Porzeczka to jest w tabletkach? Ile tego jest bo nie wiem ile ma mi wypisać bo wizyta dopiero w grudniu. Jeszcze raz dzięki za pomoc☺ ja to jestem taka ze bym wszystkich męczyła o receptę bo musze mieć jutro na następnej szczepionce juz się znajdziemy
reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Porzeczka to jest w tabletkach? Ile tego jest bo nie wiem ile ma mi wypisać bo wizyta dopiero w grudniu. Jeszcze raz dzięki za pomoc☺ ja to jestem taka ze bym wszystkich męczyła o receptę bo musze mieć jutro na następnej szczepionce juz się znajdziemy
Mam 3 paczki po 60 tabletek czyli na 3 miesiace trzeba brac 2 codziennie tak to jest w tabletkach. Zielone to ze względu na mthfr
O to toesz foczusiu nie wiedziałam że Twój mlr jest taki gigantyczny
dr P naprawdę to człowiek dla którego jakby pieniądze nie istniały, tak naprawdę za wizytę mógłby zawołać 200, 300 zł i dalej mialby tyle pacjentek, ale on liczy się z pieniędzmi pacjentek, nie znam takiego drugiego lekarza
nie mogę się już doczekać wyniku z genesis
Bea a Ty nie badałaś mlr?
Nawet leki mu można zostawić w rozliczeniu a on znajdzie na nie zbyt oczywiście takie ci on przepisuje
Śmiałam się z MLR ze mój mąż jest mi bardzo bliski bo ma gr krwi mojej mamy
Czajak proszę, edytuj posty w jeden ;P
Mickey nie miałam badanego allo. Na pierwszych wizytach dostalam zalecenie ale ja chciałam wybrać inna drogę. Tzn minuty, leki a nie szukanie przyczyn .Doktor na to poszedł bo uznalam że nigdy leków nie bralam a z nimi jak mi się nie uda to wtedy badania.
Dziewczyny mam termin. Jupiii . Szykujcie się na kolejna ciążę. ;-) Jade do Lublina 18.10 kto na piwo idzie ze mną ?? ;-)
Dziewczyny mam termin. Jupiii . Szykujcie się na kolejna ciążę. ;-) Jade do Lublina 18.10 kto na piwo idzie ze mną ?? ;-)
Jaaaaaaaaaaaa!Mickey nie miałam badanego allo. Na pierwszych wizytach dostalam zalecenie ale ja chciałam wybrać inna drogę. Tzn minuty, leki a nie szukanie przyczyn .Doktor na to poszedł bo uznalam że nigdy leków nie bralam a z nimi jak mi się nie uda to wtedy badania.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Jestem i ja :-). Tak sobie czytam i myślę o Was i tak bym chciała aby każda z Was bez wyjątku (Nafoczka hi hi też) była już w szczęśliwej ciąży!
Żeby już było po diagnozach, żeby nie trzeba było wydawać kasy, myśleć, stresować się itd.
A co do Maliny...cóż jest masakrycznie drogi i dziwi mnie to, że nie honoruje badań z innych laboratoriów ale pewnie jakbym nie miała dzieci też bym pojechała, chociaż nie wiem...ciężko mi w tej chwili cokolwiek powiedzieć, bo te szczepienia to też kontrowersyjne są.
U nas nic nowego, wczoraj byłam na pierwszym szczepieniu z Małym, no powiedzmy drugim, bo jedno dostał dobę po urodzeniu. Powinnam iść jak miał 6 tyg ale idę kalendarzem szczepień skandynawskim i jest też dobrze. Dostał w 6w1, dużo stresu mnie to kosztowało ale jest już po :-)
Lilia, gratuluję , wstaw nam tutaj fotkę!
coś Lumia się nie odzywa :-(
Tola pewnie zajęta dzieciaczkami i nie ma czasu nic napisac.
Avita, gdzie zniknęłaś????
Susan, jak u Ciebie? Mała Czarna?
Bea???? Też coś mało piszesz, kiedyś byłaś bardziej aktywna...na forum ;-)
Strawbelka, Kwiatuszek, Fondie, Julia, Lamia, Gabiś, Riri...buziak dla dzidziolków!
Porzeczka, Czajak, Dżoł, Mickey, Kas90, Bertha, Magdy dwie, Destino, Gosia321, Liluli, Toluska, Tęczowa i reszta niewymienionych oraz cała stara ekipa POZDRAWIAM WAS!!!!
Żeby już było po diagnozach, żeby nie trzeba było wydawać kasy, myśleć, stresować się itd.
A co do Maliny...cóż jest masakrycznie drogi i dziwi mnie to, że nie honoruje badań z innych laboratoriów ale pewnie jakbym nie miała dzieci też bym pojechała, chociaż nie wiem...ciężko mi w tej chwili cokolwiek powiedzieć, bo te szczepienia to też kontrowersyjne są.
U nas nic nowego, wczoraj byłam na pierwszym szczepieniu z Małym, no powiedzmy drugim, bo jedno dostał dobę po urodzeniu. Powinnam iść jak miał 6 tyg ale idę kalendarzem szczepień skandynawskim i jest też dobrze. Dostał w 6w1, dużo stresu mnie to kosztowało ale jest już po :-)
Strawbelka, Kwiatuszek, Fondie, Julia, Lamia, Gabiś, Riri...buziak dla dzidziolków!
Porzeczka, Czajak, Dżoł, Mickey, Kas90, Bertha, Magdy dwie, Destino, Gosia321, Liluli, Toluska, Tęczowa i reszta niewymienionych oraz cała stara ekipa POZDRAWIAM WAS!!!!
Doris jakby co to ja @ nie mamJestem i ja :-). Tak sobie czytam i myślę o Was i tak bym chciała aby każda z Was bez wyjątku (Nafoczka hi hi też) była już w szczęśliwej ciąży!
G
Gość
Gość
Nafoczka, to moze zrob test[emoji12]Doris jakby co to ja @ nie mam
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: