reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzieki Dziewuszki za modlitwy :) Kciuki :) I wszystkie dobre słowa :)
Urodziłam w 33tc 6d ciąży
A o to moje Cuda :) Dopiero teraz gdy śpią w łóżeczkach uwierzyłam, że się udało :)
Pamietam też o moich Aniołkach w niebie...

Tomasz i Marta :)

FOTA.jpg

Załączniki

• FOTA.jpg
    FOTA.jpg
    587,8 KB · Wyświetleń: 588
reklama
Dzieki Dziewuszki za modlitwy :) Kciuki :) I wszystkie dobre słowa :)
Urodziłam w 33tc 6d ciąży
A o to moje Cuda :) Dopiero teraz gdy śpią w łóżeczkach uwierzyłam, że się udało :)
Pamietam też o moich Aniołkach w niebie...

Tomasz i Marta :)

Zobacz załącznik 778504
Tola, ale cudne masz maluchy[emoji4]
W koncu je masz, doczekalas sie[emoji4]
Niech teraz pieknie i zdrowo rosna:*

A jak tam corcia, pewnie tez szczesliwa, ze ma upragnione rodzenstwo i pewnie Wam duzo pomaga przy maluchach[emoji6]

Wszystkiego dobrego Wam zycze i ciesze sie z Waszego szczescia[emoji4]

P.S. Tomki to super chlopaki[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tola - tosiam <3 .Uważaj na dzieci bo są słodkie do schrupania. Piękne imiona takie nasze :-)

Nowa sorry zapomniała nicka homocysteina najlepiej kolo 5 b6 metyl. 3x1 kwas 1x1 b12 1x1. Sorry za skleroze ;-)

AgnieszkaP nie karz się prosić pokarz Ule
Dzieki :) nie szkodzi za pamiec :)
Uuu to niska musi byc czyli u mnie za wysoko no ale coz przez tudzien cudow nie zdzialam bo w srode punkcja
Dzieki za dawkowanie lekow
Strasznie duzo b6
A kwas foliowy w jakiej dawce 400 czy 800

Madzia, poryczałam się na liście, a zaraz po tym....
Tola uśmiechnęłam się przez łzy do twoich cudów.
Samo życie - radość we łzach - tak często ono wygląda. Zapomniałam, że dziś taki dzień. Moje dzieci są zawsze przy mnie i rzadko mi smutno, że ich nie ma... bo są. Czasem przykro jak widzę kobietę z wózkiem... Ogólnie staram się ciągle cieszyć. Myślimy też w domu dużo o Hubercie, a bynajmniej ja. Dziś poproszono mnie bym była na rozprawie 8 listopada, kiedy będzie się ważył jego los. Natomiast w środę jedziemy na spotkanie z profesorem, który w znacznej mierze decyduje kto będzie w stanie zająć się Hubertem. Wtedy też go poznamy. My staramy się o maluszka... :) docelowo w adopcji. Muszę wam powiedzieć, że to równie emocjonujące.

reklama
Destino kochana pamiętam o Was i trzymamy kciuki. Te terminy do spotkań w sprawie adopcji to pewnie prawie jak czekanie na owulację i test z 2kreskami. Będziecie mieć jakieś spotkanie z maluszkiem czy dopiero po przejściu jakiegoś etapu??

Tęczowa jak sytuacja. Bertha a Ty coś taka milcząca?? Kurcze gdzie te dziewczyny starające, testujace?? Malo cos nas tutaj ze starszej gwardii co?? :-)

Do góry