reklama
Ja tez byłam na wizycie bez wyniku. Jak masz wypis i jest wszystko ok na nim to się nie martw bo on wie co robi wiec napewno ten wynik będzie dobry ha tak mialamDziewczyny ponawiam zapytanie
Mam zapytanie do dziewczyn, które chodzą do Maliny . Jestem umówiona na kolejną wizytę na 31.10. wypis ze szpitala dostałam dzisiaj jednak wynik histopatologiczny będzie za ok.3-4 tyg. Pytam dzisiaj profesora czy to nie stanowi problemu, że na kolejnej wizycie nie będę miała wyniku hist. ,że może należałoby przełożyć wizytę a on na to ,że to nie nie ma znaczenia . Co o tym sądzicie?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Znowu para?
no pewnie!!!!!!!!!
Witam wieczornie wszystkie koleżanki
lilia , asia gratuluje
wróciła panikara a więc we wtorek czułam ruchy tak to były ruchy na 100%wiem bo od razu to się wie one były bardzo delikatnie ale po kilka serii . to był 14t3d. wiem wcześnie to był wtórek . srodda czułam tylko dwa pikania leciutkie wieczorem. a wczoraj nic. nie chce jeszcze latać z detektorem ani panikowac ale coś tam czytałam że na tak wczesnym etapie mogą być co kilka dni bo w ten dzień maluszek się tak ułożył że czułam a ma mnóstwo miejsca więc może się chować gdzie chce.
ale czy ktoras też tak miała z was ?
zcora czułam dużo później ruchy więc były one po troszku codziennie chyba
wróciła panikara a więc we wtorek czułam ruchy tak to były ruchy na 100%wiem bo od razu to się wie one były bardzo delikatnie ale po kilka serii . to był 14t3d. wiem wcześnie to był wtórek . srodda czułam tylko dwa pikania leciutkie wieczorem. a wczoraj nic. nie chce jeszcze latać z detektorem ani panikowac ale coś tam czytałam że na tak wczesnym etapie mogą być co kilka dni bo w ten dzień maluszek się tak ułożył że czułam a ma mnóstwo miejsca więc może się chować gdzie chce.
Fondie, nie ma się co stresować. Jeszcze dzidziuś będzie miał szansę Cię porządnie pokopaćRegularnych ruchów możesz się spodziewać ok. 20 tygodnia.lilia , asia gratuluje
marzycielka81
Fanka BB :)
Dzien dobry. Nie odzywam sie bo jestem strasznie zatakarzona. Smarkam jak smok. Mam pytanie jak sie bierze te witaminy. Kwas foliowy kiedy? Reszta jak?
Lili i Asia gratulacje
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Lili i Asia gratulacje
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
0202oliwcia
Fanka BB :)
hej dziewczyny mnie czeka teraz histeroskopia czy jakoś tak miała któraś z was robione to badanie??
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Fondie ja cała ciąże miałam puls 100 i wyżej i podobno to normalne
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: