starający, bo pomimo Huberta nie odpuściliśmy starań, za kilka dni testuję, choć chyba niewiele z tego będzie a w przyszłym cyklu mam stymulację. Tak więc paro moja zabieg i do dzieła :D

Ostatnia edycja:
Dzieki :) nie szkodzi za pamiec :)
Uuu to niska musi byc czyli u mnie za wysoko no ale coz przez tudzien cudow nie zdzialam bo w srode punkcja
Dzieki za dawkowanie lekow
Strasznie duzo b6
A kwas foliowy w jakiej dawce 400 czy 800
Gosia kwas 800, a wit b6 musisz sprawdzić jak się będziesz czuła. Większość z nas brała 3x ale niektóre dziewczyny zmniejszamy bo chyba bolały ich mięśnie. W femibion ie jest za malo

Destino podziwiam i trzymam za wad kciuki :*

Tęczowa jak sytuacja. Bertha a Ty coś taka milcząca?? Kurcze gdzie te dziewczyny starające, testujace?? Malo cos nas tutaj ze starszej gwardii co?? :-)

Czytam sobie w cieniu. U mnie czekanie, w piątek 9dc pęcherzyków wiodących jeszcze brak, jutro znowu podglądam i decyzja czy laparo czy starania (moze z IUI). Takze decydujący moment.

Destino, kciuki za środowe spotkanie!!

Tola, cudne dzieciaczki!! :) dziękuje za to ze przedstawiłaś ich nam :)

Witam Was
Tola piękne dzieciaczki, życzę Wam samych pięknych chwil. Jesteś bardzo dzielną kobietą
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i czekam tylko na dobre wiadomości :)
Mamusiom życzę cierpliwości i jeszcze więcej miłości
Staraczkom życzę w końcu sukcesu w staraniach

Ja siedzę w ukryciu, czekam na lepszy czas. Jestem rozdarta wewnętrznie, smutek mnie ogarnął nie do opisania. Nie wiem czy to jesień, czy mam spadek formy. Staramy się, ale już bez mojej większej ekscytacji i pozytywnego myślenia. Do tego chyba miałam infekcję, ale mam nadzieję, że rozgoniłam francę..
Wczorajszy dzień tak jak dla Was był inny niż w cały roku, ale podwójnie oprócz tego Nas tutaj łączącego była też rocznica śmierci mojego Taty ;(

Witam Was
Tola piękne dzieciaczki, życzę Wam samych pięknych chwil. Jesteś bardzo dzielną kobietą
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i czekam tylko na dobre wiadomości :)
Mamusiom życzę cierpliwości i jeszcze więcej miłości
Staraczkom życzę w końcu sukcesu w staraniach

Ja siedzę w ukryciu, czekam na lepszy czas. Jestem rozdarta wewnętrznie, smutek mnie ogarnął nie do opisania. Nie wiem czy to jesień, czy mam spadek formy. Staramy się, ale już bez mojej większej ekscytacji i pozytywnego myślenia. Do tego chyba miałam infekcję, ale mam nadzieję, że rozgoniłam francę..
Wczorajszy dzień tak jak dla Was był inny niż w cały roku, ale podwójnie oprócz tego Nas tutaj łączącego była też rocznica śmierci mojego Taty ;(
Teczowa trzymaj się kochana przykro mi z powodu taty u mnie tez ciężko bylo wczoraj dziś nie lepiej pogoda nie nastraja pada i jest okropnie ściskam Cię

Dzien dobry wszystkim. Wasze forum poleciła mi Strawbelka. A mianowicie mam problem z homocysteina. Po badaniu mthfr zlecono abym zrobiła badanie homocysteine. Wynik wyszedł 14,3 zalecone mam brać femibion natal i acudocum folicum 5mg. Podobno jest to mało skuteczne , czy możecie mi polecić co mam robić bo troszkę zaczęłam się martwić i nie wiem co mam brać , a wspomnę że jestem w 9tygodniu ciazy. Dziękuję za pomoc

Cześć dziewczyny,podczytuję od kilku dni i mam ogromną prośbę, przyjmiecie mnie ???
Możecie mi napisać co znaczy "żelazny zestaw"?? W jakich dawkach zażywane są leki ??
Wszystkim bardzo kibicuję i gratuluję brzuchatką i mamą.
Tola, Twoja historia bardzo mnie wzruszyła, zaglądałam, denerwowałam się razem z dziewczynami,mój mąż co dzień o Tobie słyszał i myślał równie mocno jak ja. Cieszę się że wszystko skończyło się dobrze, ucałuj stópki córci i synka.

reklama
Cytrynka, my bierzemy metylowe formy kwasu foliowego 0,8, witamin b6 i b12. Można je najłatwiej nabyć na iherb.

Daktyl żelazny zestaw to Acard, Clexane i Encorton, dawki w zależności z jakim problemem się borykamy.

Polecam wam zestawienie stworzone przez naszą cudowną Nafoczkę. Napisane wszystko przejrzyście.

https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-przebieg-ciazy.80388/

Do góry