reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bea25ta ok. Chciałam tylko zapytać zasięgnąć opinii dziewczyn. Bo miałam wątpliwości czy doktor nie będzie kazał nam jeszcze raz przyjeżdżać dziewczyny pisały że z doktorem to różnie bywa .

reklama
Dziewczyny ponawiam zapytanie
Mam zapytanie do dziewczyn, które chodzą do Maliny . Jestem umówiona na kolejną wizytę na 31.10. wypis ze szpitala dostałam dzisiaj jednak wynik histopatologiczny będzie za ok.3-4 tyg. Pytam dzisiaj profesora czy to nie stanowi problemu, że na kolejnej wizycie nie będę miała wyniku hist. ,że może należałoby przełożyć wizytę a on na to ,że to nie nie ma znaczenia . Co o tym sądzicie?
Ja tez byłam na wizycie bez wyniku. Jak masz wypis i jest wszystko ok na nim to się nie martw bo on wie co robi wiec napewno ten wynik będzie dobry ha tak mialam:)

lilia , asia gratuluje
wróciła panikara:) a więc we wtorek czułam ruchy tak to były ruchy na 100%wiem bo od razu to się wie one były bardzo delikatnie ale po kilka serii . to był 14t3d. wiem wcześnie to był wtórek . srodda czułam tylko dwa pikania leciutkie wieczorem. a wczoraj nic. nie chce jeszcze latać z detektorem ani panikowac ale coś tam czytałam że na tak wczesnym etapie mogą być co kilka dni bo w ten dzień maluszek się tak ułożył że czułam a ma mnóstwo miejsca więc może się chować gdzie chce.
ale czy ktoras też tak miała z was ?
zcora czułam dużo później ruchy więc były one po troszku codziennie chyba

lilia , asia gratuluje
wróciła panikara:) a więc we wtorek czułam ruchy tak to były ruchy na 100%wiem bo od razu to się wie one były bardzo delikatnie ale po kilka serii . to był 14t3d. wiem wcześnie to był wtórek . srodda czułam tylko dwa pikania leciutkie wieczorem. a wczoraj nic. nie chce jeszcze latać z detektorem ani panikowac ale coś tam czytałam że na tak wczesnym etapie mogą być co kilka dni bo w ten dzień maluszek się tak ułożył że czułam a ma mnóstwo miejsca więc może się chować gdzie chce.
ale czy ktoras też tak miała z was ?
zcora czułam dużo później ruchy więc były one po troszku codziennie chyba
Fondie, nie ma się co stresować. Jeszcze dzidziuś będzie miał szansę Cię porządnie pokopać:-pRegularnych ruchów możesz się spodziewać ok. 20 tygodnia.

Marzycielka witaj w klubie chorych ;-)

0202oliwcia hej. Prawie każda z nas miała taki zabieg trwa 10min jest to podgladniecie podwozia w uśpieniu. Idziesz do szpitala rano i w tym samym dniu wychodzisz

reklama
Do góry